Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، داده‌های این مطالعه نشان داد از ۲۴۱ بیمار که در این مطالعه با علایم خفیف تا متوسط کرونا با داروی ​​ایورمکتین تحت درمان قرار گرفتند، ۵۲ نفر یا ۲۲ درصد به کرونای شدید مبتلا شدند.

در همین حال، محققان گفتند که بیماری کرونا در ۴۳ نفر از ۲۴۹ بیمار یا ۱۷ درصدی که درمان «استاندارد» از جمله کورتیکواستروئیدها را دریافت کرده بودند، به وضعیت شدید تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر «استیون چی لون لیم»، یکی از نویسندگان این مطالعه گفت: در اصل، یافته‌های مطالعه ما این تصور را که ایورمکتین یک «داروی معجزه‌آسا» در برابر کووید ۱۹ است، رد می کند.

لیم که خود پزشک بیماری‌های عفونی در بیمارستان Raja Permaisuri Bainun در پراک، مالزی، گفت: افرادی که به کووید-۱۹ آلوده شده‌اند نباید به خوددرمانی با ایورمکتین متوسل شوند؛ چرا که این دارو خطر وخیم تر شدن بیماری و ابتلا به وضعیت شدید کرونا را کاهش نمی‌دهد.

لیم افزود: علاوه بر این، شرکت کنندگان در مطالعه که با داروی ایورمکتین درمان شدند، عوارض جانبی بیشتری را نسبت به سایر داروها گزارش کردند. این موضوع نگرانی ها را در مورد استفاده گسترده از این دارو افزایش می دهد.

ایورمکتین (Ivermectin) دارویی است که برای درمان برخی عفونت‌های انگلی استفاده می‌شود. این عفونت‌ها در انسان شامل آلودگی شپش سر، جرب، کوری رودخانه ای، استرونژیلوئیدوز، عفونت کرم شلاقی، آسکاریازیس و فیلاریاز لنفاوی است.

این دارو به سه صورت خوراکی، موضعی و تزریقی استفاده می‌شود. در حیوانات، از این دارو برای پیشگیری و درمان کنه‌زدگی، میازیس، انگل‌های خونی، کرم قلب سگ و گربه، «دیروفیلاریا ایمیتیس» (نوعی کرم لوله‌ای) و همچنین دیگر بیماری انگلی استفاده می‌شود.

ایورمکتین توسط سلبریتی ها و دیگران به عنوان یک درمان بالقوه برای کووید-۱۹ معرفی شده است، این در حالی است که شواهد علمی معتبر اندکی برای حمایت از این موضوع وجود دارد. در نتیجه، بیماران مبتلا به کووید-۱۹ با وجود مخالفت متخصصان بهداشتی، متقاضی دریافت این دارو هستند.

لیم گفت: اگرچه ایورمکتین کاربرد بالقوه ای - برای درمان کوری رودخانه و ویروس نیل غربی - دارد، اما به نظر نمی رسد کووید ۱۹، یکی از آنها باشد.

منبع: ایرنا

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونای شدید کووید ۱۹ ایورمکتین کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۴۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند

روابط عمومی سازمان غذا و دارو از توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در شرکت‌های پخش و داروخانه‌های منتخب سراسر کشور خبر داد.
به گزارش تسنیم، روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: طی دو ماه و نیم گذشته توزیع وارفارین چند برابر شده است و بیماران قلبی اطمینان داشته باشند که این دارو به مقدار بیش از نیاز وارد کشور شده و هیچ نگرانی برای تامین داروی خود نداشته باشند.

بنابر این گزارش در روزهای اخیر نیز محموله‌های بزرگ از وارفارین به مراکز توزیع دارو و داروخانه‌ها توزیع شده است؛ بنابراین موجودی مناسبی از این دارو وجود دارد و با پلن معاونت‌های غذا داروی سراسر کشور در داروخانه‌های منتخب دپوی مناسبی از این دارو موجود است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه وارفارین در داروخانه‌های مشخصی عرضه می‌شود، اضافه کرد: مردم می‌توانند از طریق سامانه 190، اپلیکیشن تیتک و یا درگاه mobile.ttac.ir با وارد کردن نام دارو، وارفارین را نزدیک‌ترین داروخانه تهیه کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: هشدار رییس سازمان غذا و دارو: مردم از خرید اینترنتی دارو خودداری کنند  توزیع اولین محموله داروی وارفارین بیماران قلبی

دیگر خبرها

  • اولین داروی رشد دندان آزمایش می‌شود
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • مطالعه یک ماده مغذی، مسیری برای درمان اختلالات مغزی!
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار