Web Analytics Made Easy - Statcounter

با تمدید تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه تبریز و مجتمع مس آذربایجان (مجتمع مس سونگون) بر گسترش همکاری علمی_ فناورانه تاکید شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، صفر نصراله زاده، رئیس دانشگاه تبریز با جهانگیر رضوی مدیر مجتمع مس آذربایجان (مجتمع مس سونگون) دیدار و همکاری دانشگاه تبریز با مس سونگون را مصداق ارتباط متقابل دانشگاه با صنعت و جامعه توصیف نمود و گفت: فلسفه وجودی دانشگاه، صنعت و کشاورزی بهبود سطح زندگی جامعه است و دانشگاه‌ها باید نگاه حل المسائلی به مسائل جامعه داشته باشند وبه ارائه راهکار علمی و عملی جهت حل مسائل جامعه بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نصراله زاده ضمن اشاره به توانمندی‌های متعدد دانشگاه تبریز در زمینه اساتید مجرب در همه رشته‌ها و آزمایشگاه‌های مجهز و معتمد بیان کرد: امیدواریم زمینه بهره مندی از پتانسیل غنی اساتید مجرب در همه رشته‌ها و آزمایشگاه‌های مجهز و معتمد در دانشگاه تبریز در امور مرتبط با معادن استان و صنایع تبدیلی و پایین دستی فراهم گردد تا موجب اعتلای علمی-فناوری دانشگاه و شکوفایی اقتصادی-اجتماعی استان باشیم.

در این دیدار جهانگیر رضوی مدیر مجتمع مس آذربایجان (مس سونگون) ضمن ارائه گزارش اجمالی در خصوص فعالیت‌های مجتمع مس سونگون افزود: افزایش میزان شناخت از مس سونگون در سطح استان و آشنایی با فرآیند و نحوه فعالیت این مجتمع، نیاز ورود دانشگاه‌ها جهت آشنایی افکار عمومی را ضروری مینماید چنانچه طراحی و اجرای دوفاز این مجتمع در سال‌های ۸۵ و ۹۴ با هدف تامین خوراک ذوب شهر‌های شهر بابک و سرچشمه صورت گرفته بود و از سال گذشته اجرای طرح فاز سوم با هدف انتقال دانش فنی و تکمیل زنجیره تولید در محل مس سونگون آغاز شده است که درحال حاضر در مرحله تعیین محل با مراعات ملاحظات زیست محیطی و اجتماعی، انتقال تکنولوژی پیشرفته دنیا مطابق و مشابه شرایط اقلیمی و زیست بوم منطقه هستیم.

مدیر مجتمع مس سونگون ضمن اشاره به تجارب بسیار مثبت و مؤثر همکاری با دانشگاه تبریز در زمینه مسائل مختلف فنی، پژوهشی، اجتماعی و زیست محیطی مس سونگون بیان کرد: دانشگاه تبریز مرکز علمی معتبر در کشور است وبا استناد به نتایج علمی و پژوهشی دانشگاه تبریز در زمینه محیط زیست، انرژی و فناوری‌های پیشرفته اقدامات اساسی در این مجتمع صورت گرفته در حال حاضر برای توسعه مس سونگون با نگرش جدید در زنجیره تولید، صنایع پایین دستی، اشتغال، گردشگری و حوزه اجتماعی نیاز به همکاری دانشگاه‌ها مخصوصا دانشگاه تبریز بعنوان معتبرین دانشگاه منطقه داریم.

در ادامه دیدار جلال شیری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریزضمن اشاره به همکاری دانشگاه تبریز با مس سونگون از سال ۱۳۹۱ و ارائه بیش از ۷۰ طرح پژوهشی و اجرای ۳۲ مورد افزود: دانشگاه تبریز با پژوهش در زمینه‌های مختلف و ارائه راهکار‌های علمی به منظور توسعه معدن مس سونگون در ابعاد فنی، فرهنگی، اجتماعی و زیست محیطی اقدام نموده و آماده گسترش همکاری بیشتر در اجرای فاز سه و تکمیل زنجیره تولید در مس سونگون است.

در پایان دیدار تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه تبریز و مجتمع مس آذربایجان (مس سونگون) تمدید و به امضای صفرنصراله زاده و مهندس جهانگیر رضوی رسید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز مس سونگون مجتمع مس آذربایجان مجتمع مس آذربایجان دانشگاه تبریز دانشگاه تبریز مجتمع مس سونگون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۲۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • لحظه انفجار چاه فاضلاب یک مجتمع تجاری در تبریز
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • قیام علیه جنایات اسرائیل برگرفته از وجدان بیدار جهانیان
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد