Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان اهواز - نماینده مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: براساس دستور مدیریت ارشد سازمان در ابتدای امسال و تشکیل کارگروهی در این ارتباط، برای نخستین بار برنامه جامع توسعه نیروی انسانی عملیاتی از طریق این کارگروه برنامه ریزی و اجرایی گردید.

مهدی نکونام می گوید: این برنامه با شناسایی جامعه هدف کارکنان مورد نظر به عنوان اولین گام در شش ماه گذشته آغاز و در دومین گام با اجرای اولین آزمون فنی مجازی برای کارکنان ارکان ثالث و حجمی ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ دنبال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در این آزمون که با هماهنگی مدیریت منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران و همکاری مرکز آموزش آن شرکت برنامه ریزی گردید در قالب اولین گروه، تعداد ۲۰۸ نفر از کارکنان ارکان ثالث و حجمی شاغل در بخش‌های عملیاتی، پس از ثبت نام و پذیرش، فرصت حضور در این آزمون را کسب کردند.

برای رفع مشکلات احتمالی و هماهنگی بهتر، آموزش مراقبین و رفع اشکالات شرکت کنندگان آزمون، قبل از آزمون اصلی طی سه مرحله آزمون‌های آزمایشی و شبیه سازی در تاریخ‌های ۲۴، ۲۷ و ۲۸ بهمن ماه از طریق بستر آنلاین برگزار و توضیحات لازم در خصوص نحوه شرکت در آزمون و تنظیمات دستگاه‌های الکترونیکی به اطلاع شرکت کنندگان رسید.

 آزمون گروه دوم نیز که حدود ۲۱۰ نفر از دیگر همکاران می‌باشد،۱۳ اسفندماه به همین شیوه برگزار خواهد شد و مجموع پذیرفته شدگان گروه‌های دوگانه مرحله اول در اوائل سال ۱۴۰۱ دوره‌های آموزشی بلند مدت خود را از طریق برنامه ریزی‌های آتی که متناسب با تحلیل داده‌های نتایج آزمون و مصاحبه‌های حضوری آزمون دهندگان صورت خواهد پذیرفت، آغاز می‌شود.

کار آموزان پس از فارغ التحصیلی در دوره‌های ضمن خدمت متناسب با نیازسنجی آموزشی احصاء شده و مطابق با قوانین و مقررات موجود به ادامه خدمت در مسئولیت‌های محوله مبتنی بر شایستگی‌های کسب شده همت خواهند گمارد.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت ملی حفاری دانش فنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۹۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص‌هایی طراحی شد تا در دانشگاه‌ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه‌ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه‌ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی‌شود و گاهی این مسئله موجب می‌شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم می‌توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه‌های سیستم کاهش می‌یابد.

وی طرح ایده‌ها و برنامه‌های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کار‌های جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیند‌ها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیند‌های خوب بتوانند اجرایی شوند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز نام‌نویسی از داوطلبان متقاضی ترمیم نمره
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • تحقق هدف گذاری ترانزیتی برنامه هفتم در گرو چیست؟
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان