Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامعلی حیدری گفت: مدارس روستایی و عشایری که تعداد دانش‌آموزان کمتری دارند کاملا حضوری باشد و در مناطق قرمز نیز کلاس‌های درس با ۲٠درصد ظرفیت، زوج و فرد و با رعایت ملاحظات و پروتکل‌های بهداشتی تشکیل شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ غلامعلی حیدری ظهر امروز در ستاد مقابله با بیماری کرونا در چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: هر هفته ستاد ملی مقابله با کرونا به ریاست رئیس جمهور تشکیل می شود، مصوبات این ستاد تاکید بر آموزش، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، تزریق ماسک و رعایت قرنطینه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: موضوع دیگری که در این جلسات مطرح شد این است که دستورالعمل‌ها باید براساس شرایط قرمز کرونایی فعلی که اکثرا واکسن تزریق کرده اند تدوین شود. 

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مقرر شد مهدهای کودک تعطیل شوند و مادران شاغلی که مجبور هستند نوزادان خود را به مهد بفرستند می توانند دورکار باشند، ادامه داد: یکی از علت هایی که بیماری رواج پیدا می کند این است که مبتلایان دیر به مراکز درمانی مراجعه می کنند، این موضوع باید تبیین شود که فرد مبتلا با مشاهده کوچک ترین علائم بدون خوددرمانی سریعا برای درمان و قرنطینه اقدام کند. 

حیدری با بیان اینکه آمار فوتی ها، مبتلایان و بستری ها در کشور در حال رشد است و از آن نگران‌کننده‌تر این است که سن ابتلا هم در حال کاهش است، عنوان کرد: تناقض گفتوگوها در تزریق واکسن و رعایت پروتکل‌ها باعث شد مردم دچار سردرگمی شوند. 

وی خاطرنشان کرد: طرح شهید سلیمانی توسط سپاه و بسیج کماکان اجرا شود تا از افراد نیازمند تحت پوشش مراقبت شود. 

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه ظرفیت لازم در مراکز بهداشتی و درمانی ایجاد و افراد با اولویت افراد بدحال در اقدام به موقع بستری شوند، اضافه کرد: واکسیناسیون دانش آموزان در این استان کمتر از دیگر نقاط کشور است لذا مجموعه آموزش و پرورش برای افزایش واکسینه دانش آموزان اقدامات لازم را انجام دهد. 

حیدری درخصوص بازگشایی مدارس در چهارمحال و بختیاری نیز بیان کرد: مدارس روستایی و عشایری که تعداد دانش آموزان کمتری دارند کاملا حضوری باشد و در مناطق قرمز نیز کلاس های درس با ۲٠ درصد ظرفیت، زوج و فرد و با رعایت ملاحظات و پروتکل های بهداشتی تشکیل شود. 

وی افزود: همچنین رستوران ها می توانند با ۱۵ درصد ظرفیت خود و سالن های پذیرایی نیز با ۲٠ درصد ظرفیت و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی به کار خود ادامه دهند. 

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: چهارمحال و بختیاری دانش آموزان پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۰۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم

سرپرست دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش گفت: با عنایت به مصرف بیش از شش هزار نوع کالای ورزشی در کشور که بالای ۵۰ درصد آن از طریق واردات تامین می‌شود و گردش بالای مالی در این حوزه، بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شهرام عظیمی با اشاره به این موضوع که دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری با تمام توان در جهت تحقق منویات رهبر انقلاب و شعار سال برنامه‌ریزی خواهد کرد اظهار داشت: درحال جمع‌آوری اطلاعات به منظور مشارکت حداکثری روستاییان در رونق تولید تجهیزات و لوازم ورزشی براساس آمایش سرزمین هستیم و همچنین بدنبـال شناسایی ظرفیت روستائیان و عشایـر سراسرکشور در این حوزه‌ایم.

وی افزود: با عنایت به مصرف بیش از شش هزار نوع کالای ورزشی در کشور که بالای ۵۰ درصد آن از طریق واردات تامین می‌شود و گردش بالای مالی در این حوزه، بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم. براین اساس درآمد و اقتصاد روستا با تولید لوازم ورزشی پایدار و چند هدف دیگر نیز تامین خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: مشارکت هموطنان ساکن روستا می‌تواند به رونق تولید لوازم ورزشی کمک کرده چرا که هزینه تمام شده آن پایین‌تر است.
در نظر داریم همزمان، با برگزاری جشنواره‌های بومی، محلی در سراسر کشور، بازارچه‌های محلی جهت عرضه تولیدات ورزشی روستائیان احداث شود.

سرپرست دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: قطعاً برگزاری بیش از هزار جشنواره در کشور فرصتی مغتنم برای عرضه لوازم و تجهیزات ورزشی تولید شده توسط ساکنین روستا‌ها خواهد بود. درحال حاضر ۱۵۰ هزار نفر در زمینه تولیدات ورزشی مشغول به کار هستند که با فراهم کردن زمینه ورود روستانشینان و عشایر این آمار توسعه خواهد یافت.

انتهای پیام/

وزارت ورزش و جوانان

دیگر خبرها

  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • اجرای طرح وارگه دانایی در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با ۹۵ میلیارد تومان اعتبار
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • ۹۵ میلیارد تومان صرف خرید تجهیزات مدارس چهارمحال وبختیاری شد