Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@08:47:43 GMT

علت گریه بی دلیل

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۰۴۸۲۱

علت گریه بی دلیل

همه ما در طول زندگی خود روزهای خوب و بد زیادی را می گذرانیم. ولی بعضی وقتها بدون علت معلومی گریه می کنیم. ولی چنانچه با تغییرات احساسی شدید روبرو هستید که زندگی را برای شما سخت نموده است، ریشه یابی و پیدا کردن دلیل این شرایط مهم است. در ادامه با بعضی از علل گریه کردن بدون علت مشخص بیشتر آشنا می شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: امکان دارد از محل کار به خانه بازگردید و در همه مسیر داخل ترافیک باشید و ناگهان حس کنید که در حال اشک ریختن هستید. در طول راه احتمالاً با خودتان فکر می کنید که چه اتفاقی برای من افتاده؟ چرا گریه می کنم؟ من که ناراحت نیستم.

 

چنانچه از استرسی که در آن لحظه درگیرش هستید، اطلاع نداشته باشید، این استرس راهی برای بیرون آمدن پیدا می کند؛ حتی اگر شما در انتظارش نباشید. استرس در بدن ما انسان ها زندگی می کند و گریه یکی از انواع آزاد کردن استرس است پس به میزان استرسی که تحت آن هستید، دقت کنید چون امکان دارد سبب گردد که شما بدون هیچ علت خاصی گریه کنید.

 
قند خون پایین یک علت گريه كردن بي دليل

در اشخاص مبتلا به دیابت اغلب هیپوگلیسمی یا قند خون پایین دیده می شود که این اتفاق می تواند به دنبال استفاده کمتر از معمول کربوهیدراتها، زیاده روی در مصرف الکل، به تاخیر افتادن وعده غذایی، ورزش شدید و یا دوز بالای داروهای دیابت اتفاق می افتد.

 

که این موضوع سبب می شود که تحریک پذیری، بدخلقی و گریه های بی علت به سراغ شما بیاید. جدا از به گریه افتادن قند خون پایین، باعث پیدایش نشانه های زیادی مانند لرز، گرسنگی، تپش قلب، سرگیجه و تعریق می گردد.

 
سندرم پیش از قاعدگی یک علت گریه بی اختیار

تقریبا ۲۰ – ۴۰ درصد زنان سندرم پیش از قاعدگی را دارند. گریه بی علت به وجود سردرد و نفخ یکی از عوامل متداول این مشکل است. دیگر نشانه های این مشکل شامل خستگی و تحریک پذیری است. چنانچه گریه بی علت شما به خاط سندرم پیش از قاعدگی است که فقط راه حل صبر کردن است و پس از شروع قاعدگی احساسات شما به وضعیت قبل برگشته و گریه کردنتان کمتر می شود.

 
دلیل گریه های بی دلیل ,چرا گاهی بی دلیل گریه میکنیم ,علت گریه بی اختیار

چرا گاهی بی دلیل گریه میکنیم

 
کمبود خواب

بزرگسالان نیز درست مانند بچه ها اگر خسته باشند گریه می کنند. چنانچه ناگهان شروع به گریه کردن می کنید امکان دارد علتش خواب ناکافی در شب باشد. در حقیقت، بررسی ها نشان داده اند کسانی که به طور منظم تنها شبی ۴/۵ ساعت می خوابند تغییر در روحیه شان را تجربه می کنند. ساده ترین راه برای حل این مشکل خواب کافی شبانه است. بیشتر افراد به ۷ تا ۸ ساعت خواب شبانه احتیاج دارند.

 
بارداری

بدن در دوران حاملگی و پس از آن دچار تغییرات هورمونی بسیاری می شود. این تغییرات می تواند بر خلق و خوی شخص اثر بگذارد و سبب شود بیش از اندازه معمول گریه کند. بیشتر اشخاص در عرض چند روز پس از زایمان حس غم و پوچی می کنند. چنانچه این احساسات بیش از ۲ هفته طول بکشد، می تواند نشان دهنده افسردگی بعد از زایمان باشد.

 
استرس

برای پیدا کردن دلیل خیلی از مشکلاتی که در روان و تن اتفاق می‌افتند باید جایی نیز برای استرس بگذارید. استرس در خیلی از مشکلات روانی و جسمی افراد نقش دارد. در گریه بی علت نیز استرس می‌تواند تاثیر بگذارد. بگردید و ببینید آیا در روزهای اخیر یا حتی هفته‌های اخیر زندگی‌تان پرتنش و استرس‌زا بوده یا خیر. آیا از نظر ذهنی و فکری درگیر تشویش و نگرانی هستید یا خیر. این وضعیت می‌توانند باعث فشار روانی شوند و درنتیجه گریه بی علت را به دنبال داشته باشند.

 
دلیل گریه های بی دلیل ,چرا گاهی بی دلیل گریه میکنیم ,علت بغض و گریه بی دلیل

علت گریه های بی دلیل

 
دوران قبل از یائسگی و یائسگی

 اگر خانم هستید و در اواخر دهه‌ی ۳۰ یا میانه‌های دهه‌ی ۴۰ زندگی و دوران قبل از یائسگی یا  پری منوپوز به‌سر می‌برید، شاید دلیل گریه‌های بی‌ علت تان پری منوپوز باشد. در زنانی هم که در اواخر دهه‌ی ۴۰ هستند این احتمال وجود دارد که شروع منوپوز یا همان یائسگی باعث گریه بی علت شود.

 

در این دوران‌ها، جز گریه بی دلیل گاه نوسانات خلقی، خشکی واژن، گر گرفتگی و اختلالات خواب رخ می‌دهند. زنانی که پری منوپوز را تجربه می‌کنند ممکن است حتی چند سال با یائسگی فاصله داشته باشند. این حالات در زنان مبتلا به پری منوپوز عمدتاً ناشی از کاهش عملکرد تخمدان هستند و معمولاً با نامنظم‌شدن یائسگی آغاز می‌شوند.

 
اندوه بعد از آمیزش

گاه علت بغض و گریه بی دلیل در زمانی که زن یا مرد تازه از عمل جنسی انجام داده اند اتفاق می افتد. چنانچه پس از رابطه‌ی جنسی دچار استرس یا غم و افسردگی می‌شوید، باید بدانید که شما تنها نیستید بلکه جز شما در طول تاریخ کم نبوده‌اند افرادی که به «اندوه پساآمیزشی» مبتلا بوده‌اند. اندوه پساآمیزشی موقعیتی غم‌ناک و تنش‌زا بعد از به پایان رسیدن رابطه‌‌ی جنسی است.

 

در مورد این پدیده بررسی های کمی انجام گرفته، ولی یکی از تحقیقات نشان از آن دارد ۴۶ درصد زنان حداقل یک بار در زندگی‌شان این اتفاق را تجربه کرده‌اند. جالب آن که جالینوس، پزشک دوران باستان، به این پدیده برخورد کرده و آن را در کتاب‌اش آورده، ولی گفته همه به این اتفاق دچار می‌شوند جز زنان در انسان‌ها و خروس!

 
بی ثباتی عاطفی

بی ثباتی عاطفی شرایطی ست که اغلب در افراد مبتلا به صدمات عصبی یا بیماری هایی که بر روش پردازش احساسات به وسیله مغز اثرگذار هستند، دیده می شود. بی ثباتی عاطفی باعث گریه یا خنده ناگهانی، غیر قابل کنترل و بی جا می شود. این وضعیت بیشتر در افراد مبتلا به آسیب های مغزی تروماتیک، بیماری ام‌اس، زوال عقل، بیماری لو گریگ (ALS)، یا نجات یافتگان از سکته مغزی دیده می شود. دارو بیشتر برای کاهش تکرر و شدت واکنش های احساسی داده می شود.

 

    پیشنهاد ویژه
    ارتودنسی,جراحی فک,متخصص ارتودنسی

    بهترین متخصص ارتودنسی در تهران
    بازی، اسباب بازی ، کودک و نوزاد,سایر موارد

    بااین بسته آموزشی آموزگار کودک خود باشید
    بورس، سرمایه ،صنعت ،اقتصاد,صرافی

    نوسانات تتر رو لحظه ای دریافت کنید!

دلیل گریه های بی دلیل ,چرا گاهی بی دلیل گریه میکنیم ,چرا بی دلیل گریه میکنم

علت بغض بی دلیل چیست

 
کمبود ویتامین B۱۲

ویتامین B12 نقش مهمی در حفظ سلامت سلول های خونی و عصبی اجرا کرده و به تشکیل DNA کمک می کند. کمبود این ماده مغذی می تواند به افسردگی و گریه بی علت، بی احساسی، و تحریک پذیری منجر شود. همچنین، کمبود ویتامین B۱۲ می تواند به بروز علائمی مانند ضعف، خستگی، کاهش وزن، بی اشتهایی، یبوست، مشکلات عصبی، مشکلات تعادلی، حافظه ضعیف، سردرگمی، احساس درد در زبان یا دهان، و کم خونی مگالوبلاستیک منجر شود.

 

از جمله منابع غذایی خوب برای این ویتامین می توان به صدف، جگر گاو، تخم مرغ، گوشت، ماهی، و محصولات لبنی اشاره کرد. بعضی اشخاص امکان دارد به واسطه شرایط بدن خود در جذب ویتامین B۱۲ با مشکل روبرو باشند که در این شرایط پزشک می تواند بهترین شیوه درمان برای مقابله با کمبود را ارائه کند.

 
مشکلات تیروئید

مشکلات تیروئید، به خصوص کم کاری تیروئید که در آن غده تیروئید به مقدار کافی هورمون تولید نمی کند، امکان دارد در گریه های بی علت شما نقش داشته باشند. کم کاری تیروئید بیشتر به واسطه حمله اشتباه سیستم ایمنی به غده تیروئید اتفاق می افتد.

 

صدمه دیدن غده تیروئید به واسطه شیوه درمان سرطان تیروئید یا پرکاری تیروئید هم می تواند محرکی دیگر باشد. افسردگی، افزایش وزن، و خستگی از نشانه های این شرایط هستند. از نشانه های دیگر مرتبط با کم کاری تیروئید می توان به خشکی پوست و مو، دردهای ماهیچه ای، نوسانات خلقی، مشکلات خواب، بی اشتهایی، و حساسیت غیر عادی به سرما اشاره کرد.

 
افسردگی

افسردگی یک اختلال خلقی است که می تواند در زندگی روزانه انسان تاثیر بگذارد. جدا از گریه های بی دلیل، امکان دارد علائم دیگری مثل حس غم و اندوه، بی ارزشی، ناامیدی یا کمبود انرژی می توانند شکل بگیرند. همینطور، امکان دارد فرد مبتلا به افسردگی علاقه خود به فعالیت هایی که تا قبل از این از آنها لذت می برد را از دست داده یا بیشتر یا کمتر از وضعیت عادی بخوابد.

 

افسردگی بعد از زایمان و اختلال عاطفی فصلی از دیگر اشکال افسردگی هستند. بعضی زنان بعد از تولد نوزاد با احساسات قوی ناراحتی، خستگی، و اضطراب روبرو می شوند که مراقبت از خود و فرزند را برای آنها سخت می کند. شاید جالب باشد بدانید که ۱۰ درصد پدران هم افسردگی بعد از زایمان را تجربه می کنند.

 

اختلال خلقی فصلی هم نوعی افسردگی است که در طول فصل زمستان، یعنی هنگامی که روزها کوتاه شده و روبرو شدن با نور خورشید کمتر می شود، شکل می گیرد. این شرایط معمولا در طول بهار یا تابستان بهتر می شود. از نشانه های اختلال خلقی فصلی می توان به خواب زیاد، انزوای اجتماعی، و افزایش وزن اشاره کرد.
برچسب ها: گریه ، ناطقان ، علت ، بیماری ، اشک

منبع: ناطقان

کلیدواژه: گریه ناطقان علت بیماری اشک گریه های بی دلیل دلیل گریه های بی گریه بی دلیل گریه بی علت علت گریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۴۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید

اگر جایی خواندید که مواد مخدر می‌توانند خطر ابتلا به افسردگی را کاهش دهند، این یک دروغ محض است. در حقیقت یکی از عوارض شایع مصرف مواد مخدر، افسردگی است! رابطه بین مصرف مواد مخدر و افسردگی کاملا پیچیده بوده و نیاز به بررسی جامع دارد.

به گزارش بهداشت نیوز، برخی از مواد مخدر با بروز احتمال افسردگی شدیدتری همراه هستند.

در این محتوا قصد داریم به مهم‌ترین دغدغه شما پاسخ دهیم که عبارت است از:

چه ارتباطی بین مصرف مواد مخدر و افسردگی وجود دارد؟

رابطه بین مصرف مواد مخدر و افسردگی، کاملا پیچیده و البته دوطرفه است. از یک طرف مصرف مواد مخدر می‌تواند خطر ابتلا به افسردگی را افزایش دهد و از سویی دیگر افراد مبتلا به افسردگی در معرض خطر سوءمصرف مواد مخدر هستند. بیایید به بررسی این روابط بپردازیم:

تاثیر مصرف مواد مخدر بر افسردگی مصرف مواد مخدر از ۳ طریق بر افسردگی اثر می‌گذارد:

تغییرات شیمیایی در مغز: مواد مخدر می‌توانند تعادل شیمیایی مغز را مختل کرده و باعث کاهش سطح انتقال دهنده‌های عصبی مانند سروتونین و دوپامین شوند که نقش مهمی در تنظیم خلق و خو دارند، این فرایند زمینه ساز ایجاد افسردگی است.

افزایش استرس: مصرف مواد مخدر می‌تواند باعث افزایش استرس و اضطراب شود که این‌ها از عوامل اصلی خطر افسردگی هستند.

مشکلات در زندگی: اعتیاد به مواد مخدر موجب مشکلات زیادی در زندگی فرد مانند مشکلات شغلی، مالی، خانوادگی و اجتماعی خواهد شد که همگی می‌توانند به افسردگی منجر شوند.

تاثیر افسردگی بر مصرف مواد مخدر

افسردگی می‌تواند زمینه سوءمصرف مواد مخدر را از راه‌های زیر افزایش دهد:

خوددرمانی: افراد مبتلا به افسردگی ممکن است برای تسکین علائم خود به مصرف مواد مخدر روی بیاورند.

عدم تمایل به زندگی: احتمال دارد افراد افسرده به دلیل احساس ناامیدی و بی تفاوتی نسبت به زندگی، مصرف مواد مخدر را به عنوان راهی برای فرار از واقعیت تلقی کنند. همچنین آن‌ها معمولا انگیزه کافی را برای زندگی ندارند، نبود انگیزه نیز می‌تواند منجر به مصرف مواد مخدر شود.

چه مواد مخدری بیشترین احتمال را برای افزایش افسردگی دارند؟

مواد مخدر مختلفی می‌توانند خطر ابتلا به افسردگی را افزایش دهند. یکی از رایج‌ترین این مواد الکل است. از عوارض مصرف بیش از حد الکل، افسردگی است. الکل تعادل انتقال دهنده‌های عصبی در مغز را مختل کرده و منجر به بروز علائم افسردگی می‌شود. مصرف مواد افیونی هم مانند هروئین، کدئین و اکسی کدون می‌تواند خطر ابتلا به افسردگی را افزایش دهد. مواد افیونی باعث کند شدن سیستم عصبی مرکزی و ایجاد احساس غم و ناامیدی می‌شوند. این باعث می‌شود ترک قطعی این مواد مانند ترک قطعی هروئین چالش‌های مضاعفی داشته باشد.

متاسفانه مصرف ماری جوانا، به ویژه در افراد جوان، خطر ابتلا به افسردگی را افزایش خواهد داد. یکی از عوارض مصرف، علائم روان پریشی مانند توهم و هذیان بوده که احتمالا منجر به افسردگی خواهند شد.

از عوارض مصرف کردن کوکائین افسردگی است. کوکائین موجب ایجاد علائم روان پریشی و افسردگی خواهد شد.

مصرف آمفتامین‌ها مانند شیشه و ریتالین نیز می‌تواند خطر بروز افسردگی را افزایش دهد. آمفتامین‌ها موجب اضطراب، بی خوابی و تحریک پذیری و در نهایت افسردگی خواهند شد.

چگونه مصرف مواد مخدر می‌تواند روی سلامت روانی تأثیر بگذارد؟

مصرف مواد مخدر با تغییر در عملکرد مغز، می‌تواند بر سلامت روان تأثیر بگذارند. با مصرف مواد مخدر تعادل انتقال دهنده‌های عصبی مانند سروتونین، دوپامین و نوراپی نفرین در مغز مختل می‌شود. این امر منجر به بروز علائم افسردگی، اضطراب و سایر اختلالات روانپزشکی خواهد شد.

همچنین مصرف مواد مخدر به سلول‌های مغزی آسیب رسانده و منجر به مشکلات حافظه، تمرکز و یادگیری می‌شود. علاوه بر مواد مذکور مواد مخدر باعث افزایش سطح استرس در بدن شده و استرس مزمن خطر ابتلا به اختلالات روانپزشکی را افزایش خواهد داد.

معمولا مواد مخدر منجر به اختلالات سلامت روان از قبیل اختلالات خلقی، اختلالات روانپریشی، اختلالات شناختی، اختلالات اضطرابی و اختلالات شخصیت می‌شود. همچنین مصرف مواد مخدر می‌تواند به توهم، هذیان و افکار خود کشی نیز بیانجامد.

چگونه می‌توان مشکلات افسردگی ناشی از مواد مخدر را درمان کرد؟

درمان افسردگی ناشی از مواد مخدر به عوامل مختلفی مانند شدت افسردگی، نوع ماده مخدر مصرفی و سابقه سلامت روان فرد بستگی دارد. اما به طور کلی، بهبود این نوع افسردگی شامل ترکیبی از درمان‌های روانشناختی و دارویی است که باید حتما توسط متخصصین سلامت روان که در حوزه اعتیاد نیز آموزش دیده‌اند، انجام شود. در اینصورت ترک اعتیاد روانی فرد انجام شده و برای همیشه از شر مواد مخدر خلاص می‌شود. روش‌های درمان اختلالات افسردگی ناشی از مواد مخدر به شرح زیر است:

درمان‌های روانشناختی

یکی از رایج‌ترین رویکرد‌های روانشناختی برای ترک اعتیاد افراد، درمان شناختی رفتاری (CBT) است. در این نوع درمان روانشناس ترک اعتیاد به افراد کمک خواهد کرد تا افکار و رفتار‌های منفی خود را که به افسردگی آن‌ها دامن می‌زند، شناسایی و تغییر دهند.

درمان بین فردی (IPT) یکی دیگر از روش‌های ترک اعتیاد روانی است که به افراد کمک می‌کند تا مهارت‌های ارتباطی خود را بهبود بخشند و روابط خود را با دیگران تقویت کنند.

درمان روان پویشی نیز ممکن است با توجه به ویژگی‌های بیمار انجام شود. این نوع درمان به افراد کمک می‌کند تا ریشه‌های افسردگی را در تجربیات گذشته خود کشف و سپس آن‌ها را حل کنند.

لازم به ذکر است که ترک مقوله‌ای پیچیده بوده و توصیه متخصصین اعتیاد این است که به هیچ عنوان برای درمان خود به تنهایی اقدام نکنید. یافتن یک مرکز ترک معتبر و دارای مجوز می‌تواند فرایند درمان را برای شما ایمن کرده و باعث شود تا بدون درد و خماری این مسیر را طی کنید.

درمان‌های دارویی

تجویز دارو‌های ضد افسردگی و تثبیت کننده خلق و خوی مناسب توسط روانپزشک ترک اعتیاد، همگام با پیش بردن جلسات روان درمانی می‌تواند در ترک روانی اعتیاد شما موثر باشد.

تغییر سبک زندگی

ورزش منظم، تغذیه سالم، خواب کافی و اجتناب از مصرف مواد مخدر از جمله کار‌هایی هستند که انجام آن‌ها می‌تواند به بهبود افسردگی ناشی از مصرف مواد مخدر کمک کند.

یادتان باشد که درمان افسردگی ناشی از مواد مخدر به زمان و تلاش نیاز دارد. برای این کار شما باید اراده کنید و سپس به دنبال کمک حرفه‌ای و پزشکی باشد. فراموش نکنید که فرد افسرده، ممکن است انگیزه لازم را برای گام برداشتن نداشته باشد، بنابراین حمایت حرفه‌ای و اجتماعی در این زمینه بسیار مهم است. در این راستا شما عزیزان می‌توانید از بهترین روانشناسان و روانپزشکان ترک برای درمان افسردگی خود بهره بگیرید.

دیگر خبرها

  • بیماری که با افسردگی مرتبط است
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی
  • اعتراف سارقان موتورسوار در اتوبان امام علی(ع) | گریه های موبایل قاپ جوان | اصلا چاقو نداریم ... + ویدئو
  • تلاش کشتی‌گیران غول پیکر برای درآوردن گریه نوزادان (عکس)
  • چرا بعد از رابطه جنسی غمگین می شوم و گریه می کنم؟
  • معنای ضرب‌المثل با گرگ دمبه می‌خوره با چوپون گریه می‌کنه چیست؟ + فیلم
  • خوردنی هایی که افسردگی می‌آورند
  • احمدعباسی: برای سختی‌هایی که کشیدم گریه کردم
  • (تصاویر) تلاش کشتی‌گیران غول پیکر برای درآوردن گریه نوزادان