Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان همدان- سیدمحسن حسینی گفت: هم اکنون  ۵۵ سامانه ثبت تخلف یا پلاک خوان در استان همدان فعال است که عبور و مرور را ثبت و پلاک خوانی می‌کنند، با پیگیری‌های انجام شده  ۳۱ دستگاه دیگر به این سامانه‌ها اضافه خواهد شد.
او در خصوص کاربرد اولیه سامانه‌های ثبت تخلف گفت: کاربرد این سامانه در بحث کنترل ترافیک و افزابش ایمنی تردد است به طور مثال می‌توان به محور همدان - غار علیصدر اشاره کرد که بعد از نصب سامانه ثبت تخلف که حدودا یک سال از آن می‌گذرد به کاهش ۵۸ درصدی تصادفات اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسینی گفت: اگر این درصد به کل استان تعمیم دهیم به همین تناسب شاهد کاهش تصادف و کشته‌های جاده‌ای را به دنبال داشته است،  بنابراین اگر «این سامانه‌ها جان تنها یک نفر را نجات دهند، می‌توانیم بگوییم رسالت خود را انجام داده اند».
معاون فنی راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان گفت: در حال حاضر تعداد سامانه ثبت تخلف فعال در استان همدان به نسبت طول راه‌های شریانی به کل کشور دو برابر میانگین کشوری است و با فعال شدن ۳۱ سامانه در دست اقدام حدود سه برابر میانگین کشوری می‌شود که شاهد افزایش ایمنی خواهیم بود.   انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت راه راهداری سامانه ثبت تخلف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۲۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷.۳ سالگی میانگین سن مادران ایرانی در تولد اولین فرزند؛ پدر ۳۲.۱ سالگی

 مرکز رصد جمعیت کشور سازمان ثبت احوال اعلام کرد: در سال ۱۴۰۲ میانگین سن پدر و مادر در نخستین فرزندآوری به ترتیب ۳۲.۱ و ۲۷.۳ سال بوده است.

به گزارش ایرنا از ثبت احوال، بر اساس آمارهای موجود میانگین سن پدر در نخستین فرزندآوری در کل کشور در سال ۱۴۰۲ برابر با ۳۲.۱ سال بوده است.

میانگین سن پدر، برای نقاط شهری برابر با ۳۲.۷ سال و نقاط روستایی برابر با ۲۹.۹ سال است.

در سال ۱۴۰۲ در بین استان‌ها بیشترین میانگین سن پدر در اولین فرزندآوری مربوط به استان تهران با رقم ۳۴.۵ سال و کمترین آن مربوط به استان سیستان و بلوچستان با ۲۷.۱ سال است.

همچنین بر اساس گزارش این مرکز میانگین سن مادر نیز در اولین فرزندآوری در کل کشور در این مدت برابر با ۲۷.۳ سال بوده است.
در این خصوص مقدار شاخص در نقاط شهری ۲۸.۱ سال و در نقاط روستایی ۲۴.۴ سال است.

بیشترین میانگین سنی مادران در نخستین فرزندآوری، در بین استان‌ها مربوط به استان تهران با ۳۰.۸ سال و کمترین آن مربوط به استان سیستان و بلوچستان با ۲۲.۷ سال است.

 در سال ۱۴۰۱ بیشترین میانگین سن مادران در اولین فرزندآوری مربوط به استان تهران با ۳۰.۲ سال و کمترین آن  مربوط به استان و سیستان و بلوچستان ۲۲.۷ سال بود.

همچنین در این سال بیشترین میانگین سنی پدران در اولین فرزندآوری مربوط به استان تهران ۳۴.۴ سال و کمترین مربوط به سیستان و بلوچستان ۲۷.۱ ثبت شده بود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • ثبت تخلف سرعت بیش از ۴۵۰ هزار وسایل نقلیه در مازندران
  • ثبت تخلف سرعت بیش از ۴۷۹ هزار وسایل نقلیه در مازندران
  • استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • لزوم ارائه برنامه از سمت شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال
  • افزایش متوسط بارندگی استان فارس در سامانه بارشی اخیر
  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان 
  • میانگین سن پدر و مادر در اولین فرزندآوری چقدر است
  • وضعیت مقاوم‌سازی ۱۳ شهرستان کرمانشاه بالاتر از میانگین کشوری
  • ۲۷.۳ سالگی میانگین سن مادران ایرانی در تولد اولین فرزند؛ پدر ۳۲.۱ سالگی