Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به ظرفیت‌های حوزه علمیه قم‌، گفت: ظرفیت‌هایی که در زمینه تحقیقاتی و پژوهشی به‌صورت متمرکز در حوزه علمیه قم وجود دارد به مدارس علمیه در استان‌ها نیز گسترش یابد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی عصر پنج‌شنبه، ۲۸ بهمن در دیدار با معاون پژوهش حوزه‌های علمیه کشور که در خرم‌آباد برگزار شد، با بیان اینکه کتاب‌ها به پوسته آموزشی و پژوهشی تقسیم می‌شود، اظهار کرد: کتاب‌های درسی که به‌عنوان کتاب آموزشی از آنها نام برده می‌شود از طریق پژوهش گردآوری شده بنابراین زیربنای آموزش نیز پژوهش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه چنانچه پژوهش متوقف شود آموزش نیز متوقف می‌شود، افزود: حوزه علمیه قم در این چند دهه در ابعاد و عرصه‌های گوناگون آموزشی و پژوهشی گام‌های خوبی برداشته و در این راستا جهش خوبی داشته است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان اضافه کرد:  در حال حاضر دنیا متوجه نظام اسلامی و حوزه علمیه است و تحرکی که در فضای تحقیقاتی و پژوهشی به‌صورت متمرکز در حوزه علمیه قم وجود دارد را باید به مدارس علمیه در استان‌ها نیز گسترش بدهیم.

وی با بیان اینکه جشنواره علامه حلی نشان  داده که  ظرفیت‌های بسیار خوبی در مدارس علمیه استان‌ها و شهرستان‌ها وجود دارد که چنانچه شناسایی و امکانات برای آن‌ها فراهم شود می‌توانند خدمات خوبی به عالم اسلام ارائه بدهند، گفت: اگر به عنوان خدمت‌گزار در استان لرستان بتوانیم بسترهای لازم را برای مدارس علمیه فراهم کنیم و همراهی حوزه علمیه بیشتر شود می‌تواند حرکت رو به جلویی که در پیش گرفته‌اند را با کمیت و کیفیت بیش‌تری دنبال کنند.

امام جمعه خرم‌آباد اضافه کرد: اقدامات خوبی جهت ارتقای مدارس و حوزه علمیه استان  لرستان انجام شده زیرا استان لرستان از دیرباز تاکنون خاستگاه برجستگان علمی، فقهی و معنوی و هم‌چنین علمای بزرگی همچون آیت‌الله بروجردی، آیت‌الله کمالوند و علمای بزرگ دیگری بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی حوزه های علمیه کشور مدارس علمیه استان لرستان آیت الله بروجردی لرستان جشنواره علامه حلی حوزه علمیه قم حوزه علمیه قم مدارس علمیه استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۰۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، چراکه نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرتضی نصوحی امروز _سه شنبه یازدهم اردیبهشت_ در حاشیه نشست شهرگاه (هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری) با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک اظهار کرد: برنامه شهرگاه از تلفیق موضوع شهرداری و دانشگاه گرفته شده است، بدین صورت که بتوانیم یک هم‌نشینی نزدیک بین مدیریت شهری و اعضای هیئت علمی دانشگاه ایجاد کنیم.

وی افزود: در این راستا برنامه‌های شهرگاه در دانشگاه‌های مختلف با موضوعات متنوعی اجرا می شود.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: امروز مدیریت شهری با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک مهمان دانشگاه صنعتی اصفهان است؛ در این نشست اساتید دانشگاه یافته‌های خود را که در قالب پایان‌نامه، مطالعات و پژوهش داشتند، به مدیران شهری ارائه می دهند.

نصوحی ادامه داد: مدیران شهری در این نشست تلاش می‌کنند تا از این فرصت برای اجرای بهتر ایده‌ها و تجربیات این اساتید استفاده کنند، همچنین از آخرین یافته ها و مطالعات دانشگاهی مطلع شوند که این موضوع می‌تواند در برنامه‌ریزی‌ها و رفع مشکلات موجود نقش به‌سزایی داشته باشد.

وی اضافه کرد: در این نشست‌ها مدیران شهری می‌توانند با اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها آشنا شوند و از این طریق در برنامه‌ریزی‌ها ارتباط نزدیکی برقرار کنند.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: در این نشست به برنامه‌ریزی یکپارچه زیرساخت‌های حمل‌ونقل پرداخته شد و برآورد مدیران شهری و اساتید دانشگاهی بر این بود که در دنیا با استفاده از این روش، حدود ۲۰ درصد از هزینه‌های نگهداری و تعمیرات زیرساخت‌های حوزه حمل‌ونقل کاهش پیدا کرده است و می‌توان گفت، این عددِ قابل‌توجهی بوده است که توانسته پس‌انداز شود.

نصوحی با بیان اینکه شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری مکانیزم‌ها و سازوکارهای مختلفی برای ارتباط با دانشگاه دارد، بدین صورت که شورای پژوهش در مجموعه شهرداری اصفهان وجود دارد، همچنین پیشنهادهای پروژه های پژوهشی دانشگاهیان به مدیران شهری ارائه و بررسی می‌شود و نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

وی افزود: ما در بخش تحصیلات تکمیلی و دکترا نیز در این زمینه ظرفیت‌های بسیاری داریم که پژوهش‌های آن‌ها می‌تواند حول محور نیازهای جدی مدیریت شهری قرار گیرد و یک فعالیت کاربردی محسوب شود.

کد خبر 749507

دیگر خبرها

  • طلبه‌های جوان و افتخارآفرینان المپیاد‌های علمی در آمل تجلیل شدند
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد