Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمدحسین رحیمی‌ زاده روز شنبه در آیین قدردانی از دست‌ اندرکاران مرکز ملاقات کودکان طلاق یزد، افزود: حلقه مفقوده در دعاوی خانوادگی بعد از جدایی و طلاق زوجین، عدم توجه به کودکان طلاق است که باید برای این کودکان شرایط کاهش آسیب و بهبود وضعیت ذهنی و روانی را رقم زد.

وی با اشاره وضعیت نابسامان کودکان طلاق و آسیب‌های بسیار زیاد روحی و جسمی مترتب به این قشر ادامه داد: هم‌ اکنون با توجه به اسناد بالا دستی، آموزش زوجین قبل و حین ازدواج در حال انجام است، اما درخصوص وضعیت افراد پس از طلاق و جدایی و آسیب‌های آنان غفلت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول قضایی، اهتمام نهادها و سازمان‌های متولی در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی درخصوص نهاد خانواده را خواستار شد و اظهار داشت: کاهش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی حوزه خانواده نیازمند کار اجرایی و عملیاتی است و نباید تنها در امضای صورتجلسه خلاصه شود.

به گفته رحیمی‌زاده، توجه به فرزندان طلاق و تلاش در مسیر کاهش تألمات روحی و جسمی آنان یک امر خداپسندانه است و گرچه راه اندازی مرکز ملاقات کودکان طلاق یک وظیفه قانونی است اما جلب مشارکت خیران در زمینه تجهیز و بهبود امکانات و همچنین جلب همکاری افراد معتمد در ارتقای شرایط اجتماعی این مرکز بدون تردید در کاهش آسیب‌های حوزه خانواده اثرگذار است.

به موجب قانون قوه قضاییه مکلف به تدوین، ساماندهی و راه‌اندازی مراکز ملاقات ویژه فرزندان طلاق است و برهمین اساس ۱۹ تیرماه ۱۳۹۹ این مرکز در شهرستان یزد شروع به کار کرد.

همچنین  محمدعلی مکرمی مدیرکل ثبت احوال یزد پنجم دی‌ماه ۱۳۹۸ در گفت و گو با خبرنگاران به مناسبت سالروز تاسیس ثبت احوال، تعداد ازدواج های ثبت شده در استان را چهار هزار و ۷۱۶ مورد بیان کرد و گفت: میانگین سن ازدواج در مردان و زنان به ترتیب ۲۶.۶ و ۲۲ سال است.  

وی تعداد طلاق‌های ثبت شده را هزار و ۳۳۷ مورد عنوان کرد و افزود: میانگین سن طلاق در مردان و زنان به ترتیب ۳۶ سال و حدود ۳۱ سال است. 

استان یزد یک میلیون و ۲۳۶ هزار نفر جمعیت دارد که خ ۸۷ درصد آن در ۲۴ شهر  و بقیه در روستاها زندگی می‌کنند.

برچسب‌ها دادگستری طلاق یزد کمک های مردمی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دادگستری طلاق یزد دادگستری طلاق یزد کمک های مردمی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم سازمان بهزیستی کشور کودکان طلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۳۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری مشهدبا بیان اینکه تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود،گفت: برهمین اساس، طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی را در دستورکار خود داریم.

مهدی ابراهیمی  افزود: در سال گذشته بیش از ۴۷۰۰ نفر متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شده‌اند. ۷۵ درصد این افراد مرد، ۱۹ درصد زن و ۶ درصد نیز کودکان زیر ۱۸ سال هستند.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری مشهدگفت: متاسفانه تست اعتیاد بیش از ۱۸۹۰ نفر از متکدیان مثبت بوده که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند.

ابراهیمی افزود: علاوه بر این، ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسئولین مربوطه صورت گرفته در همین قالب، بیش از ۷۹۰ نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

وی گفت: متاسفانه شایع‌ترین موضوع در پدیده تکدی‌گری، سوءاستفاده از احساسات زائرین و مجاوران است که متکدیان حرفه‌ای با شیوه‌های متنوع و مختلفی همچون استفاده از عروسک به‌جای نوزاد و تغییر ظاهر از مرد به زن، تکدی‌گری می‌ کنند.

 

دیگر خبرها

  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • سیگار نابودگر ظاهر و زندگی افراد؛ از آسیب‌های پوستی تا تهدید سلامتی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • سیگار چه تاثیری بر چهره و بدن افراد می گذارد؟
  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند