Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@15:33:41 GMT

۳۶ واحد تولیدی در تملک بانک‌های لرستان هستند

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۰۳۸۸۹

۳۶ واحد تولیدی در تملک بانک‌های لرستان هستند

ایسنا/لرستان مدیرعامل شرکت‌شهرک‌های صنعتی لرستان گفت: ۳۶ واحد تولیدی در تملک بانک‌های استان هستند.

بختیار رازانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: یکی از برنامه‌ها شرکت شهرک‌های صنعتی استان احیای واحدهای راکد است.

وی ادامه داد: یکی دیگر از سیاست‌های شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان به ظرفیت رساندن واحدهایی که زیرظرفیت فعالیت دارند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت‌ شهرک‌های صنعتی لرستان گفت: احیای واحدهایی که به نحوی در تملک بانک‌ها هستند و ممکن است غیرفعال باشند نیز از برنامه‌های شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان بوده است.

رازانی عنوان کرد: دو سال پیش ۹۶ واحد در تملک بانک‌های استان بود که با پیگیری‌ها در کارگروه تسهیل و جلسات احیای واحدهای راکد، موفق شدیم  تعداد این واحدها را کم و به ۳۶ مورد برسانیم یعنی دو سوم واحدهایی که در تملک بانک‌ها بودند به چرخه تولید برگرداننده شد.

وی اضافه کرد: بانک‌ها از بخش‌نامه‌ای مبنی بر اینکه واحدهایی که در تملک هستند به مالک قبلی داده  شود و پیش‌بینی می‌کنیم ظرف سال آینده بتوانیم واحدهایی که از سال‌های قبل در تملک بانک هستند به چرخه تولید برگردانیم.

تاکنون ۳۶ واحد به چرخه تولید برگردانده شده است

مدیرعامل شرکت‌ شهرک‌های صنعتی لرستان با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ در کشور برنامه بود که ۲۰۰۰ واحد را به چرخه تولید برگردانند،  تاکنون بیش از ۱۶۰۰ واحد در کشور مجددا راه‌اندازی شده و به چرخه تولید برگشتند، گفت: براساس برش استانی سهم لرستان ۳۲ واحد بوده  که تاکنون ۳۶ واحد را به چرخه تولید برگردانده شد.

رازانی اضافه کرد: این امر با تزریق تسهیلات، تغییر خط تولید و محصولات و رفع مشکلات قضایی بین شرکا  انجام  و شرکت شهرک‌های صنعتی استان به عنوان یک تسهیل‌گر ورود پیدا کرده و موفق شده  این واحدها مجددا راه‌اندازی شوند.

وی بیان کرد: با راه‌اندازی مجدد این واحدها بیش از ۱۰۰ فرصت‌ شغلی ایجاد شده است.

مدیرعامل شرکت‌ شهرک‌های صنعتی لرستان اظهار کرد: یکی دیگر از برنامه‌های شرکت شهرک‌های صنعتی این بود که  واحدهایی راکدی که کمتر از ۳۰ درصد بودند فعال شوند.

رازانی تصریح کرد: هم‌اکنون در لرستان ۱۲۲ واحد غیرفعال و راکد هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شرکت شهرک های صنعتی استان لرستان شهرک های صنعتی لرستان شرکت شهرک های صنعتی تملک بانک ها مدیرعامل شرکت چرخه تولید ۳۶ واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۳۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری نیشابور گفت:آمار اشتغال در ۱۶۸ واحد صنعتی فعال در این شهرستان پنج هزار و ۸۰۰ نفر است که ۸۳ درصد از این اشتغال مربوط به بخش‌هایی مانند نیروگاه سیکل ترکیبی خیام، فولاد خراسان، کارخانه ایران شرق و مانند این مجموعه هاست.

مسعود اکبری باقرآباد افزود:از مجموع ۱۶۸ واحد صنعتی نیشابور فقط ۱۳ واحد فعال با اشتغال هزار و ۵۸۱ نفر در شهرک صنعتی عطار مستقر هستند البته تمایل برای حضور فعالان اقتصادی در این شهرک صنعتی رو به افزایش است و باید در آینده تامین انرژی و آب و سایر زیرساخت‌های این شهرک صنعتی مورد توجه قرار گیرد.

معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری نیشابور گفت: همچنین هم اکنون ۲۵ معدن فعال با ۳۱۰ نیروی کار در نیشابور مشغول به کار هستند.

اکبری باقرآباد افزود: تعهد اشتغال شهرستان نیشابور در سال گذشته سه هزار و ۹۰۴ نفر بود که حدود ۱۳۰ درصد این تعهد معادل چهار هزار و ۸۰۲ نفر اشتغال جدید محقق شد.

وی گفت: ۲ بخش صنعت و معدن با هزار و یک شغل جدید و کمیته امداد با ایجاد ۷۲۸ فرصت شغلی تازه بالاترین سهمیه ایجاد اشتغال را در سال گذشته به خود اختصاص دادند.

 

دیگر خبرها

  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار