Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیرو فضاسازی‌های رسانه‌ای مبنی‌بر تعطیل شدن تولید در روزهای پنج‌شنبه و جمعه در گروه خودروسازی سایپا، مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل این گروه اعلام کرد این تعطیلات به‌صورت مدیریت‌شده و با هدف تمرکز هرچه بیشتر بر تکمیل خودروهای ناقص و تخلیه سریع پارکینگ‌ها اعمال می‌شود.

به گزارش برنا به نقل از سایپا، مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل گروه خودروسازی سایپا اعلام کرد باتوجه به وجود تعداد قابل توجهی خودرو با کسری یک یا چند قطعه در پارکینگ‌های تحت اختیار سایپا، تیم جدید مدیریتی این مجموعه با اتخاذ یک تصمیم اقتصادی و اصولی اقدام به ایجاد تمرکز هرچه بیشتر و انتقال بخش اعظمی از نیروی انسانی و امکانات و تجهیزات لازم جهت تکمیل این خودروها، تحویل به مشتریان و تخلیه پارکینگ‌ها کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدیهی است براساس سیاست مدیریت ارشد گروه سایپا، با وجود برخی دشواری‌ها و چالش‌ها در مسیر تامین قطعات دارای فناوری‌های پیشرفته، تکمیل خودروهای ناقص و تحویل هرچه‌سریعتر به مشتریان بر تولید خودرو به‌صورت ناقص و دپوی روزافزون محصولات در پارکینگ‌ها ارجحیت پیدا کرده است.

سیاست گروه خودروسازی سایپا در توقف خطوط تولید در دو روز پایانی هفته به‌صورتی طرح‌ریزی شده که نه‌تنها موجب کاهش عرضه خودرو به بازار و تحویل محصولات به مشتریان نخواهد شد، بلکه در روند کاری و اشتغال کارکنان در هفته‌های پایانی سال نیز خللی وارد نخواهد کرد.

مرکز ارتباطات و امور بین الملل سایپا تاکید کرد که تیم مدیریتی جدید این گروه خودروسازی در تلاش است باتوجه به برنامه‌های کلان و سیاست‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین تعهدات ارائه شده، درخصوص تعیین‌تکلیف هرچه سریعتر خودروهای ناقص و دارای کسری قطعات اقدام کرده و رضایت مشتریان و خریداران محصولات سایپا را تا پیش از فرارسیدن تعطیلات نوروز فراهم سازد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سایپا خودرو نیروی انسانی اشتغال امور بین الملل معدن و تجارت تعطیلات نوروز امور بین الملل تعطیلات رسانه سایپا فناوری گروه خودروسازی خودروهای ناقص پارکینگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۹۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف استاندار روحانی به موفقیت دولت رئیسی

استاندار گلستان در دولت روحانی، به روزنامه هم‌میهن گفت: «سال آینده دست‌کم ۳۷۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه خواهیم داشت. رئیسی به چاهی افتاد که مجلس قبل، برای روحانی کَند».

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، هادی حق‌شناس می‌افزاید: «مجلس قبل، بودجه ۱۳۹۹ را با ۴۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش منابع درآمدی پیش‌بینی کرد تا دولت روحانی را در مضیقه قرار دهد و دیدیم که به کسری بودجه منجر شد؛ اما نکته اینجاست که این کار سبب شد در دولت رئیسی هم این کسری‌ها تکرار شود. به عبارت دیگر چاهی که برای دولت روحانی کندند، خودشان را گرفتار کرده و دولت رئیسی را به چاه انداخته است».

این سخنان از ابعاد مختلف قابل تامل است. نخست این که اکثریت مجلس دهم، حامی دولت روحانی بودند. مجلس دهم، سه فراکسیون داشت که دو فراکسیون آن، متعلق به آقایان عارف و لاریجانی بودند و در کنار هم، متحد دولت روحانی محسوب می‌شدند.

ثانیا، موضوع کسری بودجه هنگفت در دولت روحانی، فراتر از نقش مجلس بود و بیش از هر چیز، به آرزواندیشی برجامی دولت برمی‌گشت. دولت با توقف اصلاحات اقتصادی درونزا و شرطی کردن اقتصاد به برجام، و سپس انفعال مطلق در مقابل عهدشکنی برجام، با سقوط سنگین در آمد نفت مواجه شد و حال آن که به افزایش بی‌رویه هزینه‌ها دامن زده، خزانه ارزی را حراج/ جارو کرده، و تورم ۶۰ درصدی را به ارمغان آورده بود.

ثالثا سخنان استاندار سابق گلستان، اذعان تلویحی به موفقیت نسبی دولت رئیسی است. حق‌شناس می‌گوید «سال آینده ۳۷۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه خواهیم داشت». این در حالی است که دولت روحانی در سال ۱۴۰۰، کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی را به ارث گذاشت.

به این ارثیه باید بیش از هفت برابر شدن حجم نقدینگی، بدهی ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومانی، و سررسید سود و اصل اوراق به میزان ۵۰۰ هزار میلیارد تومان را هم علاوه کرد؛ که در کنار معدل رشد تقریبا صفر درصدی ۸ سال دولت روحانی، به تورم ۶۰ درصدی ختم شد.

وقتی موتور تورم در این سطح انفجاری روشن شد و به مدت چند سال بالای ۴۰ درصد برقرار ماند، نتیجه طبیعی آن باید این می‌شد که رقم کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیاردی سال ۱۴۰۰ (شروع دولت رئیسی) سالانه
۴۰ تا ۶۰ درصد افزایش یابد.

به بیان دیگر، این رقم به اعتبار انباشت بدهی‌ها و هزینه‌ها و نرخ تورم، باید در سال بعدی به دست‌کم ۷۲۰ هزار میلیارد تومان، و دو سال بعد (۱۴۰۲) به بیش از ۱۰۰۰ هزار میلیارد تومان می‌رسید؛ اما دولت موفق شده، رقم کسری محتمل را طبق برآورد استاندار دولت روحانی، در سقف ۳۷۰ هزار میلیارد تومان نگه دارد.

این در حالی است که در دو سال گذشته، هزینه‌های زیر هم انجام شده است:
- تسویه ۴۶۴ هزار میلیارد تومان از بدهی‌ها و تعهدات.
- تسویه حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی اصل و سود اوراق.
- تسویه ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی به صندوق‌های بازنشستگی.
- اختصاص ۴۰ هزار میلیارد برای رتبه بندی معلمان.
- تسویه ۵۴ هزار میلیارد بدهی به بانک مرکزی.

دولت در همین دوره موفق شد صادرات نفت را که به زیر ۳۰۰ هزار بشکه رسیده بود، به حدود ۱/۵ میلیون بشکه افزایش دهد و ضمنا رشد اقتصادی را به بیش از ۴.۵ درصد در سال گذشته برساند.

منبع: کیهان

دیگر خبرها

  • توقیف ۱۰ هزارخودرو در پارکینگ/خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود
  • مرمت مسجد تاریخی«چهلستون و یری» با جدیت ادامه یابد
  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • نوسان چشمگیر قیمت ها در بازار خودرو؛ کدام خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • اعتراف استاندار روحانی به موفقیت دولت رئیسی
  • مشتریان تسلا پرکشیدند
  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را دریافت کرد
  • استقبال مردم بلاروس از محصولات گروه سایپا
  • احیای استقلال بعد از دو سکته ناقص/ خارجی‌ها صدر را آبی نگه داشتند
  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند