Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان سنندج  - رستگار خسروی رئیس دانشکده دندان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان  در مراسم امضای تفاهم نامه بین معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان و دانشکده دندان پزشکی علوم پزشکی کردستان  با اشاره به شروع فعالیت این دانشکده با امور خیر و عام المنفعه به ارائه گزارش فعالیت‌های خیرخواهانه این دانشکده در سال‌های اخیر پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رستگار خسروی در ادامه سخنان خود با اشاره به تجهیز بیمارستان بعثت شهرستان سنندج، آمادگی آن مرکز را جهت ارائه خدمات به دانش آموزان استثنایی و همچنین دانش آموزان محروم و بی بضاعت در دانشکده دانشگاه و استفاده از پتانسیل اردو‌های جهادی در قالب تیم‌های اعزامی جهت ارئه خدمات به دانش آموزان شهرستان  و مناطق اعلام کرد.

او با اشاره به بالا بودن شاخص DMFT در دانش آموزان، بر اهمیت اتخاذ سیاست‌های بهداشتی موثر و متناسب با امکانات و شرایط اجتماعی و اقتصادی استان پرداخت و آمادگی خود را جهت اجرای طرح مطالعات جامع نگر که در آن دانشجویان با توجه به افزایش شاخص مذکور با آموزش دانش آموزان که طیف گسترده‌ای از جامعه را پوشش می‌دهند، در راستای کاهش این شاخص در قالب تیم‌های دانشجویی به مدارس استان اعلام نمود.

خسروی در ادامه سخنان خود گفت: این معاونت جهت برگزاری کلاس‌های آموزشی جهت ارتقاء سواد سلامت و دانش افزایی مراقبین سلامت استان و استفاده از ظرفیت ۴۱ هزار سفیر سلامت جهت آموزش همسالان آمادگی دارد.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان نیز هدف از امضای این تفاهم نامه را ارتقاء سواد سلامت جامعه و استفاده از ظرفیت خیّرین بیان کرد و در تعامل‌های برون سازمانی، دانشگاه علوم پزشکی را یکی از شرکاء اصلی آموزش و پرورش خواند و گفت: از ۱۷ برنامه حوزه سلامت و تندرستی ۱۲ برنامه با همکاری متقابل با دانشگاه علوم پزشکی صورت می‌پذیرد.

خوش گوار، ضمن اظهار خرسندی از تعامل مؤثر و همکاری‌های پایدار قبلی با مجموعه معاونت‌های دانشگاه علوم پزشکی، این تفاهم نامه را نیز سرآغاز همکاری‌های هر دو دستگاه در حوزه ارتقاء بهداشت دهان و دندان تلقی نمود واظهار امیدواری کرد: با اتخاذ تدابیر مجریان و متولیان اجرای تفاهم نامه، گام‌های موثر در حصول بهداشت دهان و دندان دانش آموزان و ارتقا شاخص DMFT فراهم گردد.

گفتنی است؛ این تفاهم نامه در ۵ ماده و ۱۵ بند با سرفصل هایی، چون آموزش مراقبین سلامت، غربالگری و شناسایی مشکلات دهان و دندان دانش آموزان و ارائه خدمات دندان پزشکی رایگان به دانش آموزان مناطق محروم و کم برخوردار منعقد شده است.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تفاهم نامه سلامت دانش آموزان کردستان دانشگاه علوم پزشکی آموزش و پرورش دندان پزشکی دانش آموزان تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۸۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پیشگیری ۴۰ درصدی پوسیدگی دندان دانش‌آموزان با ماده وارنیش فلوراید خبر داد.

حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند