Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-رئیس سازمان حج و زیارت گفت: افزایش هزینه‌ها شرایط را برای تشرف مشتاقان سفر عتبات مقدسه سخت کرده

یکی از اندیشمندان قرن بیستم می‌گوید: «امپراطوری غرب با قدرت تسلیحاتی سرنگون نمی‌شود، اما فرهنگی که در خاورمیانه شکل گرفته و کربلا و شهادت حسینی محوریت آن است، می‌تواند فرهنگ غرب را شکست دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

زیارت رفتن با وجود تغییر در امکاناتی نظیر حمل و نقل، اسکان و راه‌ها نسبت به گذشته، سفر را برای زائران آسان کرده است. اما پیام‌ها و تماس‌های مردم با باشگاه خبرنگاران جوان، گویای آن است که خیلی‌ها از شرایط راضی نیستند و بیشتر گلایه‌ها بخاطر گرانی سفر‌های زیارتی است.

در حال حاضر سفر به سوریه و ۳ شب اقامت، حدود ۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و ۴ شب اقامت حدود ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان نرخ گذاری شده است که طبق تلاش‌های صورت گرفته میان مسئولان ایران و سوریه، به ترتیب برای بسته‌های ۳ شب اقامت ۹۹۸ هزار تومان و برای ۴ شب بیش از ۱ میلیون تومان کاهش نرخ رقم خورده است.

چندی پیش تودیع و معارفه رئیس پیشین و جدید سازمان حج و زیارت صورت گرفت که در آن مراسم اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سال‌هاست که شورای عالی حج جلسه تشکیل نداده است و رئیس جمهور به من تذکر داده است، هزینه‌های بالا مشکلی در حوزه زیارت است که باید این معضل برطرف شود، نباید مشکل مالی موجب دوری از زیارت شود.

به گفته حسینی رئیس سازمان حج و زیارت، افزایش هزینه‌ها شرایط را برای تشرف مشتاقان سفر عتبات مقدسه سخت کرده و باید بتوانیم در سفر‌های زیارتی عتبات عالیات بگونه‌‎ای برنامه‌ریزی کنیم که هم به درخواست‌ها پاسخ دهیم و هم قیمت‌ها شکسته شود تا تمامی مشتاقان از این سفر معنوی و پر برکت استفاده کنند.

حسینی با اشاره به تاکید رییس جمهور به سفر آسان گفت: ما سعی می‌کنیم تا هزینه سفر کاسته شود بنابراین با آغاز سفر زمینی عتبات از ابتدای ماه شعبان هزینه‌ها کاهش خواهد یافت.

به گفته رئیس سازمان حج و زیارت، سفرکوتاه و ارزان اجرایی خواهد شد تا هر کسی با هر سلیقه بتواند به این سفر معنوی مشرف شود. علاوه بر این، سفر سوریه هم گسترش خواهد یافت. اکنون در هفته حدود سه کاروان با ظرفیت‌های ۲۵ و ۵۰ نفره اعزام می‌شوند که در مجموع ۱۰۰ نفر در هفته به سوریه سفر می‌کنند.

حسینی از بررسی و پیگیری ارائه امکانات بانکی خبر داده و گفته، تسهیلات بانکی کم بهره می‌تواند برای مشتاقان سفر به اعتاب مقدسه در نظر گرفته شود که این مهم باید پیگیری شود. حوزه اجرا تلاش خواهد کرد با ارائه بسته‌های متنوع به حداکثر مطالبات زائران پاسخ دهد.

به گفته یکی از دفاتر زیارتی تهران، در حال حاضر هزینه سفر به سوریه بصورت سه شب ۸ میلیون و ۵۰ هزار تومان، چهار شب ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و هفت شب ۱۲ میلیون و ۲۰۰ تومان بوده که برای اسفند کاهش قیمت وجود داشته و به حدود ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسیده است. همچنین هزینه سفر به عراق برای ۷ شب، ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان نرخ گذاری شده که زائران سه شب کربلا، سه شب نجف و یک شب کاظمین اقامت خواهند داشت.

همچنین در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت در ۲۵ بهمن، اعلام شد که رویکرد تسهیل زیارت، اولویت مسئولان حج و زیارت در دوره جدید فعالیت این سازمان خواهد بود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان حج و زیارت هزار تومان ۸ میلیون هزینه سفر هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۰۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش ها در ایران ۱۲ درصد کاهش داشته است

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۸ اردیبهشت‌ ۱۱.۹ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلیمتر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به ۸ اردیبهشت‌  در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلیمتر است. در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبرو بوده‌ایم.

از ابتدای سال جاری تا ۸ اردیبهشت به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت(۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبرو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش‌ استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهر سال گذشته) نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، یسیتان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد  ۳۵.۹ درصد است.

بارندگی در دیگر استان‌ها  کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه  قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کند چراکه ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبرو بوده است. در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلیمتر است ولی در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشاندهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.

شروع سال آبی در ایران از ابتدای پاییز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از ۱ مهر شروع می‌شود و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه می یابد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کمک ۴ میلیاردی مردم لرستان برای بازسازی عتبات‌عالیات
  • ۸۵ میلیون ریال به حساب زائران حج تمتع ۱۴۰۲ بازگردانده می شود
  • بازگشت ۸۵ میلیون ریال به حساب زائران حج
  • زائران حج تمتع ۸.۵ میلیون تومان پس‌ می‌گیرند
  • استرداد ۸۵ میلیون ریال به حساب زائران حج تمتع ۱۴۰۲
  • سفر به عتبات یک سفر توحیدی است
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران
  • بارش ها در ایران ۱۲ درصد کاهش داشته است
  • اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند