Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمدرضا اکبری» معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از بیرجند اظهارداشت: در سال زراعی گذشته از سطحی معادل ۶ هزار و ۳۶۹ هکتار از اراضی کشاورزی استان پنبه برداشت شده است.

وی با بیان اینکه میزان تولید پنبه در سال جاری در استان ۱۵ هزار و ۷۸۰ تن بوده است، تصریح کرد: علی‌رغم همه محدودیت‌های اقلیمی متوسط عملکرد پنبه نسبت به سال گذشته ۲۷ گیلوگرم در هکتار افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی ادامه داد: در حال حاضر تعداد بهره‌برداران پنبه در استان ۴ هزار و ۲۷۶ نفر هستند.

اکبری در رابطه با فرآوری پنبه و اقدامات صورت گرفته گفت: زنجیره کامل تولید پنبه در استان از انحصار تولید بذر رقم خرداد تا کارخانجات پنبه پاک‌کنی و نساجی وجود دارد.

وی اضافه کرد: توسعه کشت قراردادی برای تأمین مواد اولیه مورد نیاز صنایع استان و ایجاد ارزش افزوده از طریق فراوری وش استحصالی از مزارع جزو برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی در این زمینه بوده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی یکی از مشکلات اصلی پنبه‌کاران استان را کمبود نیروی کارگری بویژه در زمان برداشت این محصول عنوان کرد و گفت: در همین رابطه با هماهنگی‌های صورت گرفته نسبت به تأمین ۱۰ دستگاه کمباین برداشت اقدام شده است.

اکبری ادامه داد: همچنین بروز خسارت سرما در انتهای فصل یکی دیگر از معضلات فرا روی کشاورزان پنبه‌کار استان بوده که با معرفی و ترویج ارقام زودرس این مشکل نیز تا حد زیادی مرتفع شده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان تولید پنبه استان مربوط به شهرستان بشرویه با سطح کاشت ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار و تولید ۹ هزار و ۵۲۰ تن می‌باشد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: استان‌های خراسان‌رضوی و قم از مقاصد اصلی پنبه تولیدی استان محسوب می‌شوند.

انتهای پیام/۶۹۰۲۷

 

منبع: فارس

کلیدواژه: اکبری پنبه کمباین برداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۹۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از آغاز عملیات اجرایی امحای مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق کلان‌شهر شیراز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی در حاشیه عملیات مذکور اظهار کرد: از صبح سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت عملیات امحای مزارع مذکور در سطح ۲۷۰ هکتار از اراضی منطقه گردخون در حومه کلان‌شهر شیراز آغاز شده است.

وی با بیان اینکه کار قلع‌وقمع مزارع گندم و جو آبیاری شده با فاضلاب خام با به‌کارگیری قریب به ۲۰ دستگاه تراکتور و پنج دستگاه لودر در حال انجام است، افزود: پیش‌بینی می‌شود این اقدام در بیش از ۱۰ قطعه از مزارع تا پایان روز به اتمام برسد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه کار امحای مزارع به دستور مقام قضایی و نظر شبکه بهداشت و درمان مبنی بر آلودگی مزارع در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز قرار گرفته است، تصریح کرد: این عملیات با مشارکت دستگاه‌های متولی در قالب گشت‌های هم‌پوشان برنامه‌ریزی و به مرحله اجرا رسیده است.

میرزایی با تاکید بر اینکه حفظ سلامت عموم جامعه و تولید محصول سالم عاری از هرگونه آلودگی، خط قرمز متولیان تولید است، اضافه کرد: جهاد کشاورزی هم‌گام با دیگر نهاد های ذی‌مدخل به طور جدی با هرگونه تهدید سلامت مردم مقابله و با سوء استفاده‌گران به هر شکل ممکن برخورد قانونی خواهد کرد.

وی ضمن اطمینان خاطر به مصرف‌کنندگان محصولات کشاورزی به جهت صیانت از تولید محصول سالم و با کیفیت خاطرنشان کرد: صیانت از تولید محصول سالم امری فرادستگاهی است که نیازمند همکاری تمام دستگاه‌ها است.

کد خبر 749321

دیگر خبرها

  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • جلسه ستاد برداشت سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ برگزار شد
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان