Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-05@16:28:13 GMT

صادرات موی دختران ایرانی به اروپا

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۰۴۲۶۶

صادرات موی دختران ایرانی به اروپا

آفتاب‌‌نیوز :

با مراجعه به مراکز مربوط به خرید و فروش موی طبیعی، شاهد مو‌هایی هستیم که دسته دسته و شاخه شاخه روی دیوار یا پشت ویترین‌ها آویزان شده‌اند و منتظر مشتری‌هایی هستند که آنان را پسند کنند.

شاید پشت هر دسته موی کوتاه شده قصه‌ای پنهان شده باشد و ناخود آگاه ببیننده را کنجکاو می‌‍‌کند که بداند داستان این دسته‌های مو چیست، پیش از این هر کدام از این‌ها متعلق به چه کسی بوده، چه شد که این مو‌های زیبا و بی‌نقص سر از مغازه‌ها در آوردند؟

برای کسب اطلاعات بیشتر به سراغ یکی از افراد فعال در زمینه خرید و فروش مو رفتیم و به گفتگو پرداختیم تا بیشتر با این کسب و کار عجیب آشنا شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مو‌ها باید چه ویژگی‌هایی داشته باشند تا خریداری شوند؟
تنها مو‌هایی شانس خریده شدن را دارند که بلند، پرحجم و بدون مو خوره باشند. در نهایت معیار اصلی سلامت مو است و نباید رنگ شیمیایی داشته باشد و باید کاملا طبیعی باشد، بر همین اساس خریداران مو بیشتر به دنبال بیبی هیر یا همان موی بچه‌ها و دختران جوان هستند، زیرا سالم و طبیعی است.

برخی از مادران به دلیل نیاز مالی موی دختران خود را می‌فروشند
به همین خاطر سن فروشنده مهم است، هرچه سن کمتر باشد مو سالم‌تر و طبیعی‌تر است و هرچه سن بالاتر می‌رود آسیب‌های وارده به مو بر اثر موخوره، رنگ کردن و ... بیشتر می‌شود و قاعدتا مشتری کمتری دارد.

کوتاهی مو‌ها در چه محلی انجام می‌شود؟
مراکز و سالن‌های آرایشی ما در شهر‌ها و روستا‌های مختلف وجود دارد که افراد برای کوتاهی و فروش مو‌های خود می‌توانند به آنجا مراجعه کنند و اکثر کوتاهی‌های مو به دلیل شرایط کرونا و مسائل بهداشتی در این سالن‌ها انجام می‌شود، اما گاهی هم پیش می‌آید که افراد به دلیل مشکلاتی که دارند امکان مراجعه به مراکز مربوطه را ندارند در چنین شرایطی آرایشگر به منزل این افراد می‌رود و با رعایت تمامی اصول بهداشتی کوتاهی مو را انجام می‌دهد.

کاربرد مو‌های خریداری شده چیست؟
اکثرا مو‌ها به منظور استفاده در آرایشگاه‌ها و مراکز زیبایی خریداری و آنجا برای اکستنشن و تولید کلاه گیس به کار گرفته می‌شود و برای اکستنشن موی طبیعی خیلی بهتر است، زیرا بهتر رنگ باز می‌کند و خوب جواب می‌دهد.

حدود ۸۰ درصد این مو‌ها به کشور‌های اروپایی صادر می‌شود و بخش خیلی کمی از آن در داخل کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در بازار خرید و فروش موی طبیعی قیمت‌های ثابت وجود دارد، اما از طرفی هم فضای رقابتی بین مراکز مختلف برقرار است که موجب می‌شود برای جذب افراد، قیمت‌های بهتری پیشنهاد بدهند.

مو بر چه اساسی قیمت‌گذاری می‌شود؟
مو‌ها بر اساس وزن و اندازه قیمت گذاری می‌شوند؛ ما مو‌ها را به صورت کیلویی خریداری می‌کنیم و قیمت هر یک کیلو مو حدود ۶۰۰ هزار تومان است، اگر بر اساس اندازه باشد موی بالای ۵۰ سانت را می‌خریم و قیمت آن از یک میلیون تومان شروع می‌شود و حداکثر قیمت ۱۰ میلیون تومان است.

قیمت مو بر اساس اندازه و حجم آن است، هرچه مو بلندتر پرپشت‌تر باشد پول بیشتری هم پرداخت می‌شود، به همین دلیل مو‌های کوتاه به ندرت خریداری می‌شود، چون به درد اکستنشن نمی‌خورد.

فروشنده‌های مو چه کسانی هستد؟
خیلی از افراد جامعه پیش از این نمی‌دانستند که می‌توانند از طریق فروش مو‌های خود پولی به دست بیاورند، اما امروزه بازار این کار خیلی گرم شده و تبلیغات آن در فضای مجازی به چشم می‌خورد به همین دلیل بیشتر خانم‌ها از این موضوع اطلاع دارند، بر همین اساس آدم‌های مختلفی برای فروش مو به مراکز خرید و فروش آن مراجعه می‌کنند.

اکثرا کسانی که برای فروش مو‌های خود به مراکز ما مراجعه می‌کنند نیاز مالی دارند و مادرانی هستند که از روی اجبار و با کراهت این کار را انجام می‌دهند و مو‌های دختران خود را می‌فروشند، گاهی در چنین شرایطی پیش آمده که به دلیل شرایط مالی مشتری‌ها از سود کار چشم پوشی کنیم و در صورتی که خیلی به پول این کار نیازداشته باشند به قیمت فروش خودمان موی آن‌ها را بخریم.

اما در این میان کسانی هم هستند که برای کوتاهی مو و زیبایی مراجعه می‌کنند و صرفا برای اینکه موی خود را دور نیندازند آن را می‌فروشند. بسیاری هم برای کسب درآمد مو‌های خود را بلند می‌کنند و به هر مرکزی که قیمت بالاتری بدهد آن را می‌فروشند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آرایشگاه زنانه خرید و فروش مو های خود فروش مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۴۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش ۴۶ درصدی صادرات آلمان به ایران در فوریه ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری مهر، جدیدترین آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار اروپا (یورو استات) نشان می‌دهد تجارت ایران و ۲۷ عضو اتحادیه اروپا در دو ماهه نخست سال جاری میلادی به ۸۴۷ میلیون یورو رسیده است. مبادلات ایران و اتحادیه اروپا در دو ماهه نخست ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸ درصد افزایش داشته است. در ماه‌های ژانویه و فوریه سال قبل ۷۸۰ میلیون یورو کالا بین دو طرف مبادله شده بود.

بر اساس این گزارش واردات اتحادیه اروپا از ایران در دو ماهه نخست ۲۰۲۴ با افزایش ۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۱۴۴ میلیون یورو رسیده است. در ماه‌های ژانویه و فوریه سال قبل ۱۳۹ میلیون یورو کالا از ایران توسط کشورهای اروپایی وارد شده بود.

رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا

صادرات اتحادیه اروپا به ایران در ماه‌های ژانویه و فوریه امسال نیز ۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته و به ۷۰۳ میلیون یورو رسیده است. اتحادیه اروپا در دوماهه نخست سال قبل ۶۴۱ میلیون یورو کالا به ایران صادر کرده بود.

بر اساس این گزارش تجارت ایران و اروپا در دومین ماه سال جاری میلادی رشد قابل توجه ۳۰ درصدی داشته و از ۳۵۸ میلیون یورو در فوریه سال ۲۰۲۳ به ۴۶۸ میلیون یورو در فوریه ۲۰۲۴ رسیده است. صادرات اروپا به ایران در فوریه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل با افزایش ۳۲ درصدی مواجه شده و به ۳۹۲ میلیون یورو رسیده است. صادرات اروپا به ایران در فوریه سال قبل ۲۹۷ میلیون یورو گزارش شده بود.

صادرات آلمان به ایران در فوریه امسال ۴۶ درصد رشد کرده و به ۱۴۱ میلیون یورو بالغ شده است. صادرات فرانسه به ایران نیز با ۳۷ درصد رشد به ۳۳ میلیون یورو و صادرات ایتالیا با کاهش ۶ درصدی به ۴۲ میلیون یورو رسیده است.

صادرات رومانی به ایران ۲۲ برابر شد

اما صادرات رومانی به ایران در فوریه ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۲ برابر شده و از ۲.۵ میلیون یورو در فوریه سال قبل به ۵۷ میلیون یورو در فوریه امسال افزایش یافته است.

واردات اتحادیه اروپا از ایران نیز در فوریه ۲۰۲۴ با رشد ۲۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۷۶ میلیون یورو رسیده است. این رقم برای فوریه سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۶۱ میلیون یورو اعلام شده بود.

واردات آلمان از ایران در فوریه امسال تغییر محسوسی نداشته و در سطح ۱۹ میلیون دلار باقی مانده است. اما واردات اسپانیا از ایران با رشد ۶۶ درصدی مواجه شده و به ۹.۳ میلیون یورو رسیده است. واردات ایتالیا از ایران نیز ۹۶ درصد رشد کرده و به ۲۶.۱ میلیون یورو افزایش یافته است. ایتالیا در فوریه سال قبل ۱۳.۳ میلیون یورو کالا از ایران وارد کرده بود.

کد خبر 6096232

دیگر خبرها

  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی
  • درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • جهش ۴۶ درصدی صادرات آلمان به ایران در فوریه ۲۰۲۴
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا
  • انتقاد از فروش لباس‌های غیرمأنوس با فرهنگ ایرانی در بازار
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد