Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرابی با بیان توضیحاتی به تشریح آخرین رقمی که برای بودجه شهرداری تهران به تصویب رسیده است، پرداخت.

امیر شهرابی مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: شهر تهران به دلیل وسعتی که دارد و تنوع وظایفی که بر عهده شهرداری تهران قرار گرفته است، قاعدتا هر عدد و رقمی برای بودجه به عنوان مبنا در نظر گرفته شود، ممکن است پاسخگوی همه نیازهای شهر و انتظار مورد توقع نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین تصریح کرد: بودجه باید بتواند نیازهای مهم و اصلی شهر تهران را پوشش بدهد و بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۱ متناسب با این نیازها به مبلغ ۵۷ هزار و ۳۷۰ میلیارد تومان به تصویب رسیده است.

مدیر کل برنامه و بودجه شهرداری تهران یادآور شد: رویکرد شهردار تهران بر این است که ما سیاست خزانه واحد را در پیش بگیریم و هدف از این موضوع برقراری انضباط مالی در شهرداری تهران است.

گفتنی است بودجه پیشنهادی شهرداری تهران و در نهایت رقمی که به‌ عنوان‌ بودجه سال آینده به تصویب رسید موافقان و مخالفانی را هم داشته است.

 

ماده واحده بودجه شهرداری تهران به شرح زیر است؛

الف) بودجه عمومی شهرداری تهران (مناطق، واحدهای ستادی، راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ و شورای شهر تهران (حوزه انتخابیه تهران، ری و تجریش) در سال ۱۴۰۱ از حیث منابع تامین اعتبار شامل، درآمدها، واگذاری های سرمایه ای و واگذاری دارایی های مالی اعم از نقد و غیر نقد بالغ بر پانصد و سه هزار و هفتصد میلیارد ریال و از حیث مصارف شامل، هزینه ها، تملک دارایی های سرمایه ای و تملک دارایی های مالی بالغ بر پانصد و سه هزار و هفتصد میلیارد ریال مشتمل بر:

1-اعتبارات هزینه ای: مبلغ دویست و بیست و پنج هزار و هجده میلیارد و نهصد و هشتاد و یک میلیون و سیصد و چهل و هفت هزار ریال

2-اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای: مبلغ دویست و هشت هزار و ششصد و هشتاد و یک میلیارد و هجده میلیون و ششصد و پنجاه و سه هزار ریال

3-اعتبارات تملک دارایی های مالی: مبلغ ۷۰ هزار میلیارد ریال می باشد.

به شهرداری تهران اجازه داده می شود حداکثر تا سقف ۲۰% از منابع و مصارف بودجه سال ۱۴۰۱ را بصورت غیر نقدی عمل نماید.

ب) بودجه سازمان ها و شرکت های تابعه

ج) شهرداری تهران مکلف است در صورت کاهش یا افزایش جدی (بیش از ۲۰ درصد) سرجمع درآمدهای وصول ناشی از ارائه خدمات ووصول عوارض و سایر درآمدها نسبت به بودجه مصوب سال ۱۴۰۱، نسبت به ارائه لایحه اصلاحیه بودجه حداکثر تا پایان آبان ماه ۱۴۰۱ اقدام و منابع افزایش یا کاهش یافته را مطابق با برنامه ۵ ساله سوم توسعه شهر تهران و در راستای اولویت ها و مسائل کلیدی شهر «عدالت در دسترسی به زیرساخت ها و توسعه متوازن مناطق و محلات» و «ترافیک ، عبور و مرور روان و توسعه شبکه حمل و نقل عمومی» در اصلاحیه بودجه پیشنهاد نماید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

ماده واحده بودجه سال آینده در نهایت با ۱۰ رای موافق به تصویب اعضای شورای اسلامی شهر تهران رسید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شهرداری تهران بودجه مدیریت شهری بودجه شهرداری تهران تملک دارایی شهر تهران سال ۱۴۰۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۵۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم وفناوری آنا، مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین مالی که با حضور وزیر اقتصاد برگزار شد، گفت: اتفاقی که در این چند سال به وجود آمده کنترل تورم و کاهش خلق پول توسط بانک‌ها است و هماهنگی بی‌نظیر سازمان‌های مختلف در جلوگیری از خلق پول است.

وی افزود: البته این نگرانی وجود دارد که کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها می تواند تاثیری منفی بر تامین مالی و رشد تولید داشته باشد که با استفاده از ابزار‌های نوینی مانند برات الکترونیکی می‌توان از روش‌های جدید تامین مالی بهره برد.

محرمیان گفت: اگر همکاری بین وزارت اقتصاد و بانک مرکزی نبود این‌پروژه به سرانجام نمی‌رسید و باید از همه دست‌اندرکاران این ابزار مالی تشکر کرد.

زیرساخت‌های زنجیره تامین مالی برات الکترونیک فراهم می شود

اکرمی، خزانه دار کل کشور نیز در این نشست اظهارکرد: یکی از ابزار‌های مالی زنجیره تامین مالی برات الکترونیک است و خزانه‌داری کل کشور نیز به عنوان نهاد منتشر کننده این ابزار تلاش کرد تا زیرساخت‌های آن فراهم شود.

وی گفت: تفاوت اصلی این روش با روش‌های سنتی توجه به مدیریت ریسکی است که بانک عامل آن را متقبل می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • اختصاص ۱۵ همت برای ۲۶ پروژه‌ پیشران معاونت علمی
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت
  • تعطیلی واحد‌های صنفی متخلف در کازرون
  • افزایش ۳.۶ برابری سرانه بودجه شهرداری استان
  • تحریم مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • غرب تحریم‌های مرتبط با ایران و روسیه وضع کرد
  • بودجه شهرداری‌های زنجان ۳ برابر شد
  • اجرای طرح انضباط شهری مشاغل سیار در ۱۲ منطقه تهران