Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از خانواده رسانه‌های دیداری در نامه‌ای به رئیس مجلس شورای اسلامی حذف معافیت‌های مالیاتی فعالیت‌های هنری در دوران کرونا را ضربه مهلکی بر اقتصاد هنر دانستند که رقابت با محصولات هنری خارجی را ناممکن می‌کند.

به گزارش بازارنیوز، در این نامه اتحادیه تولیدکنندگان فیلم و برنامه‌های تصویری ایران، کانون تهیه‌کنندگان رسانه‌های دیداری، انجمن صنفی تهیه‌کنندگان سینمای مستند، کانون کارگردانان رسانه‌های دیداری، کانون مجریان رسانه‌های دیداری، اتحادیه مراکز فنی و پشتیبانی تولید سینمای ایران درباره معافیت مالی هنرمندان با هدف حمایت از تولید، جذب سرمایه و اشتغال زایی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی آورده اند:

معافیت مالیاتی هنرمندان با هدف حمایت از تولید، جذب سرمایه و اشتغال‌زایی در حوزه فرهنگ و هنر در قانون مالیات‌های مستقیم منظور شده است.

در دورانی که بعلت گسترش تکنولوژی‌های نوین ارتباطی، قدرت‌های جهانی در صدد هضم و حذف فرهنگ و هنر بومی مناطق مختلف جهان از جمله ایران عزیز ما هستند، حمایت دولت از مشاغل هنری در معرض خطر، باید دو چندان گردد و این مهم به درستی در لایحه پیشنهادی بودجه ۱۴۰۱ دولت محترم در نظر گرفته شده است.

تصمیم کمیسیون تلفیق بودجه مبنی بر حذف معافیت‌های مالیاتی فعالیت‌های هنری در دورانی که کرونا ضربه مهلکی بر اقتصاد هنر وارد نموده است، صدمات جبران‌ناپذیری به فعالیت‌های هنری وارد کرده و رقابت با محصولات هنری خارجی را ناممکن می‌کند.

در این نامه نویسندگان از محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی درخواست کردند تا ضمن بازگشت به لایحه دولت در خصوص ادامه معافیت‌های مالیاتی کمکی هرچند اندک به ادامه ضربان ضعیف فعالیت‌های هنری در کشور نماید.






/ایرنا

برچسب ها: معافیت مالیاتی ، مالیات ، محصولات خارجی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000QkO

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: معافیت مالیاتی مالیات محصولات خارجی معافیت های مالیاتی رسانه های دیداری فعالیت های هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۵۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود

کریم خورشیدوند در نشست بزرگداشت دهه کرامت، با تاکید بر ضرورت پشتیبانی ادارات و نهاد‌ها از برنامه‌های مردم محور، اظهار کرد: باید از ظرفیت همه مراکز دینی و فرهنگی برای هر چه با شکوه‌تر برگزار کردن جشن‌های دهه کرامت استفاده شود.

وی با بیان اینکه دهه کرامت فرصتی برای تقویت فرهنگ دینی و نهادینه سازی فرهنگ رضوی است، افزود: دهه کرامت یکی از برنامه‌های فرهنگی و اعتقادی مهم است و هر ساله تمام نهاد‌ها نسبت به برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های متنوع با محوریت امام رضا (ع) اقدام می‌کنند.

وی ادامه داد: تمام دستگاه‌ها و مسئولان شهرستانی باید هرچه بیشتر با ستاد بزرگداشت دهه کرامت مشارکت و همکاری لازم را داشته باشند تا شاهد اجرای برنامه‌های متنوع و اثرگذار برای عموم مردم باشیم.

خورشیدوند دهه کرامت را ظرفیت مناسبی برای ارائه برنامه‌های فرهنگی و مذهبی دانست و اضافه کرد: برنامه‌های این دهه و ایام صادقیه باید با هم افزایی، مشارکت، خلاقیت و فراگیری تهیه و تدوین شود.

رییس شواری هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: دهه کرامت فرصتی برای رساندن پیام امامت، ولایت و کرامت است و باید از این مناسبت برای گرامیداشت مقام دختر مسلمان و مقابله با هجمه‌های دشمنان بهره گرفته شود.

حجت الاسلام احمدرضا غلامی گفت: برنامه‌های محوری دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های استان به ستاد بزرگداشت دهه کرامت اعلام شده است و براساس ظرفیت ادارات برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت رکن مردم محوری در جشن‌های بزرگداشت دهه کرامت بیان کرد: در طول دهه کرامت جشن‌های مردم محور در مساجد، محلات و مناطق محروم با پشتیبانی دستگاه‌های فرهنگی استان برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های بزرگداشت دهه کرامت با رویکرد تقویت فرهنگ دینی، ترویج و نهادینه سازی فرهنگ رضوی و ایجاد شور و شعف برای عموم مردم برگزار خواهد شد.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد لرستان در ادامه این نشست اظهار کرد: در طول دهه کرامت برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری در این کانون‌ها برگزار می‌شود و مشارکت و پشتیبانی دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی استان جهت تقویت برنامه‌های بزرگداشت ضروری است.

محمد چگنی نژاد افزود: برنامه‌های بزرگداشت دهه کرامت با محوریت ترویج فرهنگ رضوی، جریان سازی اجتماعی و ارتقای فرهنگ دینی برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: ده‌ها برنامه به مناسبت گرامیداشت سالروز میلاد حضرت معصومه (س)، میلاد امام رضا (ع) و حضرت شاهچراغ (ع)، مراسم جشن روز دختر با حضور خادمان حرم رضوی به همراه برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری، قرآنی و آموزشی در سطح مساجد دارای کانون فرهنگی هنری برگزار می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت ۴۹۸ کانون فرهنگی هنری عمومی و ۳۸ کانون فرهنگی هنری تخصصی خواهران در لرستان ادامه داد: همچنین همزمان با شب میلاد باسعادت امام رضا (ع) ۲ برنامه شاخص در شهر خرم آباد و یک برنامه با محوریت مساجد در هر کدام از شهرستان‌های استان برگزار می‌شود.

دهه کرامت ۱۱ روز ابتدایی دهه اول ماه ذی‌القعده است که همزمان با ولادت حضرت معصومه (س) دریکم ذی‌القعده آغاز و با ولادت برادرش امام رضا (ع) در ۱۱ ذی‌القعده پایان می‌یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد
  • داستان حذف معافیت مالیاتی باشگاه‌های ورزشی
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • تئاتر شبستان فرصت کشف استعدادهای هنری را ایجاد کرده است
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد