Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی اظهار کرد: سیره زینب کبری (س) مشتمل بر الگوی مبارزات انقلابی و شخصیت عبادی او، تابلوی تمام‌عیار و نمایشگاهی از فضایل خدیجه کبری (س) و عظمت امیرمومنان (ع) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اسلام با ۲ عامل پیشرفت کرد و توسعه یافت: یکی ثروت حضرت خدیجه (س) و یکی شمشیر امیرالمؤمنین (ع) و هر دوی این خاصیت‌ها در شخصیت حضرت زینب متبلور بود. همان‌طور که خدیجه کبری (س) همه ظرفیت وجودی خود را وقف گسترش اسلام کرد، زینب کبری (س) نیز تمام توان و ظرفیت خود را در راه انقلاب مقدس عاشورا وقف کرد که در نهایت جان دوباره و حیات تازه‌ای به اسلام دمید.

آیت الله علم الهدی تاکید کرد: انقلاب حسینی حیات‌بخش اسلام بود و اگر این انقلاب نابود می‌شد، هم آثار جهاد خدیجه کبری (س) و هم آثار جهاد شمشیر امیرمومنان (ع) از میان می‌رفت. شخصیت عظیمی که باعث شد این جنگ نابرابر به یک انقلاب تبدیل شود، زینب کبری (س) بود که توانست ایثار، فداکاری و مظلومیت شهدای کربلا را فراتر از تصویر یک شکست نظامی و بلکه در هیبت یک پیروزی و فتح عظیم نمایش دهد.

وی خاطرنشان کرد: دستگاه بنی‌امیه به دنبال این بود که نشان بدهد جبهه انقلابی طرفدار پیغمبر ضعیف و ناتوان است و در برابر جبهه ظلم و ستم بنی‌امیه اقلیت دارد تا به این ترتیب بتواند اصل جریان انقلابی سیدالشهدا را سرکوب کند. اما زینب کبری (س) انقلاب حسینی را به‌عنوان یک جریان فاتح و قهرمانانه معرفی کرد. شخصیتی که باعث شد یزید با همه تشریفات و دستگاه تبلیغاتی‌اش سرکوب شود، شخصیت قهرمانانه زینب بود. علاوه بر این، همان‌طور که خدیجه کبری (س) در هنگامه فشارهایی که چه قبل از بعثت و چه بعد از بعثت بر وجود نازنین پیامبر وارد می‌شد، آرامشگاه رسول خدا (ص) بود، زینب کبری (س) نیز برای امام حسین (ع) همین جایگاه و خاصیت را داشت.

امام جمعه مشهد در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بانویی که همه عزیزان او در پیشگاهش به شهادت رسیده‌اند، در طول دوران اسارت، سرپرستی ۸۴ زن و کودک اسیر کاروان را نیز برعهده داشته است. در کاخ یزید به امام سجاد (ع) می‌فرماید که به من خبر داده شده که این سرزمین میعادگاه عاشقان و قبله دل‌ها خواهد شد و از همه اقطار زمین، زائران و مسافرانی به زیارت آن مشرف خواهند شد

وی افزود: هنگامی که به یزید خبر داده شد که اگر زینب (س) در مدینه بماند، حجاز علیه امویان خواهد شد، دستور داد که عبدالله جعفر را به همراه خانواده‌اش از مدینه به شام بیاورند اما این سفر نیمه‌تمام ماند و از یک فرسخی شام، به‌محض اینکه نشانه‌های شهر بر زینب کبری (س) نمایان شد، به‌قدری اندوه بر قلب نازنین ایشان وارد شد که هنگام وضو رحلت فرمودند و پیکر ایشان در کنار همسرشان به خاک سپرده شد.

 

انتهای پیام/ ۷۰۰۷۹

منبع: فارس

کلیدواژه: حضرت زینب انقلاب کربلا امیرالمومنین خدیجه س خدیجه کبری زینب کبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۸۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های امام راحل است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار وح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: در انقلاب اسلامی دو عنصر علم و فناوری و روحیه معنوی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه پیروزی وعده صادق و توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های اصیل امام راحل است، مطرح کرد: در طول این مسیر نقش حوزه علمی و دانشی بسیار مهم بوده است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد، عنوان کرد: برای تحقق این هدف نیازمند پیگیری و مطالبه‌گری هستیم.

وی اضافه کرد: با یک فکر و بررسی اساسی باید به یک برنامه دقیق برسیم که چگونه می‌توان روح تمدنی انقلاب اسلامی را در مباحث علمی مختلف جاری کنیم.

آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه اگرچه این یک موضوع پیچیده است، ولی باید گام به گام به سمت آن برویم، خاطرنشان کرد: با این منطق باید در عرصه بین المللی کردن دانشگاه‌های کشور نیز اقداماتی انجام می‌شد.

نقش مهم علم و فناوری در معادلات امروز دنیا

در ابتدای این دیدار، روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا اظهار کرد: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی داشت. یکی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده فناوری.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و افزود: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد، اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی اظهار کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

کد خبر 6093154

دیگر خبرها

  • آغاز دیدار جمعی از معلمان با رهبر انقلاب
  • دیدار جمعی از معلمان با رهبر انقلاب در روز چهارشنبه
  • نیم قرن مجاهدت «فقیه مجاهد»/ از تاسیس شبکه ماهواره ای تا دانشگاه
  • توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های امام راحل است
  • برگزاری آیین سوگواری شهادت امام صادق‌(ع) در باغ موزه انقلاب
  • پاسخ آیت‌الله فیاضی به سؤالی پیرامون رفع اضطراب
  • حرکت دسته عزاداری در روز شهادت امام جعفر صادق (ع) در تهران برگزار می شود
  • آیت‌الله رمضانی: دشمنان می‌خواهند شریعت اسلام را تعطیل کنند
  • تصاویری از رهبر انقلاب در خلیج فارس
  • قدردانی جمعی از استادان و شخصیت‌های حوزوی از آیت‌الله جوادی آملی