Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-28@12:19:36 GMT

عقده‌گشایی علیه سپاه چرا و به چه علت؟

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۹۸۸۶۰

عقده‌گشایی علیه سپاه چرا و به چه علت؟

یکی از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی که ثمره دوراندیشی و درایت بنیان‌گذار بزرگ انقلاب حضرت امام خمینی (ره) بود ایجاد سپاه پاسداران با ماهیت دفاع از کیان نهضت مردمی ایران بود. این نهاد در همان اوایل تأسیس با تشکیل سازمان اطلاعات سپاه، زمینه‌ساز مقابله گسترده و هوشمندانه با گروه‌های تروریستی و ضدامنیتی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشخصاً سازمان اطلاعات سپاه با اقداماتی که در برابر گروه‌های تروریستی مانند فرقان و سازمان منافقین انجام داد، موجب تشکیل نهاد وسیعی به نام وزارت اطلاعات کشور شد.

در پی آن سپاه پاسداران و وزارت اطلاعات کارنامه درخشانی را در تأمین امنیت کشور شکل داده‌اند. هرجایی که نیاز امنیتی، دفاعی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی  احساس می‌شود، این سپاه است که با پشتوانه‌های مردم وارد میدان شده و مشکلات را حل می‌کند. به عنوان نمونه در مواردی مانند مبارزه با فلج اطفال و جنگ تحمیلی شاهد ایجاد حرکت بسیج عمومی توسط سپاه بودیم. در دوره‌های اخیر هم در کمک به سیل و زلزله زدگان و همچنین مقابله با کرونا این پاسداران انقلاب بودند که در خط نخست قرار داشتند. در حوزه‌های سازندگی مانند راهسازی، ساخت پتروشیمی و فولاد و دیگر بخش‌های کلان اقتصاد که به دلیل تحریم امکان حضور شرکت‌های خارجی وجود نداشت باز هم اقدامات زیادی توسط این نهاد انجام گرفته است. این روزها در جبهه مقاومت که توانست تکفیری‌های تروریست را درهم بشکند باز هم مرهون تلاش و برنامه ریزی سپاه پاسداران هستیم که این حرکت بزرگ با همکاری و همیاری ملت‌های مسلمان اتفاق افتاد. همچنین توانمندی هوافضای سپاه در تولید موشک‌های دوربرد و نقطه‌زن توانسته فتنه‌های صهیونیستی منطقه را خنثی کند.

همه این مسائل خاری در چشم دشمنان انقلاب است. به همین خاطر آن‌ها این روزها تخریب وجهه سپاه پاسداران را در نوک تهاجم رسانه ای خود قرار داده اند. دشمن آمریکایی زمانی طرح تحریم سپاه را در کنگره یا شورای امنیت مطرح می‌کند و روز دیگر در افکار عمومی به دنبال راهی برای تخریب این نهاد انقلابی است. انتشار دوباره فایل صوتی از جلسه فرماندهان سپاه آن هم در هنگامه دهه فجر انقلاب اسلامی و در حالی که به اذعان رمضان شریف سخنگوی سپاه افراد دخیل در این پرونده محاکمه شده و هم اکنون در حبس به سر می‌برند، دقیقاً در همین راستا برنامه‌ریزی شده بود. آن‌ها با فضاسازی به دنبال فاصله‌اندازی بین مردم با سپاه هستند. بخشی از کینه‌توزی‌ها به دلیل بی تعارف بودن سپاه در حفاظت از انقلاب و مردم است.

 اما در این بین برخی جریان‌های داخلی ممکن است منافعی داشته که سپاه جلو آن‌ها را گرفته و این سبب شده آن‌ها کینه‌توزی کنند و در پازل دشمن بازی کنند. اگر اقدامات تخریبی و انتشار فایل صوتی و هجمه‌ها علیه سپاه مربوط به گروه‌های سیاسی داخلی باشد باید به حال آن‌ها تأسف خورد که حاضرند برای رسیدن به قدرت و مقام، این نهاد مهم انقلابی و امنیت آفرین را زیر سؤال ببرند. انتشار دوباره این فایل صوتی البته عقده گشایی از رئیس مجلس نیز هست و طبیعتاً با نزدیک شدن به انتخابات ریاست مجلس در ماه‌های آینده بعضی به دنبال مخدوش کردن چهره قالیباف هستند. ایشان مدت‌ها مدیر بوده است و حتماً لکه‌هایی روی کارنامه ایشان هست که باید در مقابل این عملکرد خود پاسخگو باشد، اما این اقدامات، سیاسی‌کاری است.

در نهایت اینکه با وجود همه اقدامات صورت گرفته، این به معنی آن نیست که عملکرد سپاه در برخی حوزه‌ها قابل نقد نیست، ولی این نباید سبب شود که کسی کمر به تخریب این نهاد ببندد. امروز اگر سپاه نبود، امنیتی نبود و ما با درک این واقعیت‌ها باید مسائل را مورد تحلیل قرار داده و در دام طراحی شده از سوی اتاق فکرهای دولت‌های بیگانه و اذناب داخلی آن‌ها علیه نهادهای انقلابی قرار نگیریم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سپاه پاسداران نهاد انقلابی سپاه پاسداران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۸۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران

پارلمان آلمان، پیشنهاد تحریم‌های جامع‌تر اتحادیه اروپا و قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست تروریسم را رد کرد.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: به گزارش دویچه‌وله، این پیشنهاد را اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی آلمان دادند. فراکسیون پارلمانی این دو حزب خواستار اتخاذ رویکرد سخت‌گیرانه‌تر و بازنگری در سیاست نسبت به ایران است. اما دو پیشنهاد این فراکسیون، در پارلمان آلمان رای نیاورد و سایر احزاب با آن مخالفت کردند. طرح آنها قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی و تحریم‌های جامع‌تر در سطح اتحادیه اروپا بود.

یوهان دیوید وادفول، یکی از نمایندگان این فراکسیون از این که آلمان همچنان بزرگ‌ترین شریک تجاری اتحادیه اروپا با ایران است، انتقاد کرد و آن را «بن‌بست سیاست آلمان در قبال ایران» خواند. نیلس اشمیت، نماینده حزب سوسیال دموکرات در واکنش به انتقادهای این فراکسیون گفت: «بقای ایران به تجارت با آلمان بستگی دارد.» او تاکید کرد که دیپلماسی همچنان مسیر درست «برای جلوگیری از برنامه هسته‌ای ایران» است و پرسید که جایگزین احزاب یادشده «برای جلوگیری از بمب هسته‌ای ایران چیست؟»

لامیا کادور از حزب‌سبزها هم اتهام مماشات با ایران را رد کرد و از ۱۰ بسته تحریمی علیه ایران از سال ۲۰۲۲، احضار سفیر ایران و ارجاع پرونده ایران به شورای حقوق بشر سخن گفت.

رناتا آلت از حزب دموکرات‌های آزاد هم حملات موشکی ایران به اسرائیل را یک نقطه عطف دانست. او به تحریم‌های متعدد اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۱ اشاره کرد و گفت: «مشکل این است که ایران، این تحریم‌ها را دور می‌زند. بیش از نیمی از صادرات ایران به چین و ترکیه است. باید اقدام قوی‌تری علیه تجاوزات ایران و برنامه موشکی آن انجام دهیم».

گروه پارلمانی اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی از دولت آلمان خواست تا پیش‌نویس بسته تحریمی جامعی علیه ایران را در چارچوب اتحادیه اروپا ارائه کند. نمایندگان این فراکسیون تاکید کردند که اروپا تا رسیدن به این هدف هنوز راه طولانی در پیش دارد و دولت آلمان به جای انتقاد کردن از ایران در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق) باید پیشتاز اقداماتی تاثیرگذار علیه آن در اتحادیه اروپا باشد.

تحریم گروه‌های مورد حمایت ایران، تحریم‌های تجاری بیشتر، دشوارتر کردن تأمین مالی سپاه پاسداران و رویکرد سخت‌گیرانه‌تر به انتقال فناوری و همچنین تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ به‌عنوان مرکزی برای عملیات سپاه پاسداران در آلمان، موارد دیگری است که در این پیشنهاد آمده است.

گفتنی است که نمایندگان پارلمان اروپا اخیرا با تصویب قطعنامه‌ای، حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل را شدیداً محکوم کردند و خواستار قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌ها و گروه‌های تروریستی شدند. این در حالی است که دولت‌های اروپایی و پارلمان اروپا ظرف هفت ماه گذشته نسبت به نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه و همچنین اقدامات تروریستی اسرائیل در سوریه از جمله علیه سفارت ایران، سکوت اختیار کرده‌اند. نمایندگان پارلمان اروپا همچنین خواستار گسترش تحریم‌ها علیه رژیم اسلامی به ویژه در عرصه‌های نفت و بانک شدند. آنان همچنین از اتحادیه اروپا خواستند که نقض توافق هسته‌ای از سوی ایران و نقش آن در بی‌ثبات کردن خاورمیانه به ویژه از خلال حمایت از گروه حماس را تأیید کند. یادآور می‌شود طرف اروپایی پس از خروج آمریکا از برجام، خود را در حد پادوی بی‌اختیار آمریکا پایین آورد و به ایران اعلام کرد که قادر به انجام تعهدات ضد تحریمی و خرید نفت ایران یا تجارت متقابل حتی در حد فروش دارو نیست. بنابراین ایران پس از دو سال خویشتنداری اقدام به توقف اجرای تعهدات برجامی کرد.

دیگر خبرها

  • سپاه نزدیکترین نهاد به مواضع رهبری است
  • پاسداران باید قدر فرصت حضور و خدمت در سپاه را بدانند
  • سپاه مقدس‌ترین نهاد و ناموس انقلاب اسلامی است
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • واکنش در اروپا به گنجاندن سپاه در لیست تروریست‌ها
  • سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خط مقدم جنگ نرم
  • گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست
  • جانشین فرمانده کل سپاه: شهید حجازی موجب اقتدار و اوج‌گیری جبهه مقاومت شد
  • سردار فدوی: شهید حجازی موجب اقتدار و اوج‌گیری جبهه مقاومت شد
  • سومین سالگرد سردار شهید سید محمد حجازی