Web Analytics Made Easy - Statcounter

تورم عمده فروشی در آمریکا طی هفته‎های گذشته با رشد بی سابقه‎ای همراه بوده است.

خبرگزاری میزان - تورم عمده فروشی در آمریکا در ماه گذشته دوباره روند افزایشی را طی کرد و ۹.۷ درصد در مقایسه با سال قبل افزایش یافت که نشانه دیگری از بالا ماندن فشار قیمت‌ها در تمام سطوح اقتصاد این کشور است.

به گزارش «دیلی میل»، وزارت کار آمریکا، می‎گوید که شاخص قیمت تولید کننده برای تقاضای نهایی، که تورم را قبل از رسیدن به مصرف‌کنندگان اندازه‌گیری می‌کند، در ماه گذشته پس از افزایش در دسامبر، یک درصد افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت‌هایی که با هزینه‌های عمده‌فروشی و مواد خام بیشتری روبرو هستند، تردیدی در انتقال قیمت‌های بالاتر به مصرف‌کنندگان نشان نداده‌اند، و آخرین داده‌ها نشان می‌دهند که افزایش بیشتر در سطح خرده‌ فروشی در آمریکا در راه است.

در حالی که افزایش قیمت مصرف کننده در آمریکا در ماه گذشته به بالاترین میزان در ۴۰ سال اخیر یعنی ۷.۵ درصد رسید، «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا، در آستانه انتخابات میان دوره‌ای با کاهش محبوبیت مواجه شده است.

دولت آمریکا اخیرا گزارش داد که تورم در سطح مصرف‌ کننده طی سال گذشته میلادی به بالاترین نرخ خود در چهار دهه اخیر افزایش یافته، خانواده‌های آمریکایی را تحت فشار قرار داده و تصمیم فدرال رزرو برای شروع افزایش نرخ استقراض را تقویت کرده است.

افزایش ۷.۵ درصدی در شاخص قیمت مصرف کننده در سراسر اقتصاد آمریکا، از غذا و مبلمان گرفته تا اجاره آپارتمان، کرایه خطوط هوایی و برق متغیر بوده است.

بیشتر بخوانید: سایه بحران تورمی آمریکا بر سر بایدن نرخ تورم در آمریکا رکورد شکست

تورم بسیار بالاتر از هدف بانک مرکزی آمریکاست؛ اقتصاددانان انتظار دارند باز هم افزایش نرخ بهره را تجربه کنند.

آخرین داده‌های تورم فشار بیشتری را بر «جو بایدنم، رئیس‌جمهور آمریکا وارد کرده که با انتقاد شدید جمهوریخواهان به دلیل افزایش قیمت‌ها مواجه شده است.

«ریک اسکات»، سناتور جمهوریخواه فلوریدا، قرائت تورم عمده اخیر را عامل «سیاست‌های شکست‌خورده دموکرات‌ها و هزینه‌های بی‌ملاحظه» دانست.

به گفته وی، «واقعاً ناراحت‌کننده است که حتی پس از یک سال تورم فزاینده، دموکرات‌ها که از جو بایدن پیروی می‌کنند، از انجام کاری برای رفع آن (تورم) سرباز می‌زنند.»

تغییر مسیر هزینه‌ها از کالا‌ها به سمت خدمات در آمریکا در طول همه‌گیری کووید-۱۹ و تریلیون‌ها دلار کمک‌های دولتی برای موضوع همه‌گیری، تقاضا‌ها را افزایش داد، تقاضا‌هایی که از عرضه پیشی گرفت، و تورم را شعله‌ور کرد.

همچنین کمبود شدید کارگر در کارخانه‌ها و سایر مکان‌های زنجیره تامین، عرضه محصولات به بازار را در آمریکا دشوار می‌کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: آمریکا جو بایدن

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا آمریکا جو بایدن فروشی در آمریکا عمده فروشی تورم عمده جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۸۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت

به گزارش خبرگزاری مهر، در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور (بر مبنای ۱۰۰=۱۳۹۵) برابر با ۱۳۷۹.۹ بوده‌است که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۴.۱ درصد کاهش و نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵۱.۸ درصد افزایش یافته‌است. در ماه مورد بررسی میانگین شاخص قیمت در ۱۲ ماه منتهی به ماه جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) ۵۷.۸ درصد افزایش یافته‌است.

کاهش تورم ماهانه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به ۴.۱- درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۲.۰- درصد)، ۲.۱ واحد درصد کاهش یافته‌است. در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، بیشترین میزان افزایش قیمت مربوط به قلم «مرغ حذفی» (۱.۶ درصد) و بیشترین میزان کاهش قیمت مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۱.۱- درصد) است.

کاهش تورم نقطه به نقطه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵۱.۸ درصد بوده‌است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۵۸.۴ درصد) ۶.۶ واحد درصد کاهش داشته‌است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری‌های صنعتی به ازای تولید قلم‌های خود در داخل کشور، در اسفند ماه ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۵۱.۸ درصد افزایش دارد. در بین قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم «کود» (۲۴.۵ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۲۹.۲ درصد) است.

کاهش تورم سالانه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در داخل کشور در ۱۲ ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۵۷.۸ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۵۹.۵ درصد)، ۱.۷ واحد درصد کاهش نشان می‌دهد. در ماه مورد بررسی، در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم «تخم مرغ خوراکی» (۲۵.۴ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۰۰.۷ درصد) است.

برای مشاهده اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.

کد خبر 6092443

دیگر خبرها

  • فشار خون بالا را این گونه کنترل کنید
  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • صفحه نخست روزنامه های عبری زبان/ صهیونیست‌ها در انتظار نتیجه مذاکرات
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول
  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت
  • تورم پیش‌نگر در سراشیبی
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است
  • در ۸ سال دولت احمدی‌نژاد، قیمت نان ۳۲ برابر شد!
  • مومنی، اقتصاددان: در هشت سال دولت احمدی نژاد، قیمت نان 32 برابر شد!