Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@19:46:14 GMT

عصرانه خبری شهرهای ایران در ۲۸ بهمن‌ماه

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۸۹۵۵۴

عصرانه خبری شهرهای ایران در ۲۸ بهمن‌ماه

در این بسته خبری از طرح پسماند شهرداری اردبیل تا ساماندهی ورودی‌های شهر رفسنجان و تدوین برنامه پنج ساله برای شهرداری‌های استان بوشهر را بخوانید.

به گزارش خبرنگار ایمنا، هفته گذشته شهرهای کشور در عرصه‌های مختلف عمرانی، اجتماعی و فرهنگی شاهد رویدادهای مهمی بود. در بسته خبری ایمنا (کوتاه از شهرهای ایران) سر فصل مهم‌ترین رویدادهای خبری این حوزه را مرور می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
لزوم تدوین برنامه‌های پنج‌ساله در شهرداری‌های استان بوشهر

هوشنگ رستم‌پور، مدیرکل دفتر شهری و شوراهای استانداری بوشهر گفت: شهرداری‌های این استان ملزم به تدوین برنامه پنج ساله هستند بر این اساس برنامه محوری و آینده‌پژوهی باید از اولویت‌های فعالیت شهرداری‌های ۴۰ گانه استان باشد.

جدول‌گذاری ۹۰۰ متر از معابر شهری عظیمیه

محمدابراهیم عصارزاده، مدیر شهرداری منطقه سه قزوین گفت: بر اساس آمارها دی ماه امسال ۹۰۰ متر طول جدول‌گذاری در معابر ناحیه عظیمیه انجام شده است.

ساماندهی ورودی‌های رفسنجان با اجرای المان‌های مس و پسته

شهردار رفسنجان از اقدام مؤثر شهرداری رفسنجان برای ساماندهی ورودی‌های شهر خبر داد و گفت: در طراحی المان‌های ورودی شهر، بحث اسلامی – ایرانی بودن و تاریخ رفسنجان در نظر گرفته شده است.

اجرای طرح پسماند شهرداری اردبیل

محمود صفری، شهردار اردبیل گفت: برای اجرای طرح جامع پسماند شهر اردبیل با همکاری قرارگاه خاتم‌الانبیاء ۲۲ هکتار زمین از منابع طبیعی دریافت کردیم تا برای اجرای این طرح در نظر گرفته شود.

تجهیز آرامستان خرم‌آباد به برج نوری

امید ساکی، رئیس سازمان آرامستان‌های شهرداری خرم‌آباد از نصب و اجرای برج نوری در آرامستان فاطمیه محله ماسور خبر داد.

اجرایی زیرسازی معابر کوی بوستان خرمشهر

عملیات اجرایی زیرسازی معابر کوی بوستان توسط سازمان عمران شهری شهرداری خرمشهر با هدف بهبود وضعیت معابر، ایمنی و تسهیل در تردد شهروندان آغاز شد؛ این معابر از وضعیت مطلوبی برخوردار نبوده‌اند.

لزوم ساماندهی ورودی‌های قوچان

علیرضا خادم‌پیر، مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری خراسان رضوی گفت: باوجود قدمت قوچان و پیشینه تاریخی آن و تردد سالانه میلیون‌ها زائر و گردشگر از مسیر این شهرستان، ورودی‌ها و خروجی‌های این شهر چندان مناسب نیست و برای گردشگران جذابیتی ندارد.

لزوم تأمین فضای مناسب بانوان در بجنورد

علی کشمیری، معاون فنی و عمرانی شهرداری بجنورد گفت: تأمین فضای مناسب برای ورزش بانوان، سلامتی روحی و جسمی بانوان از وظایف شهرداری است.

نصب ۲۰۰ پایه چراغ دکوراتیو در معابر شهری کاشان

حسن بخشنده‌امنیه، شهردار کاشان گفت: پروژه‌های ارتقای روشنایی و نورپردازی معابر سطح شهر به‌ویژه در نقاط کم‌برخوردار آغاز شده است. در این عملیات، ضمن نصب پایه‌های دکوراتیو به جای پایه‌های تلسکوپی، چراغ‌های موجود با چراغ‌های پرنورتر تعویض می‌شود.

کد خبر 556204

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهرداری ها شهرداری پروژه هاي عمراني پروژه های شهری پروژه عمرانی مدیریت شهری برنامه ریزی شهری شهر ساماندهي شهري خدمات شهری ورودی های شهر نورپردازی شهر مناسب سازی معابر مناسب سازی شهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ساماندهی ورودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۹۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان

معاون شهردار رفسنجان گفت: در حال حاضر ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم که هرکدام دارای یک تیم نه نفره هستند، داریم و در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، سیدعباس حسینی داورانی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان، با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های مدیریت شهری در دوره جدید، اظهار کرد: در دو سال و نیم گذشته مهمترین راهبرد شهرداری، رسیدن به آرامش شهروندان بود و بر همین اساس سیاست روی خوش آرامش را آغاز و برای پیشبرد آن مدیریت مشارکتی را تعریف کردیم.

وی با اشاره به انجام بررسی‌ها و مطالعات صورت گرفته در حوزه مدیریت مشارکتی، افزود: نخستین گام ما در آغاز دوره شهرداری، رونمایی از سامانه نظام جامع پیشنهادات برای دریافت نظرات خلاقانه شهروندان بود که نتیجه آن ارائه و ثبت بیش از دو هزار ایده بود.

مشاور رسانه‌ای شهردار رفسنجان در ادامه از اجرای طرح محله‌محوری در شهرداری رفسنجان خبر داد و گفت: برای تدوین سیاست‌های شهرداری در محلات با همراهی ساکنان، رفسنجان به ۵۰ محله تقسیم شد و جلسات در هر محله با محوریت مسجد و امام جماعت برگزار شد.

وی با اشاره به برپایی جلسات مشترک با شهردار برای پیشبرد امور محلات، تصریح کرد: تصمیمات اخذ شده در این جلسات موجب شناسایی شهروندان پویا به عنوان بازوی مهم شهرداری و شهر رفسنجان و تشکیل ۵۰ محله و ۵۰ شورای محله و فعالیت ۳۵۰ نفر در شورای محله، شورای بانوان و ائمه جماعات شد.

حسینی با اشاره به فعالیت اداره امور بانوان، راه‌اندازی آن را در راستای رویکرد شهرداری نسبت به بانوان و قرار گرفتن آنان در رأس کارها بیان کرد و افزود: پس از تشکیل شورای بانوان، در آخرین فاز از فعالیت‌های مشارکتی، پویش رقابتی «شهردار شو» را تعریف کردیم تا هر محله یک شهردار داشته باشد.

وی وجه تمایز شهرداران محله در رفسنجان را نسبت به سایر شهرها در دهه هشتادی بودن آنان دانست و گفت: از آنجایی که دهه هشتادی‌ها نوجوانان و آینده‌داران کشور هستند، پویش «شهردار شو» با هدف توانمندسازی و ایجاد نشاط و امید در آنان و تجربه فعالیت در محیط کاملاً واقعی راه‌اندازی شد.

معاون هنری شهردار سپردن امور محلات به شهرداران دهه هشتادی را جسارت بزرگ شهردار رفسنجان عنوان کرد و گفت: پس از فراخوان و ثبت نام پویش «شهردار شو» ۳۵۹ نفر به مرحله مصاحبه رسیدند و براساس شاخص‌های انتخاب شده از شوی شورا، شهردار محله انتخاب شد.

وی با اشاره به ارائه آموزش‌های تخصصی به شهرداران محله در ماه‌های اخیر، افزود: امروز ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم که هرکدام دارای یک تیم نه نفره هستند، داریم و در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمده‌اند و کار خود را شروع کردند.

حسینی با اشاره به الگوی حکمرانی مردمی در ۵۲ ماده، خاطرنشان کرد: تلاش کردیم در راستای منویات مقام معظم رهبری در زمینه مشارکت مردم و حکمرانی مردمی و سیاست‌های دولت سیزدهم، الگوی مدیریت مشارکتی و حکمرانی مردمی شهرداری را در سالی که به نام مشارکت مردمی نامگذاری شده است، ارائه دهیم.

به گزارش ایمنا، آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی با حضور دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی سازی دولت و مسئولان استانی و محلی در تالار خیام دانشگاه حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد.

کد خبر 748887

دیگر خبرها

  • چهار میلیون متر مربع از معابر بجنورد نیازمند آسفالت
  • بوی خون و تعفن در میدان بهمن | وجود کابلهای فشار قوی مردم اطراف راه آهن را آزار می دهد
  • توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز
  • تداوم ساخت پارکینگ در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده
  • جاری شدن آب فاضلاب و دردسر‌های آن برای ساکنان محله نوکان کرمانشاه + فیلم
  • جهاد آسفالت معابر شهر کرمان شروع شد
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • بزرگترین بلوار ورودی جنوبی یزد ساماندهی می‌شود