Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان فرماندار شادگان با اشاره به اینکه صادرات و واردات در بندر فعال است، گفت: در حوزه صادرات و واردات مستمر در حال فعالیت هستیم. در زمینه واردات بار پارچه رسیده است و یکسری وسایل الکتریکی نیز در حال وارد شدن به بندر است.

امید صبری‌پور در گفت‌وگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت بندر تجاری شادگان اظهار کرد: با توجه به شرایط کرونا که در کشور حاکم بود، بندر شادگان برای مدتی دچار رکود شده بود و علاوه بر این، یکسری عدم هماهنگی‌هایی در بندر وجود داشت که بعد از برگزاری چندین جلسه و با پیگیری‌های استاندار، نماینده مجلس، اعضای شورای تأمین استان و شهرستان، این مشکلات پیگیری و حل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امسال چند اتفاق مهم در بندر شادگان رخ داد که این بندر را متحول کرد و بندر را رو به رونق برد که یکی از اتفاق‌های پیش آمده اخذ مجوز واردات پارچه در بندر است که این نوع مجوز را تنها چهار یا پنج بندر در کشور دارند.

فرماندار شادگان با اشاره به کالاهای همراه ملوان بندر شادگان، از صدور یکسری مصوبات کشوری و به تبع آن دستورات استانی برای این کالاها خبرداد و گفت: این موضوع در جلسه شورای تامین شهرستان مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت نیز تصمیم گرفته شد که از این موضوع، طبق قانون و مقررات موجود کشور، بهره‌برداری کنیم. در این زمینه نشستی را با تجار کالاهای همراه ملوان برگزار و امنیت فعالیت اقتصادی آن‌ها را تضمین کردیم تا آن‌ها بتوانند با اطمینان خاطر کالاهای همراه ملوان خود را از طریق این بندر وارد کشور کنند.

صبری‌پور ادامه داد: ما در روزهای گذشته شاهد سه اتفاق مثبت و مهم در بندر شادگان بودیم که شامل صادرات، واردات و ترانزیت کالا می‌شود و ما در یک روز هم صادرات، هم واردات و هم ترانزیت کالا را در این بندر انجام دادیم. در این زمینه احشام، از کشور ترکیه از طریق بندر شادگان وارد ایران و از بندر نیز به کشورهای عربی صادر شدند؛ این یکی از بهترین اتفاقاتی است که ما شاهد آن بودیم.

وی درباره زیرساخت‌های بندر تجاری شادگان بیان کرد: در حوزه زیرساخت‌های بندری نیز فعالیت‌هایی انجام شده است. قبلا برق بندر توسط ژنراتورهای بزرگ تامین می‌شد که در حال حاضر پروژه برق رسانی به ارزش ۲۵ میلیارد تومان توسط سازمان بنادر و کشتیرانی در حال اجرا است و فیبر نوری نیز با اعتبار بیش از سه میلیارد تومان ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که فقط اتصال آن باقی مانده است.

فرماندار شادگان با اشاره به توسعه اسکله این بندر گفت: بحث افزایش مقدار انبارها در بندر از موضوعات مهمی است که در حال بررسی آن هستیم. ظرفیت بندر تجاری شادگان با توجه به شرایط فیزیکی و محل استقرار آن منحصر به فرد است و ارتفاع آب در این بندر در شرایط جزر حداقل ۴.۵ متر و در شرایط مد ۱۱ متر است؛ نزدیکی بندر شادگان به کشورهای حوزه خلیج فارس از دیگر مزیت‌های این بندر محسوب می‌شود.

صبری‌پور درباره نقش بندر در توسعه شهرستان شادگان گفت: افزایش مراودات تجاری در بندر به واسطه حضور تجار که یکی از الزامات حضور آن‌ها ایجاد دفاتر تجاری در خود شهرستان است، تاثیراتی در توسعه شهرستان خواهد داشت. همچنین فعالیت‌هایی که به واسطه رسوب و عرضه کالاهای همراه ملوان در شهر شادگان انجام می‌شود می‌تواند نقش بسزایی در ترددها به شهرستان، پویایی شهرستان و افزایش ظرفیت‌های اشتغال به صورت مستقیم و غیرمستقیم در شهرستان داشته باشد.

وی با اشاره به مشکلات این بندر تصریح کرد: در احداث یکسری زیرساخت‌هایی در حوزه شهر جهت ایجاد ظرفیت‌های دادوستدی، هنوز این باور بین مردم ایجاد نشده است تا به واسطه این باورها، بتوانند فضاهایی را ایجاد و بخشی از کالاهای همراه ملوان را از تجار دریافت و عرضه کنند.

صبری‌پور با اشاره به اینکه صادرات و واردات در بندر فعال است، ادامه داد: در حوزه صادرات و واردات مستمر در حال فعالیت هستیم. در زمینه واردات، بار پارچه رسیده است و یکسری وسایل الکتریکی نیز در حال وارد شدن به بندر است.

فرماندار شادگان اظهار کرد: با ایجاد ظرفیت‌ها، بندر تجاری شادگان روز به روز رونق بیشتری خواهد گرفت و نقش بسزایی را در بحث اشتغال و رونق اقتصادی در کشور، استان و شهرستان شادگان خواهد داشت.

وی گفت: زیرساخت‌های مورد نیاز برای توسعه بندر فراهم شده است و هم بنده و دیگر مسئولین برای افزایش ظرفیت‌های بندر، واردات و صادرات برنامه‌هایی در نظر داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان بندر شادگان بنادر کالاهای همراه ملوان بندر تجاری شادگان فرماندار شادگان صادرات و واردات بندر شادگان ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۸۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای افزایش مراودات تجاری با کشور ترکمنستان

مازیار زند در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: خراسان شمالی با ترکمنستان بیش از ۳۰۰ کیلومتر مرز مشترک دارد و ظرفیت‌های زیادی برای صادرات کالا در حوزه کشاورزی، صنعت، صنایع دستی و ... دارد. به دنبال آن هستیم تا مراودات تجاری را با کشور یادشده افزایش دهیم.

وی با اشاره به نبود گذر و بازارچه مرزی میان این دو کشور، ادامه داد: در تلاشیم تا این معبر ایجاد شود که البته به موافقت کشور ترکمنستان بستگی دارد و تاکنون در این رابطه پیگیری‌های فراوانی انجام شده است.

زند بیان کرد: در این ارتباط، نشست با استاندار آخال در ترکمنستان برگزار شده است و آن‌ها یک کارشناس را برای بررسی موضوع به کار گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه خراسان شمالی برای صادرات کالا با ۲۸ تا ۳۲ کشور در ارتباط است، گفت: صادرات با کشورهای همسایه مانند افغانستان در حال انجام است. امسال نیز هیأت‌های تجاری مختلفی را از چند کشور پذیرش می‌کنیم و تعدادی هیأت تجاری را به سایر کشورها اعزام خواهیم کرد.

به گفته وی، شرکت در نمایشگاه اکسپو برای معرفی پتانسیل‌های خراسان شمالی از دیگر اقدامات در حال انجام است.

رئیس اتاق بازرگانی خراسان شمالی ادامه داد: رفع تعهد ارزی همچنان مهمترین مشکل تجار است و این امر سبب شده است تا کارت بازرگانی تعدادی از تجار استان تمدید نشود که این امر به اقتصاد کشور ضرر می‌زند.

وی افزود: نبود تجهیزات لجستیک در استان از دیگر مشکلات تجار این استان است، به‌طوری که به علت اختصاص نیافتن کشتی در بندر امیرآباد چند ماه کالا در آن منطقه دپو شده بود و تاجر آن محموله تا چند ماه فقط پول انبارداری پرداخت می‌کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تلاش برای افزایش مراودات تجاری با کشور ترکمنستان
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • ۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • چین صدر جدول نمایشگاه‌ها؛ ۸۵ درصد صادرات ایران برپایه نفت است
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • پایداری شبکه برق شادگان