Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@13:16:20 GMT

جنسیس G90 برای سال 2023 به روز شد + تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۹۳۰۹۷

جنسیس G90 برای سال 2023 به روز شد + تصاویر

باشگاه خبرنگاران جوان - سدان G۹۰ جزو لوکس‌ترین خودروهای جنسیس به شمار می آید. این خودرو اکنون قرار است برای سال ۲۰۲۳ بازطراحی شود؛  طراحی بیرونی این خودرو از سدان G۸۰ و GV۸۰ SUV الهام گرفته شده است.

جنسیس می‌گوید پیشرانه ۳.۵ لیتری V-۶ توئین توربو این برند به عنوان پیشرانه استاندارد در زیر کاپوت قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به جای موتور ۵.۰ لیتری V-۸ که موتور ارتقا یافته در مدل ۲۰۲۲ است، احتمالا جنسیس در عوض یک مدل تمام الکتریکی با دو موتور الکتریکی و یک بسته باتری عظیم ارائه می‌دهد.

فضای داخلی G۹۰ با انبوهی از ویژگی‌ها، از جمله پخش‌کننده عطر، درب‌های برقی، تصفیه‌کننده هوا و محفظه استریلیزاسیون UV ، به گونه‌ای طراحی شده است که هر سرنشینی را جذب خود می کند.

   

G۹۰ برای سال ۲۰۲۳ تغییرات چشمگیری داشته که نشان می دهد این خودرو اکنون مدرن تر از قبل شده است؛ احتمالا قیمت این خودرو با  آئودی A۸، بی ام و سری ۷ و مرسدس بنز S کلاس یعنی قیمتی حدود ۸۰ هزار دلار یکسان خواهد بود.

   

همه مدل‌های G۹۰، ۲۰۲۳ به‌صورت استاندارد با موتور ۳.۵ لیتری V-۶ توئین توربو که در سایر مدل‌های جنسیس وجود دارد، عرضه می‌شوند. یک گیربکس اتوماتیک هشت سرعته نیز به صورت استاندارد در نظر گرفته شده است و ما انتظار داریم که هر دو سیستم چهار چرخ متحرک و عقب ارائه شوند. این موتور ۳۷۵ اسب بخار قدرت تولید می‌کند و باید شتاب سریعی ارائه دهد.

   

سیستم تعلیق بادی در دسترس خواهد بود، همچنین انتظار می‌رود که یک خودرو الکتریکی که احتمالاً هم نام Electrified G۹۰ باشد معرفی شود اما جنسیس هنوز هیچ اطلاعاتی در مورد آن خودرو منتشر نکرده است.

   
   

مانند نمای بیرونی، کابین G۹۰ نیز برای سال ۲۰۲۳ با طراحی جدید و مواد با کیفیت، به نظر می رسد؛ فضای سرنشین به احتمال زیاد در صندلی‌های جلو و عقب سخاوتمندانه خواهد بود و جنسیس چندین ویژگی را در خود جای داده است که قصد دارد تجربه لوکس را تا حدی ارتقا دهد، به عنوان مثال، پخش‌کننده عطر داخل هواپیما و سیستم بهداشت ضد میکروبی که هم هوا و هم وسایلی را که به داخل خودرو آورده می‌شوند مانند گوشی‌های هوشمند تمیز می‌کند،  البته امکاناتی مانند ماساژور صندلی‌ها و سیستم استریوی درجه یک نیز در آن گنجانده خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت خودرو تولید خودرو برای سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۳۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

آفتاب‌‌نیوز :

 اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

واردات ۸.۴ میلیارددلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس‌کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال ۱۴۰۲ به‌میزان ۸ میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ به‌لحاظ ارزش ۳۲.۶۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است.

وی در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با ۱۳ درصد، کرمان موتور با ۹.۶۵ درصد و کوروش موتور آریا با ۵.۳۵ درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیارد‌ها دلار به شرکت‌های مونتاژکار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سؤالی که در اینجا مطرح می‌شود این است؛ با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل‌توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل‌توجهی توسط شرکت‌های مونتاژکار با توجه به تخصیص ارز ۳-۴ میلیارد دلاری به آنهاست.

همچنین دیگر نکته‌ای که برخی از کارشناسان مطرح می‌کنند این است؛ آیا این امکان وجود نداشت بخشی از ارز‌های تخصیص داده‌شده به شرکت‌های مونتاژکار صرف واردات خودرو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت‌ها تخصیص داده شده است، می‌توان تعداد قابل‌توجهی خودروی باکیفیت وارد کشور کرد که یقیناً می‌تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • در مذمت و ستایش ارز دریافتی خودروسازان اخیراً گمرک
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H6
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • (تصاویر) شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • موتور ۶ سیلندر بنزینی بومی چه ویژگی دارد؟
  • تصاویری از تازه‌ترین شاسی‌بلند لامبورگینی: اوروس SE