Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس؛ قم - مهدی حاجیلو: تیم فوتسال بزرگسالان فردوس در ابتدای فصل ۱۴۰۰ فوتسال باشگاه‌های کشور، با تغییرات بسیاری وارد رقابت‌ها شد. فردوس علاوه بر جدا شدن بازیکنان متعددی از جمله سعید قاسمی، مجتبی نعمتی و دیگر بازیکنان، کادر فنی این تیم نیز که در راس آنها حسین صبوری به عنوان سرمربی فعالیت می‌کرد راهی سن‌ایچ ساوه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فردوس به عنوان تنها نماینده قم در لیگ برتر فوتسال باشگاه‌های کشور حضور دارد و قم به عنوان یکی از خاستگاه‌های فوتسال ایران استعدادهای فراوانی را در خود جای‌ داده است. بازیکنی مانند علی اصغر حسن زاده کاپیتان تیم ملی، فوتسال خود را از قم آغاز کرده و به نقطه‌ شکوفایی رسیده است. اما اکنون وضعیت نماینده قم در این فصل مناسب نیست و توانسته از ۲۲ بازی انجام شده تنها ۲۲ امتیاز کسب کند.

 فردوس این فصل را تحت هدایت علی زندی‌پور سرمربی گرمساری و یکی از تئوریسن‌های برجسته فوتسال کشور آغاز کرد، این سرمربی‌جوان که خود اعتقاد به جوان‌گرایی داشت، در قرعه‌کشی مسابقات با بدشانسی رو به رو شد و شش هفته ابتدایی را در مقابل تیم‌های قدرتمندی مثل سن‌ایچ ساوه و کراپ الوند که مدعی شانس قهرمانی بودند، قرار گرفت.

علی زندی پور ۶ هفته در قامت سرمربی فردوس حضور داشت که توانست فقط ۶ امتیاز کسب کند و ۴ هفته متوالی محکوم به باخت شد و پس از تحمیل شکست در آخرین بازی طبق توافقات با مدیرعامل فردوس بالاخره ۳ آبان ماه ۱۴۰۰ از این تیم جدا شد.

پس از گذشت چند روز از جدایی علی زندی پور، رسول قلی زاده مدیرعامل باشگاه فردوس رضا زرخانلی را به عنوان سرمربی جدید قمی‌ها معرفی کرد.

*مشکلات مالی وعدم جذب بازیکن، دلیل ناکامی‌های فردوس است

رسول قلی زاده در مصاحبه با رسانه‌ها درباره عدم نتیجه‌گیری فردوس و جدایی زندی‌پور گفت: تامین هزینه‌ها به صورت شخصی خیلی سخت است و بیشتر باشگاه‌هایی که با عدم نتیجه‌گیری مواجه می‌شوند به‌دلیل مشکلات مالی است که دارند چرا که نمی‌توانند طبق نظر مربی یارگیری کنند و در نهایت این موضوع باعث عدم نتیجه‌گیری مناسب آن‌ها می‌شود.

وی افزود: کادر به طور مداوم برای نتیجه‌گیری تیم تلاش کردند و مشکلات ما مشکلات فنی نبود بلکه به دلیل کمبود بازیکن این نتایج کسب شده است، علی زندی‌پور و دستیارانش به صورت توافقی از فردوس جدا شدند؛ هر چند این جدایی بر خلاف میل باطنی بنده بود و امیدوارم هر دو طرف در ادامه، مسیر موفقی را پشت سر بگذاریم.

*عدم نتیجه گیری فردوس به مسائل بیرون از زمین  ارتباط دارد

امیر شمسایی کارشناس فوتسال که سابقه سرمربی‌گری در تیم‌های قمی مانند کیش ایر و صبا را در کارنامه کاری خود دارد، درباره عدم نتیجه‌گیری فردوس و توانایی فوتسال قم، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس قم اظهار کرد: نتیجه نگرفتن فردوس در این فصل مربوط به مسائل مالی تیم است، تیمداری برای هر شخص مشکلات فراوانی را دارد و مدیرعامل تیم باید هزینه‌های بالایی را بپردازد، من مدیرعامل فردوس را می شناسم، ایشان با مشقت هزینه‌های تیم را تامین می‌کند.

شمسایی ادامه داد: اداره کل ورزش و جوانان قم باید هرچه سریع‌تر برنامه‌ای را برای برون‌رفت از این مشکل در نظر بگیرد، استاندار قم، ارگان‌های دیگر دولتی مانند شهرداری و یا حتی بخش خصوصی که صاحبان سرمایه در این استان هستند، کمک کنند تا فردوس سقوط نکند.

وی افزود: من سال‌های زیادی در قم کار کرده‌ام، این شهر جوانان با استعداد زیادی را دارد، وقتی کاپیتان تیم ملی ما قمی است باید متوجه این موضوع شویم که از این شهر می‌توان ستاره‌های زیادی را به فوتسال ایران معرفی کرد و با قاطعیت می‌گویم فوتسال قم قهرمانی در آسیا را کم دارد.

*بدشانسی و مشکلات مالی گریبان فردوس را گرفته است

رضا زرخانلی سرمربی تیم فردوس در رابطه با عدم نتیجه‌گیری فردوس در این فصل رقابت‌ها در مصاحبه با فارس بیان کرد: مهم‌ترین مشکل تیم ما عدم تقویت از لحاظ جذب بازیکن است، متاسفانه ما نتوانستیم بازیکنان خوبی را در فصل نقل و انتقالات جذب کنیم و این موضوع مربوط به مسائل مالی باشگاه است. ما در جا‌به‌جایی‌های نیم فصل علاوه بر اینکه تقویت نشدیم بازیکنان دیگری هم از جمع ما جدا شدند که این باعث شد دست ما خالی‌تر از قبل شود.

سرمربی فردوس ادامه داد: علاوه بر مشکلات مالی، تیم ما در این فصل دست به جوان‌گرایی زده است، بازیکنان تیم ما کم تجربه هستند. ما متاسفانه با بدشانسی روبه‌رو هستیم به دلیل بیماری سرماخوردگی و کرونا در بازی مقابل چیپس کامل، لیست بازیکنان ما با ۳ دروازه‌بان به حد نصاب ۱۲ نفر رسید.

زرخانلی در رابطه با اینکه چه برنامه‌ای برای خروج از این بحران در نظر گرفته‌اند، پاسخ داد: به دلیل مشکلات مالی ما همچنان نمی‌توانیم بازیکن جدیدی را جذب کنیم، اما همه تلاش خود را انجام داده‌ایم تا بازیکنان را از نظر تکنیکی و تاکتیکی به شرایط مناسبی بر‌سانیم و از لحاظ روحی و روانی این باور را داشته باشند که می‌توانند بهترین عملکرد را از خود نشان دهند و روحیه توانستن را در آن‌ها تقویت می‌کنیم.

زرخانلی در پایان تصریح کرد: من توقعات نا‌بجایی از مدیریت فردوس ندارم، و مشکلات را درک می‌کنم هدف من از آمدن به فردوس این بود که بتوانم به فوتسال قم و مجموعه فردوس کمک کنم، ولی اگر مدیریت، بازیکنانی که از این تیم جدا شده‌اند مانند علی‌رضا وفایی، قاسم عروجی و سعید تقی زاده را به فردوس برگردانند قطعا می‌شود نتیجه قابل قبولی را کسب و هوادارن قمی را خوشحال کرد.

*بد شانسی چاشنی اصلی ناکامی های فردوس

روح الله ایثاری کاپیتان تیم فوتسال فردوس هم در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی فارس قم  اظهار داشت: تیم ما از لحاظ تاکتیک و تکنیک در سطح خوبی قرار گرفته، ما در هر بازی نمایش قابل قبولی را ارائه داده و زیبا بازی می‌کنیم اما متاسفانه بدشانسی در این مدت یار و یاور ما بوده و به همین خاطر نتایج به نفع ما تمام نمی‌شود.

ایثاری افزود: تیم ما به دلیل مشکلات مالی نتوانست در فصل نقل و انتقالات موفق ظاهر شود، علاوه بر اینکه بازیکن جدید به تیم اضافه نشد ما چند بازیکن دیگر را در پنجره نقل و انتقالات نیم فصل از دست دادیم، از نظر تعداد بازیکن واقعا ما کمبود داریم و این موضوع ما را اذیت می‌کند.

کاپیتان فردوس ادامه داد: ما در هر بازی با سختی لیست ۱۲ نفره خود را پر می‌کنیم، لیست ۱۲ نفره ما با بازیکنان امیدمان تکمیل می‌شود. علاوه بر این بعضی از بچه‌ها با مصدومیت دست و پنجه نرم می‌کنند، برای مثال بنده تمام بازی‌های نیم فصل دوم را با مصدومیت کشاله بازی کرده‌ام و شرایط‌مان واقعا سخت است.

وی افزود: علاوه بر کمبود بازیکن و مصدومیت‌ها، فردوس در مقابل تیم‌های قدرتمندی حاضر شده و ما در نیم فصل دوم ۳ باخت داشته‌ایم، که هر کدام از آن‌ها در مقابل تیم‌های قدرتمند این فصل سری مسابقات بوده است. کراپ و گیتی‌پسندی که هر کدام از آن‌ها مدعی اصلی قهرمانی هستند و آخرین باخت ما مقابل چیپس کامل مشهد بود که با بدشانسی باختیم.

ایثاری در رابطه با وضعیت پرداختی‌های مالی گفت: درباره وضعیت قراردادها، مدیریت تیم در تلاش است که پرداختی ها را به نصاب برساند. ما تا به اینجای فصل ۶۰ درصد از قراردادمان را دریافت کرده‌ایم، مدیران تیم قول داده‌اند تا پایان ماه مقداری دیگر از مطالبات ما را پرداخت کنند.

کاپیتان فردوس درباره ارتباط سرمربی تیم با بازیکنان بیان کرد: رابطه همه بازیکنان با آقای زرخانلی مناسب بوده و تمرینات ما هر هفته در حال برگزاری است و در هر تمرین نکات فنی مدام توسط کادر فنی به ما ارائه می‌شود، مشکلی بین سرمربی و بازیکنان وجود ندارد.

*لزوم استفاده از سرمربی بومی در فردوس

ابوالفضل ثانی سرمربی سابق تیم هیئت فوتبال قم و کارشناس مسائل فوتسال نیز در گفتگو با خبرنگار ورزشی فارس قم اظهار کرد: به نظر من نتیجه نگرفتن یک تیم دو دلیل دارد، عدم حضور بدنساز حرفه‌ای در تیم و نداشتن انگیزه بازیکنان و با توجه به مسائل مختلف این دو مورد باعث شده که تیم فردوس نتیجه قابل قبولی را در این فصل نگیرد.

 

ثانی ادامه داد: در استان قم سرمربیان فوق العاده‌ای وجود دارد اما نمی‌دانیم چرا مدیران فردوس اصرار بر جذب سرمربی غیربومی دارند. مربیان قمی از لحاظ فنی و تکنیکی قابل قبول هستند، به نظر من سرمربی فعلی فردوس در حد بازیکنان این تیم نیست.

سرمربی سابق تیم هیئت فوتسال قم افزود: پتانسیل قم از نظر بازیکن بسیار خوب است، هرچند بازیکنی که در قم به فوتسال معرفی می‌شود به محض پیشرفت به دلیل مسائل مالی تیم شهرش را ترک می‌کند، با مدیریت مالی می‌توان این بازیکنان که سرمایه‌های استان هستند را در همین شهر نگه‌داشت و از آن‌ها استفاده کرد.

ثانی در پایان بیان کرد: در کل باید از این تیم حمایت کرد و باید همه آنهایی که می‌توانند به تیم کمک کنند وارد میدان شوند و نگذارند سرنوشت این تیم مثل ارم کیش شود، سطح فوتسال قم در درجه بالایی قرار دارد ولی متاسفانه نه مدیریت ونه اسپانسرهایی که وارد می‌شوند هیچ‌کدام به فکر پیشرفت و قهرمانی نیستند. فقط برای این وارد می‌شوند که اسم و رسمی برای خود دست و پا کنند بدون اینکه سرمایه‌ای را برای این تیم هزینه کنند.

ثانی افزود: برای موفقیت یک تیم باید هم بازیکنان کیفیت لازم را داشته باشند که الحمدالله بچه‌های قم در سطح بالایی قرار دارند ولی از لحاظ مدیریت و فنی و اسپانسر، آقایان در سطح تیم مبتدی عمل می‌کنند.

*مسئولان به کمک فردوس بیایند تا آرزوی جوانان قمی بر باد نرود

فردوس تا به اینجای فصل از ۲۲ بازی ۲۲ امتیاز کسب کرده و در رده دهم جدول قرار دارد، اگر مسئولان قم به داد این تیم نرسند تنها نماینده قم در لیگ برتر طعم سقوط را خواهد چشید. استانداری، شهرداری و همه کسانی که می‌توانند از لحاظ مالی این تیم را کمک کنند، باید تا فرصت هست به داد این تیم برسند.

قهرمانی برای هر مربی و مدیرعاملی دستاوری بزرگ محسوب می‌شود، هیچ فردی از این اتفاق ناراحت نمی‌شود، اما در شرایط اقتصادی حاکم در کشور تیم‌داری با توجه به هزینه‌ها بسیار سخت شده و مدیرعامل فعلی فردوس با مشقت هزینه‌های تیم را تامین می‌کند.

فردوس تا پایان فصل ۴ بازی دیگر را دارد که حداقل باید ۲بازی را با پیروزی پشت سر بگذارد تا در لیگ ابقا شود. این تیم در هفته بیست و سوم مسابقات که ۳۰ بهمن ماه برگزار می‌شود باید در قم از تیم حفاری اهواز میزبانی کند.

امیدواریم مدیریت، سرمربی و بازیکنان فردوس برنامه‌ای را برای خارج شدن ازاین بحران داشته باشند، تا سرنوشت فردوس مانند ارم کیش نشود، این تیم در حال حاضر تنها دلخوشی جوانان فوتسال‌دوست قمی است.

انتهای پیام/۷۸۰۳۰

منبع: فارس

کلیدواژه: فردوس قم لیگ برتر فوتسال مشکلات مالی مشکلات ما فوتسال قم هزینه ها نیم فصل جدا شد تیم ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۹۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحمیل ایده یا مشکلات شخصیتی؛ چرا سرمربیان هلندی در فوتبال انگلیس ناکام می‌مانند؟

زمانی فرانک دی بوئر توسط ژوزه مورینیو بدترین سرمربی تاریخ لیگ برتر معرفی شد. اما هموطن‌های دی بوئر نیز عملکرد چندان درخشانی نداشته‌اند. 

طرفداری | طی سالیان اخیر سرمربیان فوتبال هلند عملکرد چندان جالبی در فوتبال انگلیس به ثبت نمی‌رسانند. اتفاقی که باعث شده است لوک ادواردز از تلگراف به بررسی آن بپردازد.

هنگام معرفی رسمی آرنه اسلوت به عنوان سرمربی جدید لیورپول، با توجه به عملکرد متوسط مربیان هلندی در لیگ برتر، تردیدهایی در مورد توانایی او برای تداوم موفقیت‌های یورگن کلوپ به وجود خواهد آمد. اسلوت کار فوق العاده‌ای در فاینورد انجام داده است. تیم او پس از مدت‌ها فصل گذشته اردیویسه را فتح کرد و امسال نیز به قهرمانی جام حذفی دست یافت. او تابستان گذشته به دلایل مشخصی گزینه تاتنهام برای جانشینی آنتونیو کونته بود. مرد هلندی تحسین بسیاری را دریافت می‌کند. با این حال، فاینورد در فصل جاری پشت سر آیندهوون در رتبه دوم قرار می‌گیرد. فصلی که آژاکس به عنوان موفق‌ترین تیم تاریخ لیگ هلند، عملکرد کابوس‌واری داشته است. با بررسی عملکرد سرمربیان هلندی در فوتبال انگلیس، به الگوی مشخصی می‌رسیم.

بهترین عملکرد در بین سرمربیان هلندی لیگ برتر انگلیس:

نام سرمربی تعداد بازی  برد تساوی باخت  نرخ پیروزی
اریک تن هاخ  72 39 12 21 %54
گاس هیدینک  34 18 12 4 %53
لوئیس فن خال  76 39 19 18 %51
رونالد کومان  123 55 27 41 %45
رود گولیت  104 51 26 37 %39
مارتین یول  202 75 51 76 %37
رنه مئولیستین 13 3 1 9 %23
دیک ادووکات  17 3 6 8 %18

 حتی آن مربیانی که تا حدودی موفق بوده‌اند، دوران طولانی‌مدتی در لیگ برتر نداشته‌اند. تنها مارتین یول، سرمربی سابق تاتنهام و فولام، توانسته بیش از ۲۰۰ بازی در لیگ برتر را تجربه کند. در واقع، تاریخ به ما نشان می‌دهد با وجود موفقیت بازیکنان سرشناس هلند در فوتبال انگلیس، سرمربیان این کشور در لیگ برتر با مشکل مواجه می‌شوند. همه آن‌ها شخصیت‌های متفاوت با نقاط قوت و ضعف مخصوص خودشان را داشتند. برخی حداقل در ابتدا تاثیر مثبتی روی تیمشان اعمال کردند، اما گاس هیدینک، لوئیس فن خال، رونالد کومان، دیک ادووکات، رود گولیت و البته اریک تن هاخ، همگی در اندازه‌های مختلف، نتوانستند موفقیت‌های قبلی خود را تکرار کنند. 

فقط تن هاخ نیست که با وجود دست و پا کردن نامی بزرگ برای خود در آژاکس، در پیاده‌سازی ایده‌هایش در منچستریونایتد به مشکل برخورده است. فصل اول او در اولدترافورد با کسب سهمیه لیگ قهرمانان و قهرمانی در لیگ کاپ همراه شد، او در فصل دوم برای دومین بار متوالی به فینال اف‌ای کاپ رسیده اما در این لحظه برای حفظ شغلش می‌جنگد. اگرچه برخی انتقادات از عملکرد او می‌تواند اغراق‌آمیز باشد. با توجه به جایگاهی که آرنه اسلوت قرار است در آن قدم بگذارد، آیا عملکردی مشابه برای او در لیورپول مورد قبول قرار می‌گیرد؟ بعید به نظر می‌رسد تنها یک جام لیگ کاپ طی دو سال ابتدایی با توجه به دستاوردهای کلوپ و کیفیت تیمی که به ارث خواهد برد، به عنوان موفقیت تلقی شود.

منصفانه نگاه کنیم با وجود این که اریک تن هاخ در فینال جام حذفی با برنده سریالی به اسم پپ گواردیولا مواجه خواهد شد، او شانس کسب دومین جام دورانش در اولدترافورد را دارد. طی دوران 11 ساله پسافرگوسن، تنها ژوزه مورینیو در منچستریونایتد موفق‌تر عمل کرده است. آرنه اسلوت در چنین محیطی گام می‌گذارد. با ذکر این نکته که تن هاخ نسبت به او در لیگ هلند موفق‌تر عمل کرده است .مربیان هلندی با وجود موفقیت‌های کوتاه‌مدت نمی‌توانند عملکردشان را ادامه دهند. لوئیس فن خال در منچستریونایتد جام برد. گولیت با چلسی اف‌ای کاپ را فتح کرد و با نیوکاسل نیز به فینال رسید. کومان با ساوتهمپتون ششم شد.

شخصیت رک هلندی منجر به تنش می‌شود

اینکه چرا مربیان هلندی در لیگ برتر انگلیس موفق نبوده‌اند، عجیب به نظر می‌رسد، چرا که در نگاه اول آن‌ها شاید تطابق بیشتری با فرهنگ انگلیس داشته باشند. با توجه به فراوانی انگلیسی‌زبانان در هلند، مشکل زبان کمتر وجود دارد و هیچ یک از مربیان ذکر شده در بالا برای برقراری ارتباط با بازیکنان به مترجم نیاز نداشتند. با این حال، صراحت لهجه هلندی‌ها شاید با برخی از بازیکنان سازگار نباشد. آن‌ها در صحبت‌های خود بسیار رک و صریح هستند. هنگامی که این موضوع را با رویکرد سنتی و سختگیرانه در سبک مربیگری ترکیب کنید، منجر به ایجاد تنش خواهد شد. 

بازیکنان نیوکاسل که برای گولیت بازی می‌کردند، می‌گویند تکبر و نداشتن مهارت‌های مدیریت بازیکنان توسط گولیت، عامل شکست او در سنت جیمز پارک بود، نه تاکتیک‌ها یا دانش فوتبالی او. هرچه کمتر در مورد دوره کوتاه و فاجعه‌بار فرانک دی‌بوئر در کریستال‌پالاس صحبت شود، بهتر است. اما به عنوان یک نکته کلی، شاید دلیل ماندگاری کوتاه‌مدت مربیان هلندی در لیگ برتر این باشد که بازیکنان با تبدیل همکاری سرمربی هلندی از ماه به سال، دیگر نمی‌توانند با او ادامه دهند. همچنین حس شوخ‌طبعی در هلند با انگلستان بسیار متفاوت است. این ممکن است موضوعی به نظر کوچک برسد، اما در رختکن و تمرینات، شوخ‌طبعی برای روحیه تیمی مهم است.

تصور اینکه هر یک از مربیان یاد شده برای کاهش تنش با بازیکنان و کارکنان خود، شوخی و خنده‌ای داشته باشند، دشوار است. آیا ممکن است شما محیطی را ایجاد کنید که برای پرورش بازیکنان این لیگ بیش از حد دشوار و طاقت‌فرسا باشد؟ شاید این موضوع به نحوه مربیگری فوتبال در هلند مربوط باشد. برای کشوری با تنها 17.7 میلیون جمعیت، هلند همیشه در زمینه کیفیت بازیکنانی که پرورش می‌دهد، فراتر از حد انتظار ظاهر شده است. بخش زیادی از این موفقیت به خاطر نحوه پرورش بازیکنان از سن کم و تمرکز بر توانایی فنی به جای قدرت بدنی و آمادگی جسمانی است. روش‌های تمرینی برای بازیکنان بزرگسال نیز مشابه است. همه بازیکنان از اینکه به آن‌ها گفته شود کجا بایستند، کجا پاس بدهند، کجا با جزئیات ریز بدوند، لذت نمی‌برند.

تفاوت ظریف اما اساسی بین تحمیل ایده‌ها و انتقال آن‌ها وجود دارد. هلندی‌ها تمایل دارند باور کنند که راه آن‌ها تنها راه است؛ این که یک راه درست برای بازی وجود دارد و آن راه، ایده‌های آن‌هاست که بر مبنای فوتبال مدرن پایه‌گذاری شده است. منصفانه اگر بگوییم، با توجه به میراث یوهان کرایف و آژاکس و تاثیر ماندگار آن‌ها بر نحوه بازی، مربیان هلندی نیز به درستی به این موضوع اشاره می‌کنند .احتمالا و با وجود این که یک دیدگاه جسورانه محسوب می‌شود، بازیکنان لیگ برتر انگلیس نمی‌توانند با رویکرد سرمربیان هلندی کنار بیایند. 

موضوع دیگری به اسم مردانگی و غرور مردانه هم وجود دارد. سارینا ویگمن، سرمربی هلندی تیم ملی زنان انگلیس، موفق‌ترین سرمربی فوتبال سه‌شیرها است. او در سال ۲۰۲۲ قهرمان یورو شد و در سال ۲۰۲۳ به فینال جام جهانی رسید. رویکرد او بسیار کلی‌نگرتر است. او از بازیکنانش مراقبت می‌کند، روابط شخصی قوی‌ای می‌سازد، به شخصیت بازیکن به اندازه‌ی فوتبال اهمیت می‌دهد. او به جای دیکته کردن، آموزش می‌دهد. بازیکنان انگلیس او را دوست دارند. شاید آرنه اسلوت بهتر است به جای تحمیل ایده‌هایش، با فراهم کردن آزادی عمل، خلاف سیاست هموطنانش، در لیگ برتر موفق شود. گاهی اوقات، چیزی فراتر از دانش فوتبال منجر به موفقیت می‌شود.

 

به قلم لوک ادواردز برای تلگراف

از دست ندهید ????????????????????????

جای خسرو حیدری بودم پیشنهاد منچسترسیتی را قبول می‌کردم! مرد هزار چهره؛ یورگن کلوپ مشاور مالی شد (فیلم) خوشحالی باورنکردنی جیمی کرگر در دیوار زرد! (فیلم) لیونل مسی در شکل‌وشمایلی که هرگز ندیده‌اید! (عکس)

دیگر خبرها

  • بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی فوتسال بانوان مشخص شدند
  • فوتسال نیاز به بازی با تیم‌های بزرگ دارد/ نگران جام جهانی هستیم
  • تحمیل ایده یا مشکلات شخصیتی؛ چرا سرمربیان هلندی در فوتبال انگلیس ناکام می‌مانند؟
  • فرصت یک هفته‌ای تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس
  • توخل: نگران آینده بایرن نیستم
  • شکایت ستاره بارسا به بازیکنان: انتظارش را نداشتم!
  • توقف نمایندگان مازندران در لیگ فوتسال کشور
  • انجام ۴ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • استقبال از تیم فوتسال افغانستان + فیلم
  • لیگ‌برتر فوتسال ایران در حال پوست‌اندازی است