Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مرکز توسعه تجارت الکترونیکی گفت: الزام به داشتن اینماد از ۱۱ سال قبل وجود داشت، ولی از سال ۱۳۹۷ با ایجاد شرکت‌های پرداختیار این ضمانت اجرایی در مورد آن‌ها اجرایی نشد.

خبرگزاری میزان - طبق اعلام وزارت صمت، محمدجواد هادی گفت: این اقدامات در سال ۱۳۹۹ توسط مرکز ملی فضای مجازی به عنوان الگوی موفق تسهیل در نظام مجوزدهی، تسریع در شروع کسب‌وکار و رویش کسب‌وکار‌های نوپا، فناور و شتابدهنده در راستای تحقق عملی دولت الکترونیکی و جهش تولید معرفی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون مرکز توسعه تجارت الکترونیکی گفت: الزام مجوز نماد اعتماد الکترونیکی (اینماد) از حدود ۱۱ سال قبل وجود داشت و از جهت ضمانت اجرایی رعایت این الزام قانونی نیز ابتدا در سال ۱۳۹۱ به موجب مصوبه شورای امنیت کشور ارائه درگاه پرداخت اینترنتی منوط به داشتن اینماد شد، ولی از سال ۱۳۹۷ با ایجاد شرکت‌های پرداختیار این ضمانت اجرایی در مورد آن‌ها اجرایی نشد.

وی ادامه داد: مجدداً در سال ۱۳۹۸ طبق ماده ۱۰۳ آئین‌نامه اجرایی قانون مبارزه با پولشویی و پس از آن به موجب ماده ۱۱ قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، ارائه درگاه پرداخت اینترنتی منوط به داشتن اینماد شد که فاز اول آن در مورد شرکت‌های خدمات پرداخت از بهمن ۱۳۹۸ و فاز دوم آن در مورد شرکت‌های پرداختیار از آذرماه امسال اجرایی شد.

این مقام وزارت صمت تاکید کرد: بنابراین مطالبی که در ماه‌های اخیر با عنوان اجباری شدن اینماد و مشابه آن مطرح می‌شود، یا ناشی از عدم اطلاع از مبانی قانونی است و یا بعضاً به صورت آگاهانه به منظور انحراف افکار عمومی و ذهن برخی مسئولان محترم انجام می‌شود که تأثیری از عزم قوای سه‌گانه برای اجرای قوانین و مقررات کشور ندارد.

هادی در ادامه خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۹۸ فرایند اعطای اینماد که شامل شش مرحله احراز هویت، احراز دامنه، احراز اطلاعات تماس، احراز صلاحیت، احراز قانونمندی کسب‌وکار و نهایتاً تأیید تعهدنامه و پرداخت تعرفه است، به صورت کاملاً الکترونیکی و هوشمندتبدیل شد؛ به گونه‌ای که بدون هیچ‌گونه وقفه و صرفاً بر اساس سرعت عمل کاربر، امکان دریافت اینماد به وجود آمد.

وی افزود: به این ترتیب میانگین زمان اعطای اینماد که قبل از آن حدود پنج روز کاری بود، به کمتر از یک روز (چند ساعت) کاهش یافت ونتیجه آن افزایش دوبرابری اعطای اینماد در سال گذشته و افزایش چشمگیر رضایتمندی کسب‌وکار‌های اینترنتی بود.

معاون مرکز توسعه تجارت الکترونیکی افزود: در ابتدای سال ۱۳۹۹ مرکز ملی فضای مجازی به عنوان یک مرجع تخصصی فرادستگاهی، ادعای مرکز توسعه تجارت الکترونیکی را مورد راستی‌آزمایی و تأیید قرار گرفت و طی نامه رسمی رئیس مرکز ملی فضای مجازی به رئیس جمهور، به عنوان الگوی موفق تسهیل در نظام مجوزدهی، تسریع در شروع کسب‌وکار و رویش کسب‌وکار‌های نوپا، فناورو شتابدهنده در راستای تحقق عملی دولت الکترونیکی و جهش تولید معرفی شد.

وی اظهار داشت: علاوه بر این به منظور تسهیل حداکثری اعطای اینماد برای کسب‌وکار‌های خرد و خانگی، از پاییز امسال اینماد بدون ستاره به عنون اولین مجوز ثبت‌محور راه‌اندازی شد که ظرف کمتر از ۱۰ دقیقه، صرفاً با طی دو مرحله احراز هویت و احراز دامنه، امکان دریافت اینماد وجود دارد که فیلم راهنمای آن نیز طی اطلاعیه رسمی منتشر شده است.

معاون مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با اشاره به قانون مصوب مجلس گفت: به لطف خدا طبق قانونی که مجلس محترم شورای اسلامی اسفندماه سال گذشته مصوب کرد، تمامی دستگاه‌ها ملزم به انجام گام اول یعنی الکترونیکی کردن مجوز‌های کسب‌وکار خود شدند که امید می‌رود در مهلت باقیمانده تا ۱۸ اسفند موفق به این مهم شوند.

وی اظهار داشت: البته گام دوم یعنی هوشمندسازی به مراتب از گامل اول دشوارتر است، چون طبق تجربه موجود در گام اول عمدتاًاسناد فیزیکی تبدیل به نسخه‌های اسکن می‌شوند که کاربر باید به صورت غیرحضوری در سامانه بارگذاری کند، ولی باز هم به دلیل اینکه قابلیت پردازش سیستمی وجود ندارد، لازم است کارشناس دستگاه به صورت چشمی محتوای آن‌ها را بررسی و کنترل کند؛ بنابراین بازهم امکان خطای سهوی یا عمدی، اعمال سلیقه، امضای طلایی و … وجود دارد.

هادی تاکید کرد: در گام دوم لازم است اطلاعات به صورت رقومی (دیجیتال) دربیاید که امکان پردازش سیستمی و کنترل ضوابط توسط سامانه وجود داشته باشد. البته پیش‌نیاز تحقق گام دوم نیز تبدیل ضوابط که غالباً به صورت آئین‌نامه‌ها، دستورالعمل‌ها، بخشنامه‌ها وبعضاً دانش ضمنی کارشناسان دستگاه‌هاست، به صورت کدشده تبدیل شود تا امکان تطبیق اطلاعات رقومی کاربر را ضوابط و انجام کنترل‌های لازم وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اجباری شدن دریافت اینماد منجر به کاهش رشد اقتصادی حوزه دیجیتال می‌شود

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی وزارت صمت اینماد

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت صمت اینماد اعطای اینماد کسب وکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۳۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد تعمیرات برد الکترونیکی چقدر است

سطح بالاتری از تعمیرات برد الکترونیکی، مهندسی معکوس برد الکترونیکی را شامل می شود. این متخصصان با استفاده از توانایی‌های تجزیه و تحلیل عمیق خود، بردهای الکترونیکی را بررسی و تحلیل می‌کنند تا مشکلات و ایرادات آنها را شناسایی و راه‌حل‌هایی برای تعمیر و بازسازی آنها ارائه دهند.

به گزارش ایسنا به نقل از راشا مکاترونیک پارت، کار در حوزه الکترونیک در سطوح مختلف از مبتدی تا حرفه ای و در بخش های مختلف می تواند درآمد مختلفی برای شاغلان در این حرفه فراهم کند. در این رپورتاژ قصد داریم تا ضمن معرفی حوزه های مختلف کاری پیش نیاز ها و مهارت های لازم در هر بخش را بیان کنیم.

مونتاژ بردهای الکترونیکی

یکی از ابتدایی ترین کارها در حوزه الکترونیک مونتاژ بردهای المترونیکی است. این شاخه از الکترونیک نیاز به تحصیلات آکادمیک نداشته و بیشتر به صورت تجربی و تمرین مهارت در فرد ایجاد می شود. در این فیلد افراد باید قطعات الکترونیک در پیکج های مختلف را شناخته و توانایی لحیم کاری و مونتاژ آن بر روی بردهای الکترونیکی را داشته باشند. در این فیلد افراد می توانند در سطوح مختلف مبتدی تا حرفه ای مشغول به کار باشند. شخات قطعات و دقت و تمرکز و تجربه در بهبود کار این افراد بسیار موثر است.

تعمیرات برد الکترونیکی

سطح بالاتر از مونتاژ بردهای الکترونیکی، تعمیرات برد الکترونیکی است. یکی از مهمترین فرصت‌هایی که تعمیرات برد الکترونیکی ارائه می‌دهد، ایجاد درآمد پایدار است. از آنجا که تجهیزات الکترونیکی در هر جای جهان وجود دارند و هرگز از مد نمی‌رود، تعمیر آنها همیشه یک نیاز اساسی است. این به افرادی که تخصص و تجربه لازم را در این زمینه دارند، امکان می‌دهد تا یک کسب و کار پایدار و سودآور برای خود بسازند.

همچنین، تعمیرات برد الکترونیکی فرصت‌های شغلی فراوانی را برای افراد با تخصص در این زمینه فراهم می‌کند. از جمله این شغل‌ها می‌توان به تعمیرکاران الکترونیک، تکنسین‌های تعمیرات برد، و متخصصان تعمیرات ماشین‌های الکترونیکی اشاره کرد. این شغل‌ها با حقوق و فرصت‌های پیشرفت حرفه‌ای برای افرادی که در آنها مهارت دارند، همراه است.

این فیلد نیز پیش نیازهایی دارد که از جمله آن می توان به موارد زیر اشاره نمود:

آشنایی با اصول مدار الکترونیکی به صورت آکادمیک آشنایی با قطعات الکترونیکی آشنایی با ابزار اندازه کیری و تعمیرات برد الکترونیکی

کسب تجریه در برخوردهای بردهای الکترونیکی مختلف

با فعالیت در این حوزه و تقویت مهارت فرد می تواند به صورت دائمی یا پروژه ای با سایر افراد یا شرکت ها همکاری کرده و درآمد خوبی ازین طریق کسب نماید. درآمد تعمیر برد الگترونیکی می تواند یکی از بیشتری درآمد های در حوزه مهندسی باشد.

تعمیر بردهای الکترونیکی یکی از فرصت‌های شغلی پر درآمدی است که نیازمند بهره‌وری از مهارت‌های فنی و تجاری مناسب است. در این راپورتاژ، به بررسی مهارت‌های لازم برای ورود به این صنعت، فرصت‌های شغلی مرتبط و چشم‌اندازهای آینده این حوزه خواهیم پرداخت.

مهارت‌های لازم:

دانش فنی: توانایی تشخیص و رفع مشکلات الکترونیکی بر روی بردهای مختلف از جمله مادربورد، کارت گرافیک، بردهای مدارچاپی و ... از مهارت‌های اساسی است. تعمیرات مهندسی: توانایی استفاده از ابزارها و تجهیزات تعمیراتی به طور صحیح و موثر نیز برای انجام تعمیرات با کیفیت بالا ضروری است. مهارت‌های برق و الکترونیک: آشنایی با مفاهیم برق و الکترونیک و همچنین توانایی تفسیر شماتیک‌های الکترونیکی از دیگر مهارت‌های مورد نیاز است. مهارت‌های مدیریتی و ارتباطی: توانایی مدیریت زمان، مهارت‌های ارتباطی موثر با مشتریان و همکاران، و همچنین توانایی راهبری کسب و کار به سمت موفقیت نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

فرصت‌های شغلی:

ایجاد کسب و کار شخصی: با توانایی بهره‌گیری از مهارت‌های فنی و تجاری لازم، می‌توانید کسب و کار تعمیر بردهای الکترونیکی خود راه‌اندازی کنید.

اشتغال در کارگاه‌های تعمیرات الکترونیکی: امکان اشتغال در کارگاه‌های تعمیرات الکترونیکی مختلف با توجه به تخصص و مهارت‌های خود وجود دارد. همکاری با شرکت‌های تعمیرات الکترونیکی: امکان همکاری با شرکت‌های مختلف تعمیرات الکترونیکی به عنوان تعمیرکار یا متخصص فنی نیز وجود دارد. چشم‌اندازهای آینده: توسعه رو به پیشرفت تکنولوژی الکترونیکی و افزایش استفاده از دستگاه‌های الکترونیکی، فرصت‌های شغلی در حوزه تعمیر بردهای الکترونیکی را در آینده بهبود خواهد داد. بنابراین، افرادی که دارای مهارت‌های مورد نیاز برای این صنعت هستند، می‌توانند از فرصت‌های شغلی بیشتری بهره‌مند شوند.

مهندسی معکوس برد الکترونیکی

سطح بالاتری از تعمیرات برد الکترونیکی، مهندسی معکوس برد الکترونیکی را شامل می شود.

مهندسان معکوس برد الکترونیکی نقش بسیار مهمی در جامعه فناوری امروزی ایفا می‌کنند. این متخصصان با استفاده از توانایی‌های تجزیه و تحلیل عمیق خود، بردهای الکترونیکی را بررسی و تحلیل می‌کنند تا مشکلات و ایرادات آنها را شناسایی و راه‌حل‌هایی برای تعمیر و بازسازی آنها ارائه دهند.

یکی از مهمترین نقش‌های مهندسان معکوس برد الکترونیکی در صنعت تعمیرات الکترونیکی، تعمیر و بازسازی تجهیزات الکترونیکی پیچیده است که توسط افراد دیگر تعمیر نشده‌اند. این مهندسان با استفاده از تجربیات و دانش خود، به تجزیه و تحلیل بردها و اجزای الکترونیکی آنها می‌پردازند و با ارائه راه‌حل‌های نوآورانه، تجهیزات را به حالت کاربردی و عملی برمی‌گردانند.

علاوه بر این، مهندسان معکوس برد الکترونیکی نقش بسیار مهمی در بهبود فناوری‌های قدیمی و قدرتمند کردن تجهیزات الکترونیکی ایفا می‌کنند. آن‌ها با تحلیل و تجزیه مدارهای الکترونیکی، قابلیت‌ها و عیوب تجهیزات را شناسایی می‌کنند و با ارائه راه‌حل‌های نوآورانه، تکنولوژی‌های جدید و به‌روز را به بازار معرفی می‌کنند.

همچنین، مهندسان معکوس برد الکترونیکی نقش مهمی در امنیت سایبری نیز ایفا می‌کنند. آن‌ها با تحلیل بردها و سیستم‌های الکترونیکی، ضعف‌ها و آسیب‌پذیری‌های امنیتی را شناسایی می‌کنند و راه‌حل‌هایی برای بهبود امنیت اطلاعات ارائه می‌دهند.

از توانمندی های مورد نیاز برای مهندسی معکوس می توان به موارد زیر اشاره نمود:

آشنایی با اصول مدار الکترونیکی آشنایی عمیق برای اصول طراحی برد الکترونیکی آشنایی با انواع قطعات برد های الکترونیکی آشناییی با ابزار اندازه گیری و تعمیرات برد الکترونیکی آشنایی با نرم افزار های طراحی الکترونیکی مانند التیوم دیزاینر و پروتئوس آشنایی و کسب مهارت در مهندسی معکوس برد الکترونیکی

افرادی که در این حوزه به کسب مهارت و فعالیت مشغول شوند می توانند هم برای خود پروژه تعریف کنند و ایده های خود را طراحی و عملیاتی کنند و آن را به بازار عرضه کنند هم می تاونند از شرکت های مختلف و اشخاص پروژه گرفته و با انجام آن ها به کسب درامد مشغول شوند. بازار این حوزه در شرایط تحریمی اکنون ایران بسیار داغ بوده و شرایط را برای رشد علم و فناوری کشور نیز فراهم می کند.


 

نتیجه گیری

در این رپورتاژ به بررسی حوزه های شغلی مختلف در موضوع الکترونیک از جمله مونتاژ بردهای الکترونیکی، تعمیر برد الکترونیکی و مهندسی معکوس برد الکترونیکی پرداخته و مهارت های لازم برای هرکدام را بیان کردیم. همچنین موقعیت های شلغی ممکن را شرخ دادیم. نکته مهم این است که در هرکدام ازین موضوعات کسب مهارت و تجربه اهمیت بسیار بالایی دارد و اثر مستقیم روی درآمد حاصل از این حرفه خواهد داشت.

انتهای رپرتاژ آگهی

دیگر خبرها

  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • دور دوم انتخابات در کرمانشاه در ۶۴۵ شعبه برگزار می‌شود
  • تدارک ۶۴۵ شعبه اخذ رأی برای دور دوم انتخابات
  • چگونه پاکستانی‌ها از ضایعات الکترونیکی طلا استخراج می‌کنند؟ (فیلم)
  • طرح کالابرگ ادامه می یابد؟
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • استان گلستان در حذف پروانه کسب‌های کاغذی ۴ پله صعود کرد
  • درآمد تعمیرات برد الکترونیکی چقدر است
  • صفر تا ۱۰۰ پابندهای الکترونیکی