Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار« تابناک» یکی از رویکردهایی که طی سال‌های اخیر مورد توجه بانک‌های کشورقرار گرفته، بحث بازاریابی ومشتری‌مداری است تا از آن به عنوان يك ابزار قدرتمند برای توسعه فعالیت و خدمات خودشان بهره گیرند. این رويكردهای جديد همگام با تغيير و تحولاتي كه بواسطه رشد فن آوری‌های نوين اطلاعاتی و ارتباطی در جوامع پديد آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر همین اساس بانك‌ها بعنوان بخشی از نظام اقتصادی كشور كه نقش فعالی در برنامه‌های توسعه كشور دارند، در طی سال‌های گذشته با چالش‌ها ومشکلات بسیاری مواجه بودند كه مهم‌ترين آنها گسترش دامنه رقابت بين بانك‌ها و موسسات مالی و اعتباری و افزايش سطح دانش و آگاهی مشتريان و به تبع آن تغيير در انتظارات و نيازهای مشتريان بوده است. بنابراين در صورتی كه بانك‌ها بتوانند با استفاده از ابزارهای موجود در رويكردهای نوين بازاريابی به سطح بالاتری از رضايت مشتريان دست پیدا کند به طور حتم مشتريان مادام العمر برای خود خواهند داشت.
براساس این گزارش یکی از اهداف بانك‌ها از بكارگيری ابزارهای نوین و ايجاد مولفه‌های مالی، اجتماعی و بنيادين اثر بخشی استراتژی‌های بازاريابی بانكی است. در همین راستا بانک ایران زمین توانسته با ارائه خدمات و فناوری‌های نوین و استفاده بهینه از ظرفیت‌های روز دنیا فرهنگ مشتری مداری را در این بانک به اجرا در آورد و آن طور که از شواهد بر می‌آید همچنان در حال به روزرسانی اهداف و چشم‌اندازهای خود در تلاش بیشتری است و این مهم سبب شده بانک ایران زمین نسبت به سایر بانک‌ها وموسسات مالی و اعتباری پیشگام باشد.
براساس این گزارش حتی بانک ایران زمین به منظور صحه گذاشتن به این مقوله منشور اخلاقی در جهت کسب رضایت مشتریان را تدوین کرده تا براساس فعالیت خودش را پیش ببرد. در این منشور مواردی به چشم می‌خورد که حکایت از همگام شدن بانک ایران زمین با پیشرفت فناوری و تکنولوژی در جهت برقراری و سرعت ارتباط با مشتریان است که این موضوع خود نوعی مشتری مداری و اهمیت قائل شدن بر خواسته‌های مراجعه کنندگان است.
باید گفت هدف از تدوین این منشور اخلاقی در بانک ایران زمین توسعه فرهنگ و فضای کسب و کار خصوصی، بسط و گسترش بازار هدف و افزایش روزمره فعالیت‌های تجاری، تولیدی و خدماتی، ارائه خدمات پولی کارآمد به دارندگان منابع مالی، کارآفرینان و متقاضیان ذیصلاح (واجد شرایط) و توسعه، عرضه و خلق ابزارهای نوین بانکی و شناسایی و اجرای شیوه‌های جدید تجهیز و تخصیص منابع و جلب اعتماد مردم و رضایتمندی مشتریان است.
گفتنی است؛ تغيير و تحولات سريع محيط و شدت يافتن فزاينده رقابت در بخش بانكداری، اهميت رضايت مشتری و بهينه‌سازی کيفيت خدمات را به عنوان ابزارهای اصلی موثر در افزايش سهم بازار و سودآوری در اين بخش بيشتر از قبل ساخته است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین اعتکاف اختلاف روسیه و اوکراین مهرداد سراجی بانک ایران زمین نظام بانکی تسهیلات بانکی مذاکرات وین اعتکاف اختلاف روسیه و اوکراین مهرداد سراجی بانک ایران زمین بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۰۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا

  عباس علی‌آبادی، وزیر صنعت، معدم و تجارت دیروز در دومین اجلاس ایران و آفریقا اظهار کرد: این دبیرخانه دائمی گام مهمی است تا مسیر توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی بین ایران و آفریقا هموار شود. وی افزود: تلاش برای اصلاح تعرفه‌های گمرکی در جهت توسعه روابط برد -برد با کشورهای آفریقایی یکی از مسائل مهمی است که از طریق این دبیرخانه پیگیری خواهد شد. وزیر صمت با بیان این‌که رفع موانع تجارت و صادرات در اولویت کاری ما قرار دارد، گفت: اطلاعات کاملی از ظرفیت کشورهای آفریقایی از تولید و امکان صادرات انواع سنگ‌های معدنی، قیمتی و صنایع دستی وجود دارد و بر این باور هستیم که با توسعه معادن و خطوط محصولات فرآوری به کمک توانمندی‌های یکدیگر و واردات بخش عمده نیازهای ایران از قاره آفریقا را از طریق روابط برد -*برد توسعه دهیم. وی ادامه داد: برنامه‌های ما برای توسعه تجارت شامل توسعه زیرساخت‌های فیزیکی، رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی و افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره‌ای است. علی آبادی به توسعه زیرساخت‌های فیزیکی بین ایران و آفریقا اشاره کرد و گفت: ایران درصدد است با توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا و سرویس‌دهی منظم و خطوط هوایی با اولویت یک یا دو کشور در هر منطقه با استفاده از ظرفیت خطوط حمل و نقل مبادلات تجاری را توسعه بخشد. وی تاکید کرد: رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی از طریق استفاده از ارز محلی و تهاتر کالا یکی از مسائل در توسعه تجارت است، یکی از ابزارهای مهم برقراری روابط مالی و بانکی بین ایران و منطقه تبادل کالاست. وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: در این اجلاس فرصت بسیار خوبی فراهم شده است تا نهادهای مالی مهم و پشتیبان صادرات و سرمایه گذاری با یکدیگر مذاکره و ملاقات 
داشته باشند تا نتیجه آن در تعمیق روابط بانکی طرفین را مشاهده کنیم. 
وی ادامه داد: همه تلاش ما در این چند روزه این بوده که این اجلاس از جنبه تشریفاتی خارج و به یک رویداد کاری تبدیل شود از این‌که امروز شاهد حضور بیش از ۲۰۰ بازرگان برجسته آفریقایی در این نشست هستیم بسیار خوشحالیم و تقاضا می‌کنم در نشست‌هایی که از نزدیک بین بازرگانان برگزار می‌شود همه تلاش کنیم تا این اجلاس را از سطح یک اجلاس صرفا تشریفاتی به یک اجلاس کاری تبدیل کنیم. 

دیگر خبرها

  • سقف خرید و تراکنش کارتی در پست بانک ایران افزایش یافت
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • جذب منابع پایدار با رویکرد حفظ و جذب مشتریان محقق می‌شود
  • ریزش شدید دلار در راه است | پیش‌بینی تکنیکالیست‌ها از قیمت دلار در روزهای آینده
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید