Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی عملیات اجرایی ساخت "مسجد بزرگ و مجموعه فرهنگی تبریز" با ظرفیت ۴۰۰۰ نمازگزار و سرمایه گذاری خیر نیک اندیش تبریزی در کمربندی میانی تبریز آغاز شد.

بر اساس گفته‌ی حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم، امام جمعه تبریز، این مجموعه دارای کاربری‌های مختلفی بوده و با بهره برداری از آن، بخشی از مشکل ترافیکی شهر، حل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، حاج احد عظیم زاده، خیر اندیش و سرمایه گذار این مجموعه عظیم نیز اظهار کرد: این مجموعه عظیم مسجد و فرهنگی شاید برای نخستین بار است در کشور اجرایی می‌شود که زمین آن دارای مساحت ۱۵ هزار مترمربع و زبربنای کلی ۲۶ هزار مترمربع است.

وی افزود: شبستان آقایان این مسجد دارای ظرفیت ۲۵۰۰ نفری و شبستان بانوان نیز ۱۵۰۰ نفر است.

وی ادامه داد: پارکینگ سه طبقه با ظرفیت حدود ۱۰۰۰ خودرو، سالن غذاخوری با ظرفیت ۲۵۰۰ نفر، کتابخانه، مجموعه اداری و خدماتی و ... از جمله کاربری‌های مختلف این مجموعه است.

عظیم زاده با بیان این‌که در ساخت این مجموعه، ریالی از کسی دریافت نمی‌شود، گفت: تمامی سرمایه گذاری ساخت این مجموعه و صفر تا ۱۰۰ آن را بنده با هزینه ۲۱۰ میلیارد تومان تقبل کرده و آن را در حق پسرم و پدر و مادرم نظر می‌کنم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۶۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت

علیرضا جعفری، مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن، ضمن اظهار خرسندی از همزمانی جشن ۳۴ سالگی شرکت با آغاز مدیریت وی، هلدینگ ثمسکن را تولیدکننده اصلی‌ترین محصول مورد نیاز مردم دانست و گفت: بخش مسکن کشور پیشران توسعه اقتصادی است و هیچ هدف‌گذاری‌ای مهم‌تر از آن نیست که در مسیر جهش تولید برنامه‌ریزی کنیم و گام برداریم.

به گزارش اقتصادآنلاین، مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن به هدف ساخت یکصد هزار واحد مسکونی با نگاه به ظرفیت و توان مجموعه اشاره کرد و گفت: این پروژه با سبدی تحت سه گروه مجزا در کشور تولید خواهد شد.

وی ادامه داد: گروه اول، مسکن اجتماعی ذیل طرح نهضت ملی مسکن برای دهک‌های یک الی ۴ ساخته خواهد شد. گروه دوم، مسکن استطاعتی برای دهک‌های هدف ۵ الی ۷ به منظور تنظیم بازار مسکن برنامه‌ریزی‌شده است و گروه سوم نیز مسکن اقتصادی ویژه دهک‌های ۸ تا ۱۰ است که می‌تواند در جهت محقق کردن انتظارات سهامداران ساخته شود.

جعفری گفت: همگی باید تلاش کنیم تا برند ثمسکن به برترین برند کشور در حوزه تخصصی خود مبدل شود و بتواند علاوه بر بازار داخلی در خارج از کشور نیز به خوشنامی فعالیت کند. چه بسا این امکان با توجه به ظرفیت‌های مهندسی و سرمایه‌گذاری شرکت وجود دارد.

وی افزود: هلدینگ ثمسکن باید به پشتوانه بانک معظّم مسکن و ظرفیت‌های تخصصی و حرفه‌ای مجموعه بانک، فرصت‌های بالقوه تولید مسکن در ظرفیت عمران و آبادانی کشور را شناسایی و با همت کارشناسان خود آن‌ها را بالفعل کند تا با خدمت بیشتر بتوانیم فشار تامین مسکن مردم را کاهش دهیم.

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش - سراوان
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش سراوان + عکس
  • ظرفیت‌ها و فرصت‌های عظیم موجود در استان فارس معرفی شود
  • حیدرآباد؛ اصفهانی نو در قلب هندوستان
  • وزیر راه و شهرسازی وارد تبریز شد
  • آغاز عملیات اجرایی ۱۳۴ واحد مسکونی در شهر گهرو
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • ساخت عظیم‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان تمام شد
  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود