Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-02@13:24:53 GMT

لزوم تزریق واکسن کرونا برای مادران باردار

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۸۶۲۴۸

لزوم تزریق واکسن کرونا برای مادران باردار

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، «دیوید شوارتز» نویسنده این مطالعه گفت: برخلاف سایر عفونت‌های قارچی، باکتریایی یا ویروسی که از جفت عبور می‌کنند تا بر جنین تأثیر بگذارند، کروناویروس به ویژه برای جفت در حال رشد کُشنده است و این آسیب، جنین را از اکسیژن و تغذیه محروم می‌کند.

بیشتر بخوانید:

چه علائمی از امیکرون ما را روانه بیمارستان می‌کند؟

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده گزارش داده بود که زنان باردار مبتلا به کووید در معرض خطر بیشتر مرده‌زایی هستند، یعنی از دست دادن نوزاد قبل یا در حین زایمان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شوارتز و تیمش برای درک بهتر اینکه چرا خطر مرده‌زایی در زنان باردار مبتلا به کووید افزایش می‌یابد، ۶۴ جفت ناشی از مرده‌زایی و چهار موردی را که در آنها نوزادان بلافاصله پس از تولد مرده بودند، تجزیه و تحلیل کردند. همه زنان باردار واکسینه نشده بودند.

در جفت‌های آلوده میزان فیبرین، پروتئینی که با لخته شدن خون درگیر است، افزایش یافته و جریان خون و اکسیژن به جفت را مسدود می‌کند. این مطالعه نشان داد که تمام ۶۸ جفت دارای مرگ سلولی بودند که مانع اصلی محافظتی بین مادر و جنین است.

شوارتز گفت: ما این ناهنجاری‌ها را زیر میکروسکوپ و با چشم غیرمسلح دیدیم. به طور متوسط جفت ۷۷.۷ درصد از بین رفته بود. جنین نمی‌تواند با این نوع آسیب زنده بماند زیرا جفت تنها منبع اکسیژن و تغذیه آن است.

این مطالعه نشان داد که آسیب ناشی از کووید ۱۹ فقط در جفت رخ می‌دهد. از این رو واکسینه شدن در برابر کووید ۱۹ ممکن است این خطرات را کاهش دهد. کروناویروس با عبور از جریان خون مادر به جفت می‌رسد.

به گفته شوارتز: اگر بتوانیم حضور ویروس در جریان خون مادر را در دوران بارداری مسدود کنیم، احتمالاً مانع از عفونت جفتی می‌شویم.

زنان باردار واکسینه نشده بیشتر در معرض خطر ابتلاء به کووید ۱۹ شدیدتر هستند.

منبع: هلث دی نیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1129820 برچسب‌ها کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا زنان باردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۶۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • چرا برخی مادران باردار مُهر می‌خورند؟
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال