Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@04:36:53 GMT

خصوصیات فردی آیت‌الله حسینی‌زنجانی الگوسازی شود

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۰۰۵۲۹

خصوصیات فردی آیت‌الله حسینی‌زنجانی الگوسازی شود

ایسنا/زنجان استاد مدرسه علمیه آیت‌الله مجتهدی‌تهرانی با اشاره به اصول تکریم و الگوسازی بین جوانان، گفت: خصوصیات فردی و اجتماعی آیت‌الله حسینی‌زنجانی باید بیان شده و الگوسازی شود.

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین رضا رضوانی‌زاده ظهر امروز (۳۰ بهمن‌ماه) در آیین تکریم آیت‌الله سیدمحمد حسینی‌زنجانی اظهار کرد: آیت‌الله حسینی‌زنجانی مجموعه‌ای از فضائل اخلاقی و عرفانی از جمله علوم‌انسانی، معارف، حقایق دینی، اخلاقی، اجتماعی و فردی بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین خانواده این مرجع عالیقدر در برگیرنده شاخصه و سجایای اخلاقی فراوان است.

وی در ادامه ضمن شرح وصف خصوصیات افراد با تقوا، تصریح کرد: دو رابطه را در زندگی باید حفظ کرد؛ رابطه با خدا و رابطه با مردم که این دو نکته در خانواده آیت‌الله حسینی متجلی شده است.

رضوانی‌زاده با یادآوری حدیث پیامبر اکرم (ص) در مورد خصوصیات عالمان، افزود: طبق این حدیث پیامبر (ص)، عالم باید تسلط کافی بر سه علم داشته باشد. علم عقیدتی، علم احکام و علم اخلاق که بنده به طور کامل این علوم را در آیت‌الله حسینی مشاهده کرده‌ام.

استاد حوزه علمیه تهران خاطرنشان کرد: یک الگوی دینی و علمی باید شامل همه ویژگی‌های نامبرده شده باشد و آیت‌الله حسینی‌زنجانی به طور کامل تجلی این علوم و مایه افتخار استان زنجان و حوزه علمیه است.

در ادامه این مراسم رئیس بنیاد نخبگان استان زنجان برگزاری مراسم تکریم برای نخبگان را ترسیم مسیر رشد دانست و اظهار کرد: بنیاد نخبگان افتخار دارد که این مراسم را برای عالم علوم اسلامی، فقیه، مولف، واعظ توانا برگزار می‌کند.

سیف‌الله رسولی با تاکید بر اینکه آیت‌الله حسینی ‌زنجانی مایه مباهات دیار زنجان است، افزود: ایشان مردمدار و پناه علمی و شرعی مردم هستند.

وی با اشاره به اینکه ارج نهادن به نخبگان باعث الگوسازی در جامعه می‌شود، تصریح کرد: شناساندن الگوهایی همچون آیت‌الله حسینی‌زنجانی می‌تواند مسیر جدیدی در برابر نوجوانان و جوانان ترسیم کند و از این فرصت باید بهره برد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری زنجان آیت الله حسینی زنجانی آیت الله حسینی زنجانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۰۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرمخویی و مدارا از خصوصیات پیامبر (ص) بود

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمد حسین کبیریان مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران امروز در مراسم تجلیل از اساتید حوزه های علمیه خواهران استان تهران که در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری گفت: اولین وحی خداوند متعال اشاره به معلم بودن خداوند دارد که نشان می دهد معلم بودن ارزش بسیار والایی دارد.

وی افزود: وقتی خداوند پیامبر را مبعوث می کند شان او را شان معلمی نشان می دهد. این جایگاه افتخار و حساسیت دارد. اگر بخواهیم جایگاه اصلی آن را در نظر بگیریم باید ببنیم خداوند و پیامبر او چگونه به تعلیم و تربیت مردم می پرداخت. اگر قرار است که شما وارث پیامبر باشید کار حساس خواهد بود.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران ادامه داد: نرمخویی، مدارا، تواضع و غمخوار مردم بودن از خصوصیات پیامبر (ص) بود اگر قرار است که شما جانشین ایشان باشید اولین اقدام شما باید دلسوزی نسبت به کسانی باشد که در اختیار شما قرار داده شده که تربیت کنید. اگر قرار است که طلبه ای در تراز انقلاب و دین تربیت شوند باید مثل شهید مطهری نیاز شاگرد خود را پیدا کرده و برطرف کنید.

حجت الاسلام والمسلمین کبیریان بیان کرد: شهید مطهری زمانی تشخیص می دهند که باید کتاب فلسفی بنویسند و یک زمان احساس می کنند باید شبهات را پاسخ دهند کتاب عدل الهی را می نویسند، یک زمانی احساس می کنند که حقوق زن رعایت نمی شود کتاب حقوق زن را می نویسند، یک زمانی هم احساس می کنند که باید برای کودکان کتاب بنویسند آن استاد که به حق باید قلم به دست گرفته و کتاب داستان و راستان می نویسند و این نشان می دهد که ایشان برای خود شان و جایگاه قائل نیست بلکه به نیاز جامعه توجه دارند و با توجه به آن کار می کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر ما هم بخواهیم مثل استاد مطهری موفق و پاسخگو باشیم باید به نیاز جامعه توجه کنیم و شانی جز خدمتگزاری برای خود قائل نباشیم. اگر قرار باشد طلبه تراز تربیت کنیم باید علم خود را به روزرسانی کنیم که شبهات هر زمان را با توجه به آن زمان پاسخ دهیم. در این مسیر باید به تحقیق و پژوهش پرداخته و با جامعه در ارتباط باشیم و پاسخ های قانع کننده بدهیم. باید معارف الهی را به خوبی آموزش ببینیم و آن را به جامعه انتقال دهیم.

کد خبر 6093766 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • کمک۱۳میلیارد تومانی خیران زنجانی برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد
  • کمک های خیرین زنجانی برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد ۳۸ درصد رشد یافت
  • تبیین نگاه قرآنی رهبر معظم انقلاب را نباید در تدوین چند کتاب خلاصه کرد
  • کمک ۱۳ میلیاردی تومانی خیران زنجانی برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد
  • نگاه قرآنی و تفسیری رهبر معظم انقلاب با سخن و کلام ایشان عجین است
  • نرمخویی و مدارا از خصوصیات پیامبر (ص) بود
  • زنجانی‌ها روزهای خنکی را تجربه خواهند کرد
  • مردم ایران با شهید و شهادت آشنا هستند
  • زنجانی‌ها منتظر شرایط جوی ناپایدار باشند