Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌‌ای یزد، از احداث و راه‌اندازی 200 مگاوات نیروگاه خورشیدی تا پایان سال آینده در استان خبر داد.

به گزارش «انرژی امروز» ابوالفضل اسدی در گفتگو با برنامه رادیویی استان، با اشاره به اینکه با تلاش کارکنان صنعت برق استان یزد، ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی این استان با 81.5 مگاوات در جایگاه ممتاز کشوری قرار دارد، تصریح کرد: صنعت برق استان یزد به این میزان بسنده نکرده و به تازگی با پیگیری انجام شده، تفاهم نامه‌ای بین استانداری یزد و سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق کشور در خصوص توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر مبادله شده و بر اساس این تفاهم‌نامه، تا چهار سال آینده بالغ بر ۱۶۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان احداث خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تلاش و پیگیری ما بر این است که تا پایان سال ۱۴۰۱، حدود ۲۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان احداث شود و بتوانیم از پتانسیل خوب استان یزد در زمینه انرژی خورشیدی بهره بگیریم.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌‌ای یزد ضمن اشاره به احداث ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه سیکل ترکیبی در آینده‌‌ای نزدیک تصریح کرد: این افزایش ظرفیت در سمت عرضه برای بهبود بخشی از ناترازی برق انجام خواهد شد، اما مهم‌تر از آن می‌بایست بتوانیم علاوه بر مدیریت سمت عرضه و ایجاد نیروگاه، مدیریت سمت مصرف را نیز پیش برده و بهینه سازی مصرف انرژی را دنبال نماییم.

وی ادامه داد: در تفاهمنامه مبادله شده میان استانداری و ساتبا نیز به موضوع بهینه سازی انرژی پرداخته شده است، زیرا بهینه‌سازی مصرف علاوه بر همسو بودن با رویکرد صنعت برق استان در راستای توسعه متوازن سمت عرضه و تقاضا، زمینه ساز ایجاد اشتغال و کمک به محیط زیست و صرفه جویی در مصرف آب، برق و گاز خواهد بود.

اسدی همچنین ضمن اشاره به اجرای طرح بهینه سازی مصرف خانه به خانه در دو منطقه استان خاطرنشان کرد: توجه به مناطق کمتر برخوردار استان یزد و ایجاد زیرساخت در این مناطق نیز از رویکرد‌های صنعت برق استان است.

بر اساس گزارش وزارت نیرو، طرح بهینه سازی مصرف خانه به خانه در تابستان سال ۱۴۰۰ برای نخستین بار توسط شرکت برق منطقه‌‌ای یزد اجرا شد که در این طرح سرویس، نصب سایه‌بان و تعویض پوشال کولر ۱۰۲۹ منزل در دو منطقه استان انجام شده و بر اساس برآوردهای صورت گرفته، مصرف آب کولر این منازل به میزان 30 درصد و مصرف برق این کولرها نیز به میزان 15 درصد کاهش یافت.

برچسب هانیروگاه خورشیدی وزارت نیرو یزد (استان یزد)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: نیروگاه خورشیدی وزارت نیرو یزد استان یزد آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو مگاوات نیروگاه خورشیدی بهینه سازی مصرف صنعت برق استان استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۶۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است

معاون وزیر نیرو گفت: تاکنون ۱۰۰ مدرسه در کل کشور نسبت به نصب سامانه خورشیدی اقدام کرده‌اند که امیدواریم همچنان توسعه پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت نیرو، محمود کمانی درباره روند توسعه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در مدارس کشور، اظهار کرد: سال گذشته تفاهم‌نامه‌ای با سازمان نوسازی مدارس و آموزش و پرورش داشتیم تا سامانه‌های خورشیدی در مدارس کشور توسعه پیدا کنند؛ این تفاهم‌نامه بین سازمان توسعه مدارس، سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) و خیرین مدرسه‌ساز منعقد شده است که خیرین علاوه بر ساخت مدارس، هزینه‌های احداث نیروگاه‌های خورشیدی بر روی پشت بام مدارس را هم متقبل شوند.

وی ادامه‌داد: ساتبا برق تولیدی این نیروگاه‌ها را با نرخ مناسب می‌خرد و عواید حاصل از برق تولیدی به تامین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس کمک بزرگی می‌کند. استان قم در این زمینه پیشتاز است و ۱۱ مدرسه در این استان به سامانه‌های خورشیدی تجهیز شده است.

کمانی با اشاره به افتتاح سه سامانه ۲۰ کیلوواتی در مدرسه خیرساز «غلامرضا زیرک» در شهر قم، ابراز امیدواری کرد ساخت سامانه های خورشیدی در مدارس توسعه پیدا کند، زیرا ظرفیت فوق العاده‌ای در کل کشور وجود دارد، این امر زمینه فرهنگ‌سازی دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور را فراهم می‌کند و به تولید برق پاک کمک می‌کند؛ هم اکنون ۱۰۰ مدرسه در کل کشور وجود دارد که نسبت به نصب سامانه خورشیدی اقدام کرده‌اند که امیدواریم توسعه پیدا کنند.

معاون وزیر نیرو با اشاره به برنامه توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در کشور، اظهار داشت: در کنار مدل‌های مختلفی که وزارت نیرو و ساتبا برای توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر شامل نیروگاه‌های بزرگ و بخش صنعت دارد، ساخت نیروگاه‌های کوچک مقیاس را در حوزه مدارس و نیز نهادهای حمایتی در حال پیگیری هستیم.

وی درباره جزئیات ساخت هشت‌هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه های تجدیدپذیر در دست ساخت در کشور، بیان‌داشت: ما برای ۲ بسته نیروگاهی از شورای اقتصاد مجوز گرفته‌ایم که شامل یک بسته چهار هزار مگاواتی و بسته چهار هزار و ۵۰۰ مگاواتی است؛ مناقصه‌های مربوط به آن در سال گذشته، برگزار و برندگان آن اعلام و از این حجم نیروگاهی، ساخت ۲۵۰ مگاوات در استان قم قرار دارد که در چند ساختگاه در حال پیگیری است؛ امیدواریم با تخصیص زمین، احداث این نیروگاه ها به‌زودی شروع شود.

بر اساس هدف‌گذاری انجام شده، قرار است نیروگاه‌های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره‌برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

لازم به ذکر است، تفاهم نامه همکاری میان سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق (ساتبا)، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در خردادماه سال ۱۴۰۲ به مدت پنج سال منعقد شده است.

هدف از امضای این تفاهمنامه، ساخت سامانه‌های خورشیدی مقیاس کوچک و پاک توسط خیرین و سرمایه‌گذاران حقیقی و حقوقی در مدارس کشور و توسعه فرهنگ بکارگیری انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق در جامعه معلمان و دانش آموزان است. با اجرای این تفاهم‌نامه‌، نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی با ظرفیت دست‌کم ۲۰ کیلووات و غیرانشعابی در ۲۰ هزار مدرسه منتخب کشور با سرمایه‌گذاری خیرین برای انتفاع مدارس ساخته می‌شوند.

کد خبر 748490

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان