Web Analytics Made Easy - Statcounter

حساسیت دندانی

ممکن است شما حساسیت دندانی را در طی فرآیند جرم‌گیری دندان یا سفیدکردن دندان ها تجربه کنید. که از تماس عاج دندانی با مواد سفید کننده دندان و از بین رفتن مینای دندان حاصل می شود که با مرور زمان رفع می شود.
اگر شما احساس حساسیت دندانی را قبلا داشته اید، بهتر است با دندانپزشک تان قبل از سفیدکردن دندان ها مشورت کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا دندانپزشک شما بهترین روش سفید کردن دندان را برایتان انتخاب نمایند.
دندانپزشک شما همچنین لیستی از برندهای سفید کننده های دندان که میزان حساسیت دندانی را در طی فرآیند سفید کردن دندان کاهش می دهند، به شما می دهد.

تحریک لثه

تحریک بافت نرم که تحت عنوان سوختگی شیمیایی هم اطلاق می گردد، ممکن است بر اثر تماس محلول بلیچینگ با لثه رخ دهد. بر اثر تحریک بافت نرم، لثه ها سفید رنگ می شوند. ( به ویژه در اثر تماس با مواد سفیدکننده دندان در مطب)
پس از مدت کوتاهی رنگ لثه ها به حالت قبل بر می گردد. ولی اغلب افراد در اثر دیدن سفید شدن لثه ها پس از تماس با غلظت های بالای هیدروژن پراکسید و کربامید پراکسید، دچار اضطراب می شوند. تماس طولانی مدت لثه ها با محلول یا ژل های سفیدکننده دندان موجب التهاب و قرمزی موضع تماس می گردد. در موارد تحریک شدید لثه ها، خونریزی یا درد در لثه ها ممکن است رخ دهد.

نتایج نامطلوب

بسته به سایه دندانتان، نتایج سفیدکردن دندان ممکن است چیزی که انتظار دارید، نباشد. در حالتی که زردی دندان زیاد باشد یا تغییر رنگ بافت داخلی دندان رخ دهد، رنگ سایه دندان با فرآیند سفید کردن دندان هم تغییر چندانی نمی کند.
اگر تعداد دفعات سفید کردن دندان زیاد باشد، کم کم دندان دچار شفافیت یا ظاهر خاکستری رنگ شده که دیگر خیلی شبیه رنگ سفید شیری مورد انتظار شما نیست. به علاوه اگر شما تاج مصنوعی، لمینت دندانی یا دندان پرکردنی داشته باشید، سفید کردن دیگر جواب گو نیست.

نکاتی جهت سفیدکردن ایمن دندان ها: با دندانپزشک خود برای انتخاب بهترین روش سفیدکردن دندان مشورت کنید.

علل زیادی برای از بین رفتن سفیدی طبیعی دندان ها وجود دارد. متخصص دندانپزشکی با معاینه دندان ها، گزارشی از آنالیز رنگ دندان ها می دهند که در تخمین علل تیرگی رنگ دندان موثر است. بر طبق شواهد عدم تغییر رنگ جنس مواد استفاده شده در ترمیم دندانی و آنالیز دندانی شما، روش سفید کننده دندانی مناسب شما را انتخاب می کنند.

 دو دسته روش های سفید کردن دندانی تحت نظارت دندانپزشک شامل:


۱. استفاده مکرر از قالب های تاشو دندانی در خانه
۲. درمان در مطب با استفاده از غلظت های بالاتر مواد سفید کننده است که ممکن است با نور نیز فعال شوند. بر طبق مقالات دکتر ون، غلظت های بالاتر استفاده شده در مطب دندان ها را سریع تر سفید می کند، اما رنگ نهایی دندان در هر دو روش یکسان خواهد بود

به درمان های خانگی هم فکر کنید.

روش های مختلف سفید کردن دندان ها در منزل در اینترنت موجود است. از جمله این روش ها، روش های مورد استفاده فاقد مواد شیمیایی است. بر اساس مقالات اخیر ترکیبات طبیعی چون توت فرنگی، روغن نارگیل و شارکول، تنها رنگ های سطحی را از بین می برند و بر روی رنگ دندانی تغییری ایجاد نمی کنند.

اجتناب از مواد غذایی و نوشیدنی های رنگی

سفیدی دندان ها قابل حفظ کردن است. برای طرفداران قهوه خبر بد این است که قهوه یکی از مقصران اصلی در رنگی شدن دندان هاست. پس از سفید کردن دندان ها بایستی از مصرف بلافاصله از نوشیدنی هایی چون قهوه و نوشابه و نوشیدنی های انرژی زا رنگی خودداری کرد. همچنین بهتر است از مواد غذایی اسیدی مثل پرتقال و توت فرنگی پس از سفید کردن دندان ها استفاده نشود. که علت آن طول کشیدن زمانی چند برای بزاق برای پوشاندن دندان ها و تشکیل لایه محافظ بر روی سطح دندان ها پس از سفید کردن دندان هاست.

استفاده از خمیردندان و دهان شویه های سفید کننده به عنوان روش ابقایی

کسانی که اخیرا دندان های خود را سفید کرده اند، تشویق می شوند که با خمیردندان و دهان شویه های بدون نسخه سلامت دندانی را تضمین کنند. این روش ها می تواند به طور روتین برای رفع لکه های دندانی مورد استفاده قرار بگیرند. در هر صورت اگر از نوارهای سفیدکننده دندان استفاده کرده باشید یا به دندانپزشک مراجعه کرده باشید، این روش ها ایمن هستند.

بهبود مشکلات جزئی دندان

در هر کدام از روش های سفید کردن دندان ها چه روش های بدون نسخه یا سفید کردن دندان ها توسط دندانپزشک، اثرات آن تنها برای سه سال باقی می ماند. تغییر رنگ دندانی کم کم رخ می دهد ولی به حالت اولیه قبل از استفاده از مواد سفید کننده بر نمی گردد. که در این حالت استفاده از بهبود رنگ پذیری های جزئی را پیشنهاد می شود.

استفاده بیش از حد ممنوع

استفاده از مواد سفید کننده دندان چه زمانی بیش از حد تلقی می گردد؟ اگر براساس دستورالعمل یک محصول عمل کنید و جواب بگیرید. استفاده آن ماهی یکبار معمولا کافی است. به محض رسیدن رنگ دندان به حد دلخواه شما، تکرار جلسات سفید کردن دندانی دو بار در سال یا با تواتر کمتر مناسب خواهد بود.

از محلول های سفید کننده 10 درصد استفاده کنید.

مطالعات مختلف بر روی کیت های سفید کننده دندان نشان می دهد که محلول های سفید کننده (به ویژه ژل ها) که فقط 10٪ پراکسید کاربامید دارند برای سفیدکردن دندان ایمن هستند. غلظت های بالاتر به نظر نمی رسد خطر جدی برای سلامت دندان داشته باشند، اما می توانند خطر حساسیت دندان و تحریک لثه را برای برخی افراد افزایش دهند.

اهمیت درمان حرفه ای

اکثر افرادی که عوارض ناشی از سفید کردن دندان ها در مطب را تجربه می کنند، همین عوارض را با استفاده از کیت های سفید کننده نیز دارند. در حالی که برای برخی از بیماران این کیت ها ممکن است، مفید باشند، ولی به اندازه درمان حرفه ای ایمن و مؤثر نیستند. بنابراین بهتر است برای سفید کردن دندان‌ها به یک دندانپزشک مراجعه کنید چرا که نتایج آن می‌تواند بسیار طولانی‌ مدت تر باقی می ماند و خطر عوارض جانبی آن کمتر می باشد.

کد خبر 1604594

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سفید کردن دندان ها سفید کننده دندان مواد سفید کننده سفیدکردن دندان سفید کننده حساسیت دندانی حساسیت دندان رنگ دندان لثه ها روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۳۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، سلامت دهان و دندان را موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن دانست و از برگزاری پویش سلامت دهان و دندان با اهداف آموزش عمومی خبر داد.

به گزارش ایسنا، زهرا سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه ها و رده های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان  مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که 17 تا 19 اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می شود، گفت: در این سه روز برنامه های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود