Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-01@02:44:09 GMT

چانگان CC مدل ۲۰۲۲، یک کپی از سدان‌های هیواندی

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۹۰۴۲۸

چانگان CC مدل ۲۰۲۲، یک کپی از سدان‌های هیواندی

فرارو- سدان ریتون CC که سال‌ها به عنوان پرچمدار سدان‌های چانگان در بازار چین حضور داشت، حالا نسخه ۲۰۲۲ آن وارد فاز فروش شده است. هر چند چانگان در نسخه جدید تغییرات محسوس اعمال نکرده و فرم طراحی همچنان شبیه به سدان‌های هیوندای است.

به گزارش فرارو، ریتون CC دیگر پرچمدار سدان‌های چانگان نیست و جای خود را به UNI-V داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما همچنان در چین و برخی کشور‌های آسیایی طرفدار دارد. قیمت این خودرو در بازار‌های جهانی بین ۱۵ تا ۱۸ هزار دلار است که در مقایسه با رقبای هم رده خود، معقول به نظر می‌رسد.

مقایسه ریتون CC مدل ۲۰۲۲ با فیس لیفت پیشین خود نشان می‌دهد که تغییرات در نسخه تازه تنها به سپر‌های جلو و عقب ختم شده است. در داخل کابین نیز پنل تهویه، غربیلک فرمان و اهرم دنده نیز تغییراتی داشته اند.

اما در مجموع نمی‌توان گفت که چانگان فیس لیفت جدیدی ارائه کرده و به نظر می‌رسد که کمپانی چینی آگاهانه تغییرات بالایی در نسخه جدید اعمال نکرده است تا همچنان از این خط تولید بدون ایجاد هزینه دوباره بهره ببرد.

چانگان ریتون CC یا هیواندای النترا ۲۰۱۸ چینی؟

از زمانی که کمپانی چانگان، ریتون CC را عرضه کرد، حدود چهار سال می‌گذرد. سدانی که طراحی آن در تمامی این سال‌ها از سوی منتقدان، متهم به کپی برداری از روی فرم طراحی خودرو‌های کره‌ای بوده است. اما با این وجود چانگان خیلی به انتقاد‌ها توجه نکرد، تا همچنان پرچمدار پیشین سدان هایش با شباهت بسیار نزدیک به خودرو‌های کره ای، دل مشتریان چینی و آسیایی را به دست آورد.  

با نگاهی گذرا به ریتون CC می‌توان آن را نسخه چینی هیوندای النترا ۲۰۱۸ نامید. طراحی بدنه، کابین، فرم چراغ‌های جلو و عقب و خطوط و برجستگی‌ها از روی نسخه کره‌ای کپی برداری شده است.

هیوندای النترا مدل 2018

در این میان تنها تلاش چانگان برای ایجاد تفاوت، سپر و جلو پنجره و رینگ‌ها بوده است. اما این تغییر‌ها هم باعث نشده تا اتهام کپی برداری طراحی ریتون CC از روی طراحی هیوندای النترا ۲۰۱۸ پاک شود.  

در بخش ابعاد نیز ریتون CC در طول و عرض و ارتفاع نیز تفاوت چندانی با هم ندارند و به نظر می‌رسد که چانگان همه چیز را برای یک کپی برداری تمام عیار از روی نسخه کره‌ای فراهم کرده است.

مشخصات فنی و امکانات رفاهی ریتون CC مدل ۲۰۲۲

چانگان در بخش فنی تغییرات چندان شگرفی ایجاد نکرده و همچنان پیشرانه ۱.۵ لیتری توربو شارژ از نوع JL473ZQ7 دیده می‌شود. موتوری که قادر است قدرت ۱۸۸ اسب بخار با گشتاور ۳۰۰ نیوتن متر را تولید کند.

گیربکس این سدان نیز ۷ دنده دوکلاچه و از نوع خیس است، که در مقایسه با گیربکس‌های خشک مشکلات کمتری همچون داغ کردن زود هنگام را برای راننده ایجاد می‌کند.  

مصرف سوخت این خودرو در هر ۱۰۰ کیلومتر به ۶.۲ لیتر است و باک آن نیز ۶۲ لیتر گنجایش دارد. وزن ریتون CC هم به ۱۴۶۰ کیلوگرم می‌رسد.  

کروز کنترل، سیستم هشدار خروج از خط، گرمکن و سردکن صندلی‌های جلو، دوربین ۳۶۰ درجه، سیستم پانوراما ۳۶۰، فرمان برقی الکترونیکی (EPS)، سانروف پانوراما، تهویه خودکار، صندلی‌های برقی، تجهیزات صوتی AM۳D، کروز کنترل و ترمز پارک برقی با اتوهلد، سیستم مانیتور مستقیم فشار تایر، کنترل پایداری الکترونیکی از جمله امکانات این سدان چینی است.

تصاویر چانگان ریتون CC مدل 2022

منبع: فرارو

کلیدواژه: چانگان CC کپی برداری ریتون CC کره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۰۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف روش‌های درمانی بالقوه بیماری کلیه پلی‌کیستیک

محققان اعلام کردند از کیست‌های خطرناکی که در طول زمان در بیماری کلیه پلی‌کیستیک ایجاد می‌شوند، می‌توان با یک نسخه طبیعی از یک ژن معیوب پیشگیری کرد.

به گزارش عصرایران، به بیان دیگر، این پتانسیل وجود دارد که روزی دانشمندان بتوانند یک ژن درمانی برای درمان بیماری ایجاد کنند. آنان همچنین کشف کردند که نوعی دارو، به‌نام گلیکوزید، می‌تواند از اثرات ژن معیوب در کلیه پلی‌کیستیک جلوگیری کند. این اکتشافات می‌تواند زمینه را برای رویکرد‌های درمانی جدید در درمان کلیه پلی‌کیستیک فراهم کند که میلیون‌ها نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می‌دهد.

دانشمندان از ویرایش ژن و مدل‌های سه بعدی سلول‌های انسانی موسوم به ارگانوئید‌ها (شبه‌اندام‌ها) برای بررسی ژنتیک کلیه پلی‌کیستیک استفاده کردند که اختلال ارثی کلیوی تهدیدکننده زندگی است و در آن نقص ژن باعث می‌شود لوله‌های میکروسکوپی در کلیه‌ها مانند بالن‌های آب منبسط شده و کیست‌ها را در طول دهه‌ها تشکیل دهند.

کیست‌ها می‌توانند بافت سالم را از بین ببرند و منجر به مشکلات عملکرد کلیه و نارسایی آن شوند. اکثر افراد مبتلا به کلیه پلی‌کیستیک با یک نسخه ژن سالم و یک نسخه ژن معیوب در سلول‌های خود متولد می‌شوند.

افراد مبتلا به کلیه پلی‌کیستیک اغلب بین ۵۰ تا ۶۰ سالگی به مرحله نهایی بیماری کلیه پیشرفت می‌کنند و گزینه‌های درمانی استاندارد موجود دیالیز یا پیوند کلیه است، با این حال، دیالیز به‌طور قابل توجهی کیفیت زندگی بیمار را به‌خطر می‌اندازد، در حالی که به‌دست آوردن کلیه پیوندی می‌تواند چالش‌برانگیز باشد. یکی دیگر از گزینه‌ها، داروی تولواپتان مورد تایید سازمان غذا و دارو است که بسیار پرهزینه است و عوارض جانبی شدیدی روی کبد دارد.

دکتر بنجامین فریدمن، محقق ارشد این تحقیق، در دانشگاه واشنگتن، سیاتل آمریکا، گفت: تحقیق روی کلیه پلی‌کیستیک انسان بسیار دشوار است، زیرا سال‌ها و دهه‌ها طول می‌کشد تا کیست‌ها تشکیل شوند. این بستر جدید در نهایت به ما مدلی برای بررسی ژنتیک این بیماری می‌دهد و امیدواریم بتوانیم به میلیون‌ها نفر مبتلا به این بیماری پاسخ دهیم.

برای درک بهتر دلایل ژنتیکی تشکیل کیست در این بیماری، فریدمن و همکارانش به‌دنبال این بودند که مشخص کنند آیا ارگانوئید‌های کوچک کلیه سه بعدی انسان با یک نسخه ژن طبیعی و یک نسخه معیوب می‌توانند کیست را تشکیل دهند یا خیر.

آنان ارگانوئید‌هایی را که می‌توانند ویژگی‌های ساختار و عملکرد یک اندام را تقلید کنند، از سلول‌های بنیادی پرتوان القایی تولید کردند که قادر به تبدیل به هر نوع سلولی در بدن هستند.

محققان برای تولید ارگانوئید‌های حاوی جهش‌های مرتبط بالینی، از یک روش ویرایش ژن به‌نام ویرایش پایه برای ایجاد جهش در مکان‌های خاصی روی ژن‌های بیماری کلیه پلی‌کیستیک نوع یک و نوع ۲ در سلول‌های بنیادی انسانی استفاده کردند.

کشف روش‌های درمانی بالقوه بیماری کلیه پلی‌کیستیک

آنان روی چهار نوع جهش در این ژن‌ها تمرکز کردند که با اختلال در تولید پروتئین پلی‌سیستین باعث ایجاد بیماری کلیه پلی‌کیستیک می‌شوند. اختلال در ۲ نوع پروتئین پلی‌سیستین یک و ۲ با شدیدترین اشکال بیماری کلیه پلی‌کیستیک همراه است.

محققان سپس سلول‌های دارای دو جهش کپی ژن در ارگانوئید‌ها را با سلول‌هایی با تنها یک جهش نسخه ژن مقایسه کردند.

در برخی موارد، آنان همچنین از ویرایش ژن برای تصحیح جهش در یکی از ۲ نسخه ژنی استفاده کردند تا چگونگی تأثیر این کار را روی تشکیل کیست ببینند. آنان دریافتند که ارگانوئید‌ها با ۲ نسخه ژن معیوب همیشه کیست تولید می‌کنند و آن‌هایی که دارای یک نسخه ژن خوب و یک نسخه بد هستند، کیست تشکیل نمی‌دهند.

فریدمن بیان کرد: ما نمی‌دانستیم که آیا داشتن یک جهش ژنی در تنها یک نسخه ژن برای ایجاد کلیه پلی‌کیستیک کافی است یا عامل دوم مانند جهش دیگر یا آسیب حاد کلیوی ضروری است. مشخص نیست که چنین محرکی چگونه خواهد بود و تاکنون، ما مدل تجربی خوب برای کلیه پلی‌کیستیک انسانی نداشته‌ایم.

به گفته فریدمن، سلول‌های دارای یک نسخه ژن سالم تنها نیمی از مقدار طبیعی پلی‌سیستین-یک یا پلی‌سیستین-۲ را می‌سازند، اما این مقدار برای جلوگیری از ایجاد کیست کافی بود.

وی افزود نتایج نشان می‌دهد که نیاز به محرک دوم وجود دارد و جلوگیری از محرک دوم ممکن است بتواند از بیماری پیشگیری کند.

کشف روش‌های درمانی بالقوه بیماری کلیه پلی‌کیستیک

مدل‌های ارگانوئیدی همچنین اولین فرصت را برای تحقیق اثربخشی دسته‌ای از دارو‌ها به‌نام گلیکوزید انتخابی ریبوزومی یوکاریوتی بر تشکیل کیست کلیه پلی‌کیستیک فراهم کردند.

فریدمن توضیح داد: این ترکیبات فقط روی جهش‌های تک جفت پایه که اغلب در بیماران کلیه پلی‌کیستیک دیده می‌شود، تاثیر دارند. انتظار نمی‌رفت که آن‌ها روی هیچ مدل موشی اثربخش باشند و در مدل‌های ارگانوئید قبلی کلیه پلی‌کیستیک ما تاثیر نداشتند. ما نیازمند ایجاد آن نوع جهش در یک مدل تجربی برای آزمایش دارو‌ها بودیم.

گروه تحقیقاتی فریدمن دریافتند که این دارو‌ها می‌توانند توانایی ژن‌ها را برای ساختن پلی‌سیستین بازیابی کنند، سطح پلی‌سیستین-یک را تا ۵۰ درصد افزایش دهند و از تشکیل کیست‌ها جلوگیری کنند. حتی پس از تشکیل کیست‌ها، افزودن دارو‌ها باعث کاهش رشد آن‌ها می‌شود.

فریدمن پیشنهاد کرد گام بعدی آزمایش دارو‌های گلیکوزید موجود در بیماران خواهد بود. محققان همچنین می‌توانند استفاده از ژن درمانی را به‌عنوان درمانی برای کلیه پلی‌کیستیک بررسی کنند.

یافته‌های این تحقیق در مجله Cell Stem Cell منتشر شده است.

لازم به‌ذکر است که ارگانوئید‌ها سیستم‌های کشت سلولی سه بعدی هستند که می‌توان آن‌ها را «ارگان‌های کوچک» یا شبه‌اندام نامید، زیرا برخی از ویژگی‌های کلیدی، چون تنوع چند سلولی و حتی عملکردی اندام‌های واقعی را تقلید می‌کنند.

دیگر خبرها

  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • از کجا میشه لوازم یدکی چانگان خرید و ارسال داشته باشه؟
  • تیک‌تاک؛ صدای اعتراض
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • لامبورگینی اوروس؛ نسخه منصوری (عکس)
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت گوشی امروز 10 اردیبهشت 1403
  • رونمایی از مزدا EZ-۶ در نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴
  • قیمت محصولات سایپا دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کشف روش‌های درمانی بالقوه بیماری کلیه پلی‌کیستیک