Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین افشاری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در کشور تعداد شهرستان‌های قرمز از ۲۴۷ به ۳۳۷ مورد رسیده است، به گسترش شیوع ویروس کرونا و سویه جدید امیکرون اشاره کرد و گفت: با توجه به آمار سویه جدید ویروس کرونا، در مقایسه با موارد قبلی خطر انتقال بیشتری دارد و شیوع آن نگران کننده است، نیازمند همکاری جدی مردم در راستای مقابله با این وضعیت هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تقدیر از زحمات کادر بهداشت و درمان و همکاری مردم در این دوران، عنوان کرد: در این شرایط همکاری مردم را می‌طلبیم؛ بدین ترتیب، از همشهریان تویسرکانی تقاضامندیم بیشتر از گذشته نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و شیوه نامه‌ها دقت بیشتری داشته باشند.

فرماندار شهرستان تویسرکان با تاکید بر اینکه با توجه به سویه جدید بیماری امیکرون رعایت فاصله گذاری، زدن ماسک و تزریق دز سوم واکسن کرونا، به کارمندان دستگاه‌های اجرایی، اصناف و بازاریان توصیه می‌شود، ادامه داد: ضرورت اول ما گسترش واکسیناسیون به جامعه هدف است.

این مسئول با تاکید بر اینکه تمام افراد بالای ۵ سال برای دریافت دز اول واکسن مراجعه نمایند، تصریح کرد: همچنین افراد بالای ۱۲ سال که دز سوم آنها مانده است، باید نسبت به دریافت دز سوم و تکمیلی مراجعه و آن را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه طبق گزارش شبکه بهداشت و درمان شهرستان تویسرکان و متخصصین حوزه بیماری واگیر دار و عفونی ارائه داده‌اند، افزود: اینگونه است که کسانی که واکسن دریافت نکرده‌اند در معرض خطر بستری و فوت هستند.

فرماندار شهرستان تویسرکان تصریح کرد: در همین جهت اولین اولویت ستاد کرونای تویسرکان، ترویج و ترغیب مردم جهت دریافت واکسیناسیون است که تمام دزهای واکسن را به نوبت دریافت کنند.

افشاری با بیان اینکه در شهرستان تویسرکان طی دو ماه گذشته تعداد فوتی‌های کرونایی یک مورد بوده است، متذکر شد: تست این بیمار منفی بودولی به تشخیص پزشک مربوطه علت فوت کرونا گزارش شده که طبق بررسی‌های انجام شده این فرد واکسن دریافت نکرده بود.

وی در ادامه صحبت‌های خود گفت: در حال حاضر، تعداد بستری‌های بیماری امیکرون در شهرستان ۱۷ مورد است که غالباً این افراد کسانی هستند که واکسن دریافت نکرده‌اند و یا واکسن تکمیلی را تزریق نکرده‌اند.

تمام جلسات و گردهمایی‌های غیرضروری در تویسرکان فعلاً متوقف شده است

فرماندار تویسرکان ادامه داد: تمام جلسات و گردهمایی‌های غیرضروری در سطح شهرستان به دلیل قطع زنجیره گسترش سویه امیکرون فعلاً متوقف شده است و تمام مردم برای خرید با برنامه ریزی برای خرید مراجعه کنند و از اجتماع در مغازه‌ها برای خرید خودداری کنند.

افشاری با بیان اینکه فعالیت کلیه اماکن ورزشی در شهرستان تعطیل است، اضافه کرد: همچنین دستگاه‌های اجرایی در راستای ضد عفونی کردن ادارات اقدام و دستگاه‌های اجرایی شهرستان به کسانی که ماسک ندارند خدماتی ارائه نکنند.

کد خبر 5428292

منبع: مهر

کلیدواژه: حسین افشاری تویسرکان فرمانداری تویسرکان ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه خطبه های نماز جمعه آمار کرونا شیوع کرونا همدان اردبیل عکس استانها آیین اعتکاف تبریز واکسن کرونا گرگان بارش باران شهرستان تویسرکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۲۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد

 دکتر طاهره افتخار می افزاید: این ویروس از تماس جنسی و یا تماس های خیلی نزدیک سرایت می کند و ماندگاری بیشتری نسبت به دیگر ویروس ها دارد.

وی توضیح می دهد: ویروس اچ پی وی به مواد شوینده نیز مقاومت نشان داده و در مواردی حتی پزشکان از لمس صورت خود با دست آلوده به این ویروس مبتلا شده اند. بنابراین ممکن است این ویروس از راه غیر جنسی هم انتقال یافته و برای مثال در فردی از طریق نشستن در جایی مرطوب و جایگزین شدن فردی دیگر در آن مکان نیز انتقال یابد؛ اما شایع ترین راه انتقال این ویروس از طریق مقاربت است.

دکتر طاهره افتخار، متخصص زنان و زایمان

این پزشک متخصص زنان و زایمان درباره سن مبتلایان به ویروس اچ پی وی می گوید: بیشترین بیماران سنین ۲۳ تا ۳۰سال هستند که در این باره تفاوتی بین جنسیت وجود ندارد بنابراین ممکن است هم دختران و هم پسران را مبتلا کند.

وی بیان می کند: دلایلی مانند مصرف سیگار یا مصرف قرص های پیشگیری از بارداری، خطر ابتلا به ویروس اچ پی وی را افزایش می دهد؛ اما در افراد زیر ۳۰سال چنانچه فرد رفتار پر خطر نداشته و زندگی، ورزش و تغذیه سالم داشته باشد خود به خود ممکن است این ویروس از بین برود.

افتخار تصریح می کند: ویروس اچ پی وی مانند ویروس تبخال از بین نمی رود و برای همیشه در بدن باقی می ماند بنابراین تشخیص زودهنگام آن در پیشگیری از ابتلا به سرطان دهانه رحم بسیار اهمیت دارد.

همه ویروس ها ریسک سرطان ندارند

وی ادامه می دهد: یکی از شایع ترین علل سرطان دهانه رحم، ویروس اچ پی وی است. هر زگیل در هر جای بدن ممکن است به سبب وجود ویروس اچ پی وی به وجود آید اما همه این ویروس ها ریسک سرطان ندارند و تنها تعدادی از آن ها مانند زگیل تناسلی پر خطرند که شانس ابتلا به سرطان ها را بیشتر می کند.

این پزشک متخصص زنان می افزاید: شایع ترین سرطان های ناشی از ویروس اچ پی وی، سرطان دهانه رحم، واژن، مقعد و قسمت خارجی ناحیه تناسلی است و در برخی موارد، ممکن است حلق و حنجره را نیز درگیر کند.

وی با اظهار تأسف اذعان می دارد: شیوع ویروس اچ پی وی تنها مختص جوامع غربی نیست بلکه متأسفانه بین جوانان جامعه ایران، تعداد مبتلایان به این ویروس بسیار است که یکی از علل آن، وجود رفتارهای پر خطر و کنترل نشده در جامعه است.

افتخار درباره راه های پیشگیری از ابتلا به سرطان دهانه رحم می گوید: افرادی که روابط پر خطر نداشته و ارتباط شان محدود به کانون خانواده است به صورت مداوم نیاز به تست پاپ اسمیر ندارند اما کسانی که محدودیتی در رابط جنسی ندارند بسیار بیشتر از دیگران در خطر ابتلا قرار می گیرند. 

واکسن گارداسیل مطمئن تر است یا پاپیلوگارد؟

وی بر لزوم تزریق واکسن برای کودکان و جوانان تأکید می کند و ادامه می دهد: یکی از راه های ایمن سازی در برابر ویروس اچ پی وی، تزریق واکسن خارجی گارداسیل است. البته از آنجایی که این واکسن گران است و چندان اعتمادی به تاریخ مصرفش نیست، بهتر است از مشابه ایرانی آن به نام پاپیلوگارد استفاده کرد.

افتخار تصریح می کند: در واقع این واکسن ها از عملکرد و ماهیت یکسانی برخوردارند و تفاوت عمده آن ها در کشور سازنده واکسن می باشد. علاوه بر این واکسن پاپیلوگارد هم ارزان تر از گارداسیل است و هم عامل ۷۰درصد از سرطان هایی که مربوط به ویروس اچ پی وی است را پشتیبانی می کند بنابراین نگرانی در این باره وجود ندارد.

وی درباره سن تزریق این واکسن در دختران و پسران می گوید: این واکسن برای هر جنسیتی می تواند از سن ۹ تا ۴۵ سالگی تزریق شود.

این پزشک متخصص زنان، زایمان و نازایی به جوانان توصیه می کند: پرهیز از رفتارهای پرخطر بهترین راه مصون ماندن در برابر ویروس اچ پی وی است تا سلامتی را در تمام طول عمر خود به همراه داشته و به انواع بیماری ها از جمله زگیل تناسلی و ... مبتلا نشوند. چراکه انجام رفتارهای پر خطر علاوه بر تهدید ابتلا به این ویروس، سبب ابتلا به ایدز، هپاتیتB، هپاتیتC و بسیاری از بیماری های خطرناک دیگر می شود.

افتخار درباره نقش ورزش در پیشگیری یا بهبود سرطان های مربوط به زنان می گوید: چنانچه ویروس اچ پی وی وارد بدن سالم شود، سیستم ایمنی بدن به ویژه در سنین جوانی می تواند آن را تا حدود زیادی از بین ببرد. بنابراین ورزش در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مؤثر است.

وی درباره بهترین روش های تشخیص زود هنگام سرطان دهانه رحم تصریح می کند: بهترین روش های تشخیص این نوع بیماری استفاده از تست های غربالگری همچون آزمایش پاپ اسمیر، سونوگرافی های زنان و معاینات سالانه است چراکه این ویروس مانند ویروس تبخال در بدن می ماند و قابل رؤیت نیست. بنابراین انجام آزمایش های پی در پی و منظم در تشخیص زودرس و درمان به موقع بسیار مؤثر خواهد بود.

عفت زارع

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد