Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: بانک مرکزی باید حمایت‌های خود از واحدهای تولیدی را ملموس‌تر کرده و به‌صورت پلکانی سود تسهیلات تولید را کاهش دهد. - اخبار استانها -

لطف‌الله سیاهکلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین با اشاره به دغدغه‌های مهم مقام معظم رهبری و مجموعه نظام و دولت در حمایت از تولید و اشتغال در شرایط اقتصادی امروز اظهار داشت: همچنان یکی از دغدغه‌عای اصلی تولیدکنندگان در دیدار با نمایندگان مجلس به ویژه اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس سود بالای تسهیلات تولید است که باید برای آن فکری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در ضمن با وجود تأکیدهای مختلف ریاست‌جمهوری و قوه قضائیه همچنان هزینه سنگینی بابت دیرکرد پرداخت تسهیلات از واحدهای تولیدی و صنعتی گرفته می‌شود که با توجه به سود پایه 18 درصدی تولیدکننده را مجبور می‌کند، در نهایت حدود 30 تا 40 درصد سود تسهیلات دریافت کند؛ در حالی که در عمل زیر 15 درصد سود از تولید به دست می‌آورد.

سیاهکلی با تأکید بر لزوم کاهش بهره و سود تسهیلات و وام‌های تولید از سوی بانک‌های عامل ادامه داد: انتظار و توقع ما از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران این است که بانک مرکزی باید حمایت‌های خود از واحدهای تولیدی را ملموس‌تر کرده و به‌صورت پلکانی سود تسهیلات تولید را کاهش دهد.

وی یادآور شد: در شرایطی که گفته می‌شود، سود تسهیلات نسبت به تورم 50 درصدی منطقی است، باید یادمان باشد که بخش زیادی از این تورم 50 درصدی نتیجه همین سود سنگین تسهیلات بانکی است و در همه کشورها یکی از راهکارهای کنترل تورم یارانه دادن به تولیدکنندگان و کاهش سود بانکی تسهیلاتی است که در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس همچنین با بیان اینکه در حوزه توزیع تسهیلات تولید باید بنگاه‌های فعال بیشتر حمایت شوند، گفت: وقتی یک کارگاه یا واحد تولیدی با مدیریت ضعیف وام را دریافت می‌کند، به جای کمک به تولید و تنظیم بازار فقط قرض بالا می‌آورد و به همین خاطر تسهیلات برای چنین واحدی به جای فرصت به تهدید تبدیل می‌شود.

نرخ بالای بهره بانکی به معنای تعطیلی اقتصاد مولد استسقوط ارزش لیر ترکیه پس از کاهش شدید نرخ بهره بانکیکاهش نرخ بهره بانکی موجب خلق پول و ایجاد تورم می‌شود

سیاهکلی افزود: بنابراین پیش‌نیاز اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی باید ارزیابی توان آنها در کمک به اقتصاد کشور باشد. به همین خاطر باید به جای اعطای تسهیلات سرمایه در گردش به چنین واحدهایی باید در قالب طرح‌های ملی مدیریت و فناوری ساخت و بازاریابی در این واحدها متحول شود و بعد تسهیلات رونق تولید در اختیار آنها قرار بگیرد.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون صنایع مجلس سود بانکی کارگاه تولیدی تولید ملی کمیسیون صنایع مجلس سود بانکی کارگاه تولیدی تولید ملی واحدهای تولیدی تسهیلات تولید سود تسهیلات بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۶۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد

مسعود ایرانی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.

وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات اظهار کرد: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.

وی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.

در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی: تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • پاسخ همتی به انتقاد خبرگزاری دولت
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • بانک مرکزی: تورم ۲۷ درصد کاهش یافت!
  • بانک مرکزی رکوردشکنی ۸۰ ساله تورم را تکذیب کرد
  • مانور عجیب روی کاهش نقدینگی
  • «همتی» در نقاب رییس بانک مرکزی سوئیس/سلطان چاپ پول چه کرد؟
  • شاه کلید مهار تورم
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی