Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان اهواز - کورش سبزعلی گفت: هزینه حفظ و نگهداری روزانه هر اتوبوس ۷ میلیون ریال است و در ابتدای دهه ۹۰ اتوبوس رانی‌ها وارد فاز بازسازی ناوگان خود شدند و همچنین به صورت جزئی نوسازی اتوبوس‌ها نیز انجام شد.

او می گوید: در اهواز نیز بازسازی‌ها آغاز شد و با دریافت اعتبارات خزانه‌ای نسبت به تعمیر و بازسازی اتوبوس‌های که به دلایل مختلف از رده خارج شده بودند، اقدام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تعمیر و نوسازی صندلی ها، رنگ آمیزی اتوبوس، تعمیر کولر و قطعات موتوری در حال انجام  است.

با توجه به میزان اتوبوس‌های در دست تعمیر تعداد سند خزانه‌ای به مبالغ مختلف به سازمان اتوبوس رانی برای تعمیر اتوبوس‌ها اختصاص یافت و در طول سال جاری این اسناد در مجموع نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان رسیده است.

 تسهیلاتی برای تعمیر و بازسازی ۱۵۰ دستگاه اتوبوس به سازمان ابلاغ شد تا این اتوبوس‌ها توسط شرکت‌های دارای مجوز تعمیر شوند، پس از آن با تاکید و پیگیری شهردار جدید اهواز با اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان از طرف خزانه و پس از انتخاب بانک عامل نسبت به خرید اتوبوس‌های جدید اقدام خواهد شد.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتوبوسرانی خدمات رسانی اتوبوس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۳۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیاده‌روهای خیابان ۱۹ دی قم نوسازی می‌شود

مدیر منطقه هفت شهرداری قم گفت: پیاده‌روسازی خیابان ۱۹ دی از محور استاد فقیهی تا چهارراه بازار در حال انجام است.

محمد رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به مسئله پارکینگ در این منطقه، اظهار کرد: در منطقه هفت پارکینگ زائر، پارکینگ شرقی حرم، پارکینگ رودخانه و پارکینگ شهید کاظمی به عنوان پارکینگ‌های عمومی ایجاد شده‌اند.

وی با اشاره به محدودیت فضایی برای احداث پارکینگ‌های جدید در منطقه هفت افزود: در صورت به نتیجه رسیدن پروژه بسط شرقی و تکمیل پارکینگ‌های در دست کار در هسته مرکزی، شرایط پارکینگ‌های این منطقه بهبود خواهد یافت.

مدیر منطقه هفت شهرداری قم با اشاره به اقدامات این منطقه برای رودخانه، خاطرنشان کرد: در بلوار سردار شهید سلیمانی اصلاح کف و بهسازی آسفالت صورت گرفت، همچنین اصلاح هندسی برداشتن نرده‌ها و اصلاح جداول در این بلوار به سمت حرم مطهر نیز انجام شد.

رمضانی اضافه کرد: سال گذشته یک تابلیه روی رودخانه به منظور کاهش ترافیک با هزینه ۱۱ میلیارد تومانی انجام شد که موجب رضایتمندی بسیاری برای مردم و زائران می‌شود.

وی با اشاره به اینکه پیاده‌روسازی خیابان ۱۹ دی از مخابرات تا چهارراه بازار در حال انجام است، عنوان کرد: این کار به بهبود وضعیت تردد عابر پیاده منجر خواهد شد.

مدیر منطقه هفت شهرداری قم با اشاره به اقدامات انجام شده برای بهسازی بافت تاریخی شهر قم، گفت: جداره‌سازی در بعضی نقاط با همکاری میراث فرهنگی و سازمان بهسازی اطراف حرم در منطقه صورت گرفت که موجب بهبود سیما و منظر در بناهای تاریخی شد، از آن جمله می‌توان به بهسازی گاراژ شمس‌العماره در چهارراه بازار اشاره کرد.

رمضانی با اشاره به بودجه ۳۵۵ میلیارد تومانی منطقه هفت شهرداری قم، افزود: از مهم‌ترین پروژه‌های در دست اقدام در این منطقه زیرگذر امام موسی صدر است.

کد خبر 748145

دیگر خبرها

  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • اعتراض دانشجویان شریف به روند کند تعمیر مسجد دانشگاه
  • از آغاز عملیات احداث خط ۱۱ تا نوسازی ۱۴۵۷ تاکسی
  • نوسازی پیاده‌رو‌های خیابان ۱۹ دی قم
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر
  • پیاده‌روهای خیابان ۱۹ دی قم نوسازی می‌شود
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است
  • اختصاص ۷۵ میلیاردتومان برای خرید تجهیزات مدارس لرستان