Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - محمدهادی ایمانیه در نشستی که با حضور وزیر کشاورزی برزیل و هیئت همراه در اتاق بازرگانی استان فارس برگزار شد، گفت: کشور برزیل یکی از دوستان بسیار ارزشمند جمهوری اسلامی ایران در ۴۳ سال گذشته بوده، این کشور در شرایطی که ایران مورد تحریم آمریکا قرار گرفته به ویژه در امر تامین مواد غذایی، محصولات کشاورزی و دامی در کنار مردم ایران قرار داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: نه تنها در جایگاه مدیریت استان بلکه به عنوان یک پزشک این را می‌گویم که کمیت و کیفیت مواد غذایی اولین تاثیرات مفید را بر سلامت مردم خواهد گذاشت؛ بنابراین هر تلاشی که برای تامین کمی و کیفی مواد غذایی اتفاق بیفتد در راستای سلامت مردم تلقی می‌شود.

نماینده عالی دولت در استان فارس گفت: کشور عزیز ما در زمینه کشاورزی و فعالیت‌های مرتبط با دام حرف‌های فراوانی برای گفتن دارد و استان فارس استان اول باغداری، استان دوم کشاورزی و در بحث دامپروری نیز استان سوم کشور محسوب می‌شود؛ بنابراین کشاورزی استان فارس در رتبه‌های بالایی است.

ایمانیه ضمن قدردانی از سفر و بازدید هیئت برزیلی از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های استان فارس و تشکر از اتاق بازرگانی برای برگزاری نشست این هیات با تجار استان، گفت: آمادگی داریم در چند زمینه در استان فارس در خدمت شما باشیم و تقاضا این است که سفارت برزیل در جمهوری اسلامی ایران با همکاری اتاق بازرگانی، جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت استان فارس تفاهم‌هایی که امکان همکاری را دارد رصد کنند و هر ۶ ماه این‌توافقات بازبینی شوند.

استاندار فارس گفت: در چند زمینه بین فارس و کشور برزیل می‌تواند توافق‌هایی صورت بگیرد و بحث تهاتر کود شیمیایی که در کارخانه‌های پتروشیمی استان فارس تولید می‌شود با محصولاتی که برای جمهوری اسلامی ایران نیاز است مانند نهاده‌های دامی و محصولات گوشتی یکی از زمینه‌های همکاری است.

وی می‌گوید: تهاتر کود شیمیایی با ماشین‌آلات کشاورزی و انتقال تکنولوژی تولید ماشین‌آلات کشاورزی به استان از دیگر موارد همکاری است و می‌توان از این تولیدات برای پاسخگویی به نیاز‌های استان فارس، سایر استان‌ها و کشور‌ها استفاده کرد.

ایمانیه گیاهان دارویی را یکی دیگر از زمینه‌های همکاری اعلام کرد و گفت: حتما گیاهان دارویی مورد استفاده مردم برزیل قرار خواهد گرفت و ما در بحث کشت، فرآوری، صادرات گیاهان دارویی و محصولات باغی شبیه به مرکبات، انار و غیره، آمادگی برای تهاتر داریم.

استاندار فارس به توانمندی‌های علمی این استان در زمینه کشاورزی اشاره کرد و گفت: ۷ هزار نفر هیئت علمی در بحث آموزش مرتبط با محصولات کشاورزی، ۳ هزار نفر هیئت علمی در بحث پژوهش‌های و تحقیقات کشاورزی و ۲۵۰ هزار نفر فارغ التحصیل در رشته‌های کشاورزی که قسمت قابل توجهی از آنان در استان فارس هستند از توانمندی‌های علمی این استان است که با توجه به این ظرفیت، آمادگی تبادلات علمی بین دو کشور را از طریق اساتید و دانشجویان دکترا داریم تا هم از توانمندی‌های علمی، مهارت و دانش کشور برزیل استفاده کنند و هم انتقال تجارب و دانش فارغ التحصیلان استان فارس صورت گیرد.

ایجاد نمایشگاه‌هایی برای ارائه محصولات دو کشور یکی دیگر از مواردی بود که استاندار فارس مطرح کرد و گفت: می‌توان نمایشگاه‌هایی در کشور برزیل برگزار کرد و در مقابل نمایشگاه‌هایی در استان فارس برای انتقال تجارب دو کشور برگزار شود.

کشت فراسرزمینی استان فارس در کشور برزیل، تبادل اطلاعات مرتبط با اصلاح بذر و اصلاح ژنتیک دام از دیگر مواردی بود که دکتر ایمانیه به آن اشاره کرد و گفت: در این حوزه‌ها پیشرفت‌های خوبی هم در کشور برزیل و هم در استان فارس صورت گرفته است که میتوان با تبادل تجربیات به موفقیت‌های بیشتر دست پیدا کرد.

به گفته استاندار فارس  موارد مربوط به قانون‌ها و تبادلات بانکی، مقداری نگرانی ایجاد می‌کند که در صادرات و تهاتر بین ایران و برزیل از ۱۳۸۸ تا ۱۴۰۰ میزان صادرات ۲ برابر و میزان واردات ۴ برابر شده، ولی در سال ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ به دلیل مشکلات بانکی مقداری کاهش پیدا کرده که از روش‌های غیرمستقیم، تبادلات بین دو کشور اتفاق افتاده است؛ یکی از درخواست‌ها این است که سفیر برزیل در جمهوری اسلامی ایران و وزیر کشاورزی برزیل پیگیری کنند تا تبادلات بانکی تسهیل شود.

او می‌گوید: این امکان دریافت ویزا برای اتباع برزیل در فرودگاه شیراز قابل وجود دارد و امیدواریم همین تسهیلات در زمینه دریافت ویزا برای بازرگانان، دانشجویان، اساتید و دیگر ایرانیانی که به برزیل می‌روند فراهم شود.

نماینده عالی دولت در استان فارس گفت: امیدواریم سفر وزیر کشاورزی برزیل شروعی برای همکاری‌های بیشتر این کشور با استان فارس باشد.

او با تاکید بر اینکه کشور متمدن ایران متفاوت از کشور‌هایی است که در یکی دو قرن اخیر تشکیل شده اند، گفت: ایران کشوری است که هزاران سال با تمدن درخشان زندگی کرده است و امروز نیز آمادگی دارد که به صورت درخشان‌تر در دنیای جدید، خودش را نشان دهد.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استاندار فارس سفارت برزیل تسهیل تبادلات بانکی جمهوری اسلامی ایران استاندار فارس استان فارس توانمندی ها کشور برزیل دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۲۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین

بابک صدرایی کارشناس صنعت خودرو در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور ما و راهکار حل این ناترازی گفت: اتفاقی که در سال‌های اخیر در صنعت خودروسازی جهان رخ داده این است که به سمت خودروهای با موتور پاک، بازدهی بالا و مصرف سوخت پایین و آلایندگی کم رفته ایم.

وی در ادامه بیان کرد: مسائل زیست محیطی در تولید خودرو اگر جدی گرفته نشود برای تمام دنیا بحران ایجاد می‌کند. خودروهایی که در کشور ما تولید می‌شود پلتفرم‌های قدیمی دارد و موتورها آلایندگی بالاتری نسبت به خودروهای جدید دارد.

صدرایی توضیح داد: علاوه بر این مشکل دیگر موجود در کشور ما که باعث شده مصرف بنزین بالا برود از رده خارج نشدن خودروهای فرسوده است. وی ادامه داد: خودروهای فرسوده در کشور ما حجم بالایی دارند. اگر ما خودروی برقی هم به کشور وارد کنیم ولی این خودروهای فرسوده و اتوبوس و مینی بوس های فرسوده را از رده خارج نکنیم تأثیری در کاهش مصرف بنزین و ناترازی ندارد.

این کارشناس خودرو توضیح داد: به همین دلیل ما باید برنامه ریزی داشته باشیم که خودروهای فرسوده و قدیمی و خودروهای تولید کننده آلایندگی را از چرخه مصرف خارج کنیم و به جای آن خودروهای نو با انرژی پاک به چرخه مصرف وارد کنیم.

این کارشناس خودرو بیان کرد: برای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده هم مشکلات زیادی بر سر راه وجود دارد زیرا عمده کسانی که از خودروهای فرسوده استفاده می‌کنند شرایط مالی لازم را ندارند که از خودروهای جدید و با مصرف کم بنزین استفاده کنند و برای برون رفت از این شرایط باید دولت تصمیمی عاجل بگیرد.

وی با بیان اینکه حل نشدن این موضوع به ضرر دولت است زیرا باید بودجه کلانی را صرف واردات بنزین کند افزود: دولت باید سوبسیدهایی به مردم بدهد تا از خودروهای برقی و هیبریدی استفاده کنند تا سبد سوخت متنوع شود و همچنین خودروسازان داخلی را ملزم به تولید خودروهایی کند که مصرف پایینی دارند.

صدرایی ادامه داد: در کشور باید خودروسازان موتورهای با مصرف کم را تولید کنند. همچنین خودروسازان می‌توانستند موتورهای هیبریدی را روی خودروها نصب کنند تا مصرف بنزین پایین بیاید و همچنین می‌توانستیم از سالانه یک و نیم میلیون خودرویی که وارد کشور می‌شد بخشی از آن را صرف خودروهای هیبریدی کنیم.

این کارشناس خودرو ادامه داد: البته تحریم‌ها و عدم برنامه ریزی در سطح کلان باعث شده که ما وابسته به پلت فرم‌ها خودرویی مربوط به دو تا سه دهه قبل باشیم و مرتباً آنها را تولید کنیم و خودروهای پاک بیشتر جنبه شوآف و نمایشی به خودش بگیرد.

وی ادامه داد: از سال‌های ۹۲ و ۹۳ پروژه‌های خودروهای برقی را داریم ولی تاکنون اتفاقی در این خصوص نیفتاده است. در شرایط فعلی کشور تولید خودروهای هیبریدی بهتر از برقی است و این خودروها می‌تواند جایگزین خودروهای بنزینی با مصرف بالا شود.

کد خبر 6097938 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • الگوی نظام‌ بهره‌برداری کشاورزی عامل افزایش بهره‌وری آب و خاک است
  • ثبت‌نام یک کارت جدید بانکی با امکان سرمایه‌گذاری هوشمند
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • پویش تربیت تسهیل گر جوانی جمعیت برگزار می‌شود
  • تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد
  • کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی 
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی خریداری شد