Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انستیتو پاستور ایران گفت: قبل از اینکه اولین موارد ابتلا در کشور اتفاق بیفتد، راه‌های تشخیصی در ایران راه اندازی شده بود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رئیس انستیتو پاستور ایران به سوالات خبرنگاران درباره تشخیص کرونا به مناسبت دو سالگی تشخیص آن پاسخ داد.


بیگلری: اکنون تشخیص کرونا در ۵٠٠ آزمایشگاه کشور انجام می‌شود و شبکه ملی آزمایشگاهی که آرزو بود؛ در دوران کرونا ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از تیر ٩٩ در تولید کیت‌های تشخیص کووید ١٩ و تشخیص کرونا خودکفا شدیم. انستیتو پاستور ایران مجهز به آخرین تجهیزات توالی یابی ویروس کروناست. کشور ما در دانش فنی تشخیص ویروس، با تکیه بر جوانان ایرانی در دورترین نقاط کشور خودکفا شده است. در هفته‌های اول ظرفیت کمی داشتیم و ظرفیت تشخیص را به بیمارستان‌ها اختصاص دادیم؛ فرآیند تشخیص کرونا مصداق این جمله است که «تهدید‌ها را به فرصت تبدیل کردیم».


بیگلری: یکی از شاخص‌های این بیماری، ناشناخته بودن آن است. ویروس کرونا همه علوم را به چالش کشید، اینکه چطور ژنوم آن به طور مداوم تغییر می‌کن. همانطور که شروع آن غیرمنتظره بود شاید پایان غیرمنتظره داشته باشد. باید منتظر حوادث بعد از امیکرون بود و یک روز شاید بتوان درباره ویروس قضاوت کنیم؛ هنوز زود است که بتوانیم از دست ساز بودن کرونا سخن بگوییم. باید کوچک‌ترین تغییر در ژنوم ویروس‌ها را مساعد جهش می‌کند و اکنون شواهد برای اظهار نظر کردن درباره دست ساز بودن کرونا کافی نیست.


بیگلری: فناوری تولید واکسن و کنترل کیفی در دست ماست، اما دستگاه بیوراکتور برای تولید انبوه باید وارد شود. ما منتظر ورود تجهیزات جدید برای افزایش چند برابری تولید هستیم؛ این طور نیست که فقط پر کردن واکسن در ایران انجام شود، شاید بهتر بود که کشور حمایت ارزی بهتری داشت و از نظر ریالی و ارزی به اندازه‌ای که انتظار داشتیم، حمایت نشدیم تا خرید تجهیزات صورت گیرد.

کوبا با واکسن‌های خودش مانند پاستوکووک در مبارزه با کرونا موفق بوده است و ما نیز در انتخاب شکل واکسن. هفته آینده مقاله واکسن پاستوکووک در یکی از مراجع بین المللی معتبر چاپ خواهد شد. این واکسن تنها واکسن دنیا بوده که برای بالای ٢ سال مجوز گرفته است. پاستوکووک پلاس به عنوان دوز سوم همه واکسن‌ها قابل استفاده است.

در حال تکمیل...

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تست کرونا مبارزه با کرونا پاستووک دوز سوم واکسن تشخیص کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۰۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم

محمد علی زلفی گل، وزیر علوم در مراسم آیین نکوداشت اعضای هیئت علمی کشور گفت: شهدای علمی نشان دادند که دشمن از پیشرفت علم و فناوری در هراس است. در دوران شیوع بیماری کرونا دانشمندان پزشکی، مهندسی و انسانی کمک کرده تا سلامت جسمی و روحی مردم ایران حفظ شود. 

وی ادامه داد: دنیای مدعی حقوق بشر و آزادی واردات واکسن کرونا را تحریم کرده بودند. 

زلفی گل ادامه داد: افتخار وعده صادق و اقتدار ایران خروجی دانشگاه های کشور است.علم و فناوری جدید فرهنگ تازه ای را خرق خواهد کرد. 

وزیر علوم بیان کرد: استادان سرمایه های نمادین کشور هستند و استادان در هر نقطه ای سبب ارزش بیشتر پیدا کردن آن مناطق خواهد شد. مرجعیت علمی. شاکرد پروری از جمله الویت های وزارت علوم است. 

زلفی گل تاکید کرد: کشورگشایی مشروع از طریق علم و فناوری همچنین تولید دانش است. جامعه فرهیخته دانشگاهی را باید قدر بدانیم و سرمایه گذاری در حوزه علم و فناوری بهترین سرمایه گذاری کشور است.

وزیر علوم افزود: بر اساس ابلاغیه ها ۱۵ درصد بودجه دانشگاه ها به پژوهش و ۵ درصدنیز به امور فرهنگی اختصاص پیدا کند. 

وی گفت: علامه مطهری با خون خودش رسالت انبیا را تقویت کرد و به ما آموخت که شهدا و استادان بعد از حیات نیز اقدامات سان اثر بخش است.

در ادامه مراسم،  حجت الاسلام مصطفی رستمی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها گفت: در مراسم   جریان مداوم علمی در کشور بسیار درخشان بوده است. 

وی ادامه داد:  اگر بنا بر بروز اتفاقات مورد نظردر کشور هستیم باید به سمت علم و دانش همچنین تکریم استادان علمی حرکت کنیم. 

وی بیان کرد: اگر جریان علمی کشور در کنار دفاعی قرار نمی گرفت،  وعده صادق به خوبی انجام نمی گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • کارگران در خنثی‌سازی تحریم‌ها مشارکت داشته‌اند
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم