Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر نبوی در گفت وگو با خبرنگار سینمایی ایرنا و با تاکید بر دستاوردهای چهلمین جشنواره فیلم فجر گفت: باید به این نکته آگاه باشیم که جشنواره فیلم فجر پس از ۴۰ دوره که از برگزاری آن می‌گذرد به یک ساختار و سامان رسیده است؛ ساختاری که کاملاً قابل‌تأمل و قابل‌مطالعه است.

این منتقد سینما ادامه داد: درنتیجه وقتی در مورد یک ساختار صحبت می‌کنیم باید به همه ابعاد آن باهم توجه داشته‌باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آنچه امسال و در چهلمین جشنواره فیلم فجر روی داد و به این ساختار کمک کرد که رویکرد متعالی‌تری داشته باشد، بخش فرهنگی بود که دبیر محترم این جشنواره آقای نقاش زاده راه‌اندازی کرده‌اند یا به عبارتی باید بگوییم که بخش فرهنگی جشنواره فیلم فجر را احیا کردند؛ چون در دوره‌های اول جشنواره بخش فرهنگی در معنای درست کلمه جزو هویت برگزاری جشنواره بود.

بخش فرهنگی پیش از این شاید به این شکل نبود اما به شکل‌های دیگر جزو ماهیت و ذات برگزاری جشنواره بود که باگذشت زمان به دلایلی دست‌خوش تغییرات و به‌مرور حذف شد

نبوی اظهار داشت: خوشبختانه در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر با نگاه فرهنگی و آکادمیکی که دکتر نقاش زاده داشت، این بخش فرهنگی به جشنواره اضافه شد و جشنواره از محل نمایش صرف فیلم‌ها خارج شد و به محلی که محل تعاطی افکار و اندیشه‌ها بود بدل شد.

این منتقد باسابقه سینما با اشاره به اهمیت احیای بخش فرهنگی در جشنواره فیلم فجر خاطرنشان کرد: بخش فرهنگی جشنواره فیلم فجر زمانی بخشی مهم در جشنواره بود و در جریان جلسات نقد و بررسی نقش با اهمیت و غیرقابل انکاری را بر عهده داشت.

وی افزود: دوستانی که هم‌سن‌وسال من هستند، می‌دانند که پیش‌تر و از زمانی که مکانی برای برگزاری جشنواره فیلم فجر برای متصدیان جشنواره، فعالان حوزه رسانه‌ای یا منتقدان و نویسندگان سینمایی در نظر گرفته شد (که اوایل سینما شهر قصه بود) قصد صرفاً این نبود که فیلمی را ببینیم و عوامل فیلم بیاید صحبت کنند و بعضا سؤالات پیش‌پاافتاده مطرح شود، بلکه جلسات نقد و بررسی جدی و جلسات گپ و گفت های فرهنگی در خلال جشنواره فیلم فجر جریان بود.

سردبیر نشریه روزانه سیزدهمین جشنواره بین المللی فیلم فجر تصریح کرد: حتی از آن مهم‌تر حاشیه‌های این جلسات بود که بسیار پرکار و پربار برگزار می‌شد و حتی خروجی آن تنش‌های مثبت بود و دیالوگ‌های جدی که میان منتقدان سینمایی که در این محل حضور داشتند، در می‌گرفت. در حقیقت این گپ و گفت ها صرفاً در مورد فیلم نبود بلکه در مورد سینما و مسائل جدی‌تر بود.

وی تاکید کرد: به نظر می‌رسد با اقدامی که امسال صورت گرفت جشنواره فیلم فجر در راستای بازگشت به ماهیت فرهنگی سابق خود قدمی بسیار بزرگ برداشت و بخشی از سنت‌های شایسته فرهنگی را احیا کرد و از این زاویه چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر یک نگاه جدی به سینما و قابلیت دفاع دارد.

نبوی که سابقه داوری و حضور در کمیته انتخاب جشنواره فجر را در چند دوره پشت سر گذاشته، با اشاره به نقش اجرایی خود در چهلمین جشنواره فیلم فجر یادآوری کرد: فیلم‌های بخش مسابقه امسال را ندیدم چراکه درگیر برگزاری قسمتی از بخش فرهنگی این دوره (مسئول بخش قاب‌های ماندگار) بودم؛ امیدوارم تعریف من از این بخش فرهنگی باعث سوءتفاهم نشود که چون خودم در آن فعال بودم از آن دفاع می‌کنم درصورتی‌که خدا گواه است که اگر این سمت را نداشتم هم باز از آن دفاع می‌کردم چراکه معتقدم کار درستی است.

برچسب‌ها اکبر نبوی جشنواره فیلم فجر چهلمین جشنواره فیلم فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اکبر نبوی جشنواره فیلم فجر چهلمین جشنواره فیلم فجر اکبر نبوی جشنواره فیلم فجر چهلمین جشنواره فیلم فجر چهلمین جشنواره فیلم فجر بخش فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۳۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد شوراها قابل دفاع است

به گزارش خبرنگار مهر، یعقوب هوشیار ظهر امروز شنبه در آئین نکوداشت روز ملی شوراهای اسلامی شهر اظهار کرد: مجموعه شوراها برآمده از نظام مردم سالاری دینی بوده و از درون مردم رشد یافته و به عنوان نماینده مردم در ارکان دولت اسلامی حضور دارند.

وی افزود: در ابتدای انقلاب اسلامی پنج مرحله اعم از حکومت اسلامی و دولت اسلامی و در نهایت دنیای اسلامی تدوین شده بود و امروز باید جایگاه خود در ارکان دولت اسلامی را ارزیابی کنیم.

هوشیار شوراهای اسلامی شهر را در تراز انقلاب عنوان کرد و گفت: تمام این اصول اسلامی، منشوری است که امیرالمؤمنین علی (ع) نیز در نهج البلاغه اعلام کرده است. با وجود اینکه نمی‌توان مدعی ادامه روش امام علی (ع) شد ولی می‌توان در راستای همان مسیر گام برداشت.

شهردار تبریز عملکرد شوراها را قابل دفاع ارزیابی کرد و گفت: هر میزان بتوان جهت شفافیت در امور تلاش کرده و شفافیت در مسائل اعمال شود به همان اندازه نیز پیشبرد امور تسهیل می‌یابد.

وی از روز شوراها به عنوان فرصتی برای تطبیق و ارزیابی عملکرد این نهاد نام برد و تصریح کرد: شوراهای اسلامی در سطح کشور خواستار تفویض امور حاکمیتی به مردم هستند و باید در نهاد سیاستگذاری بالادستی این تفویض اختیار به شوراهای اسلامی رخ دهد.

هوشیار ادامه داد: به عبارتی باید دولت به سمت موضوعات حاکمیتی رفته و ما نیز پیگیر امور جزئی خواهیم بود.

شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تغییر رویکرد شهرداری‌ها از خدماتی به فرهنگی و اجتماعی، اظهار کرد: امروزه در شهرها با مشکلات اجتماعی بسیاری روبرو هستیم و باید شهر را برای زیست مومنانه شهروندان آماده کرده و برای آن برنامه ریزی کنیم.

کد خبر 6090103

دیگر خبرها

  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟
  • معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر
  • «مست عشق» فیلم قابل قبولی نیست/ فروش بالا نمی‌تواند دلیل بر کامل بودن یک اثر باشد
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • عملکرد شوراها قابل دفاع است
  • رایزن فرهنگی پشت‌ِ میزنشین نمی‌خواهیم / سرانجام ساخت فیلم سینمایی درباره اقبال لاهوری
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است