Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، علی‌اصغر هزارجریبی صبح امروز در گفت‌گو با خبرنگاران استان گلستان یکی از منابع مهم درآمدی دولت­‌ها در اکثر کشورهای توسعه‌یافته را مالیات عنوان کرد و گفت: طی سال­‌های گذشته عمده درآمدهای کشور به نفت متکی بود این منابع مهم باید برای آیندگان حفظ شوند از این رو لازم است درآمد کشور از طریق مالیات تأمین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: دولت­‌ها برای تأمین هزینه­‌های عمرانی و جاری کشور نیاز به منابع درآمدی دارند در شرایطی که کشور با تحریم­‌های ظالمانه مواجه است نمی‌­توان به درآمدهای نفتی تکیه کرد چرا که این درآمدها پایدار نیستند باید به درآمدهای غیرنفتی که مهمترین آن مالیات است تکیه کرد.

* معافیت­‌های مالیاتی گسترده­‌ای در گلستان وجود دارد/ درآمدهای عمومی گلستان پاسخگوی هزینه‌­ها نیست

مدیرکل امور مالیاتی گلستان با بیان اینکه در استان معافیت­‌های گسترده مالیاتی وجود دارد، افزود: بخش کشاورزی و دامپروری که شغل جمعیت زیادی از مردم استان را تشکیل می­‌دهد معاف از مالیات هستند، از این رو برای تأمین هزینه­‌های استان نیاز به درآمدهای دیگر استان­‌ها داریم.

هزارجریبی افزود: درآمدهای عمومی استان نزدیک به یک هزار میلیارد تومان است و با این‌ مقدار ‌نمی‌­توان استان را اداره کرد چرا که هزینه‌های استان بیش از این‌ مقدار است و باید از درآمدهای سایر استان­‌ها استفاده کرد.

وی شفاف‌سازی و عدالت مالیاتی را از جمله اهداف طرح جامع مالیاتی عنوان کرد و افزود:  در طرح جامع مالیاتی اطلاعات افراد از طریق نظام‌ بانکی در اختیار سازمان قرار می­‌گیرد و این اطلاعات مبنای دریافت مالیات قرار خواهد گرفت، برای رسیدن به این اطلاعات نیاز به یکسری بسترها داریم در این راستا قانون پایانه‌­های فروش مؤدیان مالیاتی در سال ۱۳۹۸ تصویب و ابلاغ شد، این‌ قانون باید ۱۵ ماه بعد اجرا می‌شد متأسفانه به دلیل مناسب نبودن شرایط این اتفاق رخ نداد.

* در صورت عدم تعیین تکلیف، فعالیت دستگاه‌های کارتخوان از اسفندماه قطع می‌­شود

مدیرکل امور مالیاتی گلستان خاطرنشان کرد: تمام افراد دارای دستگاه کارتخوان تا پایان بهمن ماه سال ۱۴۰۰ فرصت دارند در پنجره واحد خدمات مالیاتی اطلاعات دستگاه را وارد و آنها را شناسه‌دار کنند و افرادی که به دستگاه‌های کارتخوان نیازی ندارند آن را غیرفعال کنند.

هزارجریبی بیان کرد: در صورتی که افراد تا پایان بهمن ماه نسبت به تعیین تکلیف دستگاه‌های کارتخوان اقدام نکنند دستگاه کارتخوان آن­ها از اسفند ماه قطع خواهد شد و نمی­‌توانند هیچ‌گونه فعالیتی انجام دهند، همچنین این افراد نمی‌تواند از معافیت‌­های مالیاتی برخوردار شوند.

*واریز ۵۷ میلیارد تومان عوارض مالیات بر ارزش‌افزوده به حساب شهرداری­‌ها و دهیاری­‌های گلستان

وی به واریزی عوارض مالیات بر ارزش افزوده استان به حساب شهرداری­‌ها و دهیاری‌­ها اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان آذر ماه ۵۷ میلیارد و ۱۲۴ میلیون تومان از محل مالیات بر ارزش‌افزوده به حساب شهرداری و دهیاری‌­های استان واریز شده است.

مدیرکل امور مالیاتی گلستان بیان کرد: براساس قانون دائمی مالیات بر ارزش افزوده مصوب خرداد ۱۴۰۰ از ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده چهار درصد سهم مالیات و یک درصد سهم سلامت به حساب خزانه کشور واریز و چهار درصد عوارض ارزش‌افزوده که در سطح استان وصول می‌­شود براساس جمعیت شهر و روستا به صورت ماهیانه به حساب شهرداری­‌ها و دهیاری‌­های سطح استان واریز می­‌شود.

هزارجریبی گفت: بخش قابل توجهی از مالیات بر ارزش‌افزوده صرف عمرانی و آبادانی شهرها و دورترین نقاط محروم استان می­‌شود که این اتفاق توسعه متوازن را رقم خواهد زد.

انتهای پیام/۸۳۰۱۷

منبع: فارس

کلیدواژه: تعیین تکلیف دستگاههای کارتخوان معافیت های مالیاتی مهلت تعیین تکلیف مالیات بر ارزش افزوده واریزی عوارض دهیاری های و شهرداری ها توسعه و آبادانی خبرگزاری فارس پایان بهمن ماه آخرین مهلت تعیین تکلیف دستگاه های کارتخوان مدیرکل امور مالیاتی گلستان معافیت های در گلستان وجود دارد واریز ۵۷ میلیارد تومان عوارض مالیات مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری ها دهیاری های گلستان خبرگزاری فارس استان گلستان مالیات بر ارزش افزوده دستگاه های کارتخوان حساب شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۶۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان

تین نیوز

رئیس کل دادگستری خوزستان از تعیین تکلیف پرونده های کالاهای قاچاق و متروکه اموال تملیکی استان در سال گذشته به ارزش سه هزار و ۳۹۸ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از دادگستری کل خوزستان، علی دهقانی اظهار کرد: در راستای تاکید رئیس قوه قضاییه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، این اقدام در دو سال گذشته با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

دهقانی ادامه داد: با توجه به حجمی که این کالاها از انبارهای بنادر، گمرکات و اداره اموال تملیکی اشغال می کنند و هزینه بالای نگهداری از آن ها که موجب ضرر به بیت المال می شود، دستور داده شد نسبت به تعیین تکلیف آن ها از مراجع قانونی اقدامات لازم انجام شود و پرونده ها به صورت ویژه رسیدگی و مورد پیگیری قرار گیرد.

وی گفت: این پرونده ها از طریق فروش و بازگشت به مالک، تعیین تکلیف شده و از مجموع آن، حدود ۴ هزار میلیارد ریال به بیت المال بازگشته است.

وی افزود: در این مدت همچنین ۲۹۹ پرونده از طریق برائت و ۱۹۲ پرونده نیز به لحاظ غیرقابل مصرف بودن از طریق معدوم سازی تعیین تکلیف شده است.

رئیس کل دادگستری خوزستان با قدردانی از پیگیری های دادستان مرکز استان و دادستان های آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) و تلاش های مدیران اداره اموال تملیکی استان خوزستان، گفت: از آذرماه سال گذشته با تعیین نماینده ای از اداره کل اموال تملیکی استان خوزستان برای مراجعه به شعب تعزیرات و پیگیری پرونده های فاقد رأی، ۹۱۰ رای قطعی از سوی این شعب صادر شد که روند تعیین تکلیف کالا در انبارهای استان را صعودی کرده است.

دهقانی گفت: فروش ۵۶ دستگاه خودرو به ارزش حدود هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال، ۳۴۸ شاخه لوله آهنی به ارزش ۳۴۵ میلیارد ریال، یک کانتینر لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۳۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال و پارچه های قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال و یک فقره انهدام تخصصی دارو، از پرونده های مهم تعیین تکلیف شده استان خوزستان در سال گذشته است.

وی افزود: همچنین ۹۶۰ تن برنج به ارزش ۱۴۳ میلیارد ریال و ۶۹۸ تن ذرت به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال به عنوان مصرف ثانویه تعیین تکلیف و به فروش رسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ◄ مالیات و مشکلات شرکت های ریلی
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات بر ارزش افزوده خلاف قانون است
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات خلاف قانون است
  • مخالفت مجلس با افزایش ۱۰ درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی
  • خبر خوش بخشودگی مالیات برای مودیان لرستانی
  • مهلت ارائه اظهارنامه مالیات ارزش افزوده در لرستان تمدید شد
  • تعیین تکلیف معلمان پایه ابتدایی گلستان تا خرداد ماه
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • مهلت ۲ روزه برای اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۲
  • تمدید ارائه اظهار نامه مالیاتی در لرستان