Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در آینده ای نزدیک، سه رشته دکترای تخصصی بالینی در استان مرکزی راه‌اندازی می شود.

دکتر چنگیزی آشتیانی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به موافقت جهت راه اندازی دوره دکترای تخصصی فیزیولوژی در دانشگاه علوم پزشکی اراک، اظهار کرد: در حال حاضر ۵۶ رشته تحصیلی بالینی و علوم پایه در این دانشگاه فعال است که از این تعداد ۱۱ رشته، دستیاری است و شامل رشته های تخصصی، بیماری های داخلی، جراحی عمومی، کودکان، بیماری های زنان، بیهوشی، بیماری های عفونی، روانپزشکی، طب اورژانس، جراحی مغز و اعصاب، اورتوپدی و رادیولوژی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در رشته های علوم پایه در حال حاضر، رشته طب ایرانی در مقطع PHD دانشجو می پذیرد و امسال دانشگاه موفق به اخذ مجوز رشته دکترای تخصصی فیزیولوژی شد و در واقع این رشته، دومین رشته دکترای دانشگاه است.

چنگیزی آشتیانی تصریح کرد: علاوه بر این دو رشته در علوم پایه، دو رشته دکترای پژوهشی در رشته پزشکی مولکولی و باکتری شناسی نیز در دانشگاه فعال است و در واقع تعداد رشته های دکترای تخصصی در دانشگاه با دو رشته پژوهشی و رشته فیزیولوژی به ۱۵ رشته می رسد.

وی با تاکید براینکه برای راه اندازی یک رشته دکترای تخصصی در دانشگاه، مجموعه ای از تمهیدات نیاز است، گفت: در رشته های بالینی باید تجهیزات و امکانات گروه های آموزشی فراهم باشد، تعداد و تنوع بیمار کافی باشد و حداقل یک نفر از اعضای هیات علمی در گروه آموزشی مربوطه دارای مرتبه دانشیاری باشد که خوشبختانه، برای سه رشته بالینی دیگر این آمادگی در دانشگاه وجود دارد که دکترای تخصصی راه اندازی شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اراک رشته های بیماری های داخلی اعصاب، بیماری های قلب و رشته رادیوتراپی را مورد نیاز استان دانست که توان و امکانات راه اندازی و اخذ مجوز آن در دانشگاه وجود دارد و افزود: در رشته های علوم پایه برای رشته های علوم تشریح و دکترای بهداشت و ارتقای سلامت به زودی بازدیدی جهت بررسی شرایط استان و صدور مجوز انجام می گیرد و امید است دانشگاه موفق به راه اندازی این رشته های دکترای تخصصی نیز بشود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر دانشگاه تمرکز خود را بر ارتقای سطح کمی و کیفی آموزش خاصه در دوره های تحصیلات تکمیلی متمرکز کرده است و گفت: دانشگاه در حال حاضر دارای ۳۷۰۰ نفر دانشجو است که در ۵۶ رشته تحصیلی از کاردانی تا دوره دکترای تخصصی مشغول به تحصیل هستند. ۱۱ رشته مربوط به دکترای تخصصی بالینی دستیاری است، ۱۴ رشته کارشناسی ارشد، ۲ رشته در مقطع دکترای حرفه ای پزشکی و دندانپزشکی و ۲۵ رشته در مقطع کاردانی و کارشناسی و ۴ رشته در مقطع دکترای تخصصی علوم پایه فعال است.

چنگیزی آشتیانی با اشاره به اینکه تمامی رشته های فعال در استان براساس دستورالعمل آمایش و توسعه متوازن رشته ها راه اندازی شده اند، گفت: در حال حاضر ظرفیت دانشگاه در رشته های مختلف بیش از آن چیزی است که براساس آمایش تعریف شده است. آمایش، سرعت توسعه رشته ها در کشور را در سطح ترازی قرار داده است، البته اگر براساس ظرفیت استان پیش برویم، می توانیم برای ۱۴ رشته فعال در مقطع کاردانی و کارشناسی که بیش از ۷ سال پیش راه اندازی شده اند و حداقل در هر رشته یک جایگاه دانشیاری وجود دارد، ۱۴ رشته دکترای تخصصی راه اندازی کنیم.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی به لحاظ کمیت و کیفیت اعضای هیات علمی و مراکز آموزشی و درمانی شرایط قابل قبولی دارد، گفت: شرایط آمایش سرزمین و توسعه متوازن رشته ها، محدودیت هایی را ایجاد کرده است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی در خصوص افزایش تعداد فلوشیپ های ناباروری در استان مرکزی بیان کرد: به صورت کلی، مسئله جوانسازی جمعیت و سیاست کشور به سمت افزایش جمعیت، نیاز به رفع مشکلات زوجین نابارور را مطرح کرده است، از زمان طرح این مسئله، توجه به سمت فلوشیپ‌های ناباروری در کشور بیشتر شد، البته موضوع درمان ناباروری نیازمند یک تیم درمانی اعم از متخصص ژنتیک، متخصص جنین شناسی، متخصص اورولوژی، متخصص ناباروری و ... است تا روند تشخیصی و درمانی به نتیجه برسد.

وی تصریح کرد: با توجه به افزایش نیاز کشور به فلوشیپ های ناباروری، دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در حال حاضر در بخش زنان، یک فلوشیپ ناباروری دارد و تلاش جدی دارد که تعداد فلوشیپ ها بیشتر شود، اما در واقعیت ظرفیت پذیرش این نیروها در کشور کم است و از طرفی نیاز کشور بالاست و این دو باعث شده است که فرایند جذب نیروهای فلوشیپ کُند پیش رود، اما دانشگاه اهتمام جدی در جذب نیروهای توانمند و کیفی فلوشیپ دارد تا دغدغه های مردم به حداقل برسد و نیازی به ارجاع به دیگر استان ها نباشد و نیاز به صورت کامل در داخل استان تامین شود.

چنگیزی آشتیانی اضافه کرد: در شرایط کنونی، دانشگاه امکان راه اندازی دوره های فلوشیپ به صورت مستقل را ندارد، اما در برنامه دارد که به صورت مشترک این دوره ها را برگزار کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه علوم پزشكي اراك ناباروري دانشگاه علوم پزشکی اراک رشته دکترای تخصصی حال حاضر راه اندازی فلوشیپ ها علوم پایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۶۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی

انتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

به گزارش ایسنا،  انتخاب رشته دکتری تخصصی سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی برای آن دسته داوطلبانی که در آزمون سراسری دکتری تخصصی سازمان سنجش آموزش کشور شرکت کرده اند، از روز شنبه ۱ اردیبهشت آغاز و تا روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت  ادامه دارد.

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور می توانند متناسب با مجموعه امتحانی خود حداکثر تا ۸۰ رشته/ محل در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب کنند.

داوطلبان لازم است با مراجعه به سامانه www.azmoon.org  دفترچه راهنمای انتخاب رشته را دریافت کنند. متقاضیان دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی لازم است پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و درصورت دایر بودن رشته/ گرایش مورد تقاضا در دانشگاه آزاد اسلامی از طریق سامانه مذکور انتخاب رشته کنند.

داوطلبان لازم است با کد شناسه انتخاب رشته مندرج در ذیل کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور و کد ملی وارد سامانه شوند و پس از پرداخت وجه ثبت نام نسبت به انتخاب رشته/محل های مورد نظر خود به ترتیب اولویت اقدام کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
  • رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران : آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)