Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسه وزرای صنعت، معدن تجارت، جهاد کشاورزی و دادگستری که با تاکید معاون اول رئیس جمهور به میزبانی وزارت صمت برگزار شد بر استمرار و تشدید بازرسی‌ها در ایام پایانی سال با توجه به فرا رسیدن عید نوروز و مبارک رمضان تاکید شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت در این جلسه با بیان اینکه تمامی کالاهای دارای اهمیت تنظیم بازار را در سامانه جامع تجارت وارد کرده‌ایم، گفت: کنترل بازار بر اساس رصد فاکتورهای ثبت شده در سامانه جامع تجارت با سرعت و شفافیت بیشتری پیش خواهد رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رصد قیمت کالا از درب کارخانه تا فروشگاه‌ با فاکتورهای سامانه جامع تجارت

سید رضا فاطمی امین همچنین بیان کرد: قیمت کالاها از درب کارخانه تا ورودی فروشگاه‌ها از طریق همین فاکتورهای ثبت شده در سامانه جامع تجارت کنترل می‌شود و از مغازه تا مصرف کننده نهایی نیز برای لاستیک(چون به شخص با کدملی داده می شود) قابل کنترل است.

رصد قیمت کالا از فروشگاه بتا مصرف کننده نهایی با درج قیمت تولیدکننده

وی در این خصوص اضافه کرد: برای کنترل و رصد قیمت کالاها از فروشگاه‌ها به مصرف کننده نهایی(خریدار) نیز پروژه درج قیمت تولیدکننده را گذاشته‌ایم، تولیدکننده قیمت تمام شده(با ارزش افزوده) را بر روی کالا درج می‌کند و فروشنده موظف است قیمت نهایی (مصرف کننده) را بر روی قفسه‌های فروشگاهی در معرض دید خریداران قرار دهد.

وزیر صمت تصریح کرد: با این روش شفاف سازی قیمتی به وجود می آید، برای کالاهای مصرفی حداکثر ۳۰ درصد و برای کالاهای سرمایه‌ای حداکثر ۲۰ درصد هزینه مجاز توزیع لحاظ می شود، مردم به عنوان ناظر بر بازار نظارت می‌کنند و مشکلات احتمالی را به سامانه ۱۲۴ اطلاع خواهند داد.

درج قیمت تولیدکننده برای حدود ۷ هزار قلم کالا تاکنون

فاطمی امین با بیان اینکه حدود هفت هزار قلم کالا تاکنون مشمول درج قیمت تولیدکننده شده است، تصریح کرد: در مرحله اول اجرای این طرح حدود سه هزار و در مرحله بعدی حدود چهارهزار قلم کالا مشمول درج قیمت تولید کننده شده است.

راستی‌آزمایی انطباق داده‌های سامانه‎ها با واقعیت‌ها

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به وجود دو سامانه بازارگاه (وزارت جهاد کشاورزی) و سامانه جامع تجارت ( وزارت صمت)، بیان کرد: راستی‌آزمایی انطباق داده های سامانه با واقعیت ها مورد تاکید است که در این حوزه به بازرسی و نظارت به خصوص همکاری بسیج و سازمان تعزیرات نیاز داریم.

وزیر جهاد کشاورزی نیز در این جلسه بر تشدید بازرسی‌ها در این ایام به کمک تعزیرات، بسیج و وزارت صمت تاکید کرد و گفت: موضوعات مرتبط با برنج و گوشت در بازار با ورود بازرسان تعدیل شد، در قرارگاه محصولات کشاورزی که در وزارت جهاد کشاورزی تشکیل شده است نیز بر تشدید بازرسی‌ها و نظارت‌ها تاکید شده است.

توزیع برنج ایرانی برای تعادل در بازار و عرضه ۲۰ هزار تنی گوشت منجمد

سید جواد ساداتی‌نژاد با بیان اینکه توزیع برنج ایرانی برای تعادل در بازار بیشتر شده است، ادامه داد: مصوبات تنظیم بازاری مرتبط با گوشت قرمز (گرم و منجمد) در حال اجرا است و برنامه عرضه ۲۰ هزار تنی گوشت منجمد در سطح کشور را داریم.

خریداری ۴۰ هزار تن میوه برای تنظیم بازار شب عید

وی با بیان اینکه ۴۰ هزار تن میوه برای تنظیم بازار شب عید خریداری شده است، تصریح کرد: از ۱۰ استان کشور سیب و پرتغال با کیفیت خریداری کردیم تا بازار شب عید تنظیم گردد و در خصوص میوه شب عید مشکلی نداریم.

بازرسی از انبارها در روزهای پایانی سال

وزیر دادگستری نیز در این جلسه با تاکید بر ارایه اختیارات ویژه به تعزیرات و توسعه اختیارات در حوزه مبارزه با تخلفات بازار، بیان کرد: بازرسی از انبارها را در روزهای پایانی سال در دستور کار داریم تا از تخلفات احتمالی در زمینه احتکار اقلام مورد نیاز مردم در ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان جلوگیری به عمل آید.

رسیدگی سریع به تخلفات بازار در شعب فوق العاده تعزیرات

امین حسین رحیمی، همچنین گفت: شعب فوق‌العاده تعزیرات دایر شده است و به سرعت به تخلفات بازار رسیدگی خواهیم کرد.

در این جلسه سردار ‌قاسم قریشی «جانشین سازمان بسیج مستضعفین»، غلامرضا حسن پور «رئیس سازمان بسیج اصناف و بازاریان کشور» و فرزاد آقایی «مدیر کل تعزیرات حکومتی و رئیس شعبه اول تجدیدنظر تهران» در کنار سید رضا فاطمی امین«وزیر صمت»، سید جواد ساداتی نژاد«وزیر جهاد کشاورزی» و امین حسین رحیمی« وزیر دادگستری» حضور داشتند.

راستی آزمایی انطباق داده‌های سامانه ها با واقعیت‌ها، پیگیری بیشتر موضوع عرضه خارج از شبکه و ارائه مصوبات لازم در دولت و سران قوا در این حوزه، مشخص شدن اولویت های بازرسی مشترک توسط دستگاه های ذیربط و ارایه اختیارات ویژه به تعزیرات برای برخورد با تخلفات بازار از مهم ترین موارد مطرح شده در این جلسه برای پیگیری‌های آتی بوده است.

انتهای پیام/
منبع: شاتا

منبع: دانا

کلیدواژه: درج قیمت تولیدکننده سامانه جامع تجارت هزار قلم کالا تشدید بازرسی جهاد کشاورزی تخلفات بازار تنظیم بازار مصرف کننده پایانی سال قیمت کالا شب عید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۲۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم روز گذشته علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام، اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت‌های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت‌ها خواسته ایم که پیش برنامه‌ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه‌ها 

گفتنی است، اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه‌ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سوال توسط رسانه‌ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت‌های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن‌ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

دیگر خبرها

  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • جنجال جدید طلافروشان
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • بازرسی از کارگاه های پرخطر تشدید می‌شود
  • مالیات طلافروشان سالی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان است
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • تشدید روند کاهشی نرخ‌ها در بازار/ دلار بدون خریدار؛ سکه به ۴۰ میلیون تومان رسید