Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: مریضی که حالش بدتر می شود و بستری می‌شود رمدیسیویر دریافت می کند اما مدت تزریق آن کوتاه تر شده است چرا که در گذشته اول 5 روز برای بیماران تجویز می شد اما در حال حاضر این میزان به سه روز رسیده است.

مینو محرز عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری برنا اظهار کرد: در شرایط فعلی بیماری جان مردم دست خودشان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر من به بیماری مبتلا شوم، تنهایی مبتلا نشدم و بیماری را به همه خانواده انتقال می کنم چرا که قدرت انتقال اومیکرون وحشتناک زیاد است.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا ادامه داد: چون اغلب افراد جامعه واکسن زدند اومیکرون نسبت به دلتا یک مقداری خطر کمی دارد؛ البته افرادی که واکسن زدند واقعا میزان بستری شدنشان در بیمارستان و مرگ و میرشان پایین است.

میزان بیماران بستری رو به افزایش است

محرز گفت: وقتی میزان سرایت اومیکرون بالاست و تعداد زیادی از افراد به بیماری مبتلا می شوند؛ خطر ویروس بالا می رود.

وی با اشاره به اینکه در ابتلا شیوع اومیکرون بیشتر بیماران سرپایی درمان می شدند اما در حال حاضر بیشتر بیمارانی که بیماری زمینه دارند و وضعیتشان هم بدحال تر است بستری می شوند، گفت: هر چند میزان اومیکرون به شدت دلتا نیست ولی وقتی تعداد بیماران زیاد باشد یک تعدادی در بیمارستان بستری می شوند و یک تعداد هم احتیاج به آی سی یو دارند.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا درباره زمان تزریق دز سوم واکسن کرونا افزود: معمولا کسی که مبتلا می شود با آن دو نوبت واکسنی که زده است مصونیتی پیدا می کند ولی بعد از یکماه تا 15 روز بعد از بهبودی از کرونا توصیه می کنند که افراد دز بوستر را دریافت کنند.

هیچ دارویی قطعی برای کرونا وجود ندارد

محرز تصریح درباره استفاده از داروی رمدسیور برای بیماران مبتلا به اومیکرون اظهار کرد: مریضی که حالش بدتر می شود و بستری می‌شود رمدیسیویر دریافت می کند اما مدت تزریق آن کوتاه تر شده است چرا که در گذشته اول 5 روز برای بیماران تجویز می شد اما در حال حاضر این میزان به سه روز رسیده است.

وی در ادامه افزود: تنها دارویی که در حال حاضر می توان استفاده کرد رمدسیور است چرا که فعلا دو داروی موثر دیگر را در دسترس نداریم. آن ها داروهای خوراکی هستند در دسته مونوکو آنتی بادی وجود دارند.

وی گفت: ما در ایران به این دارو ها دسترسی نداریم اما بزودی وارد ایران می شود البته در داخل کشورهم می توان آن ها را ساخت.

محرز گفت: ولی هنوز نمی شود گفت برای درمان کرونا یک داروی انتخابی داریم, بنابراین مهم این است که اولا مبتلا نشویم و دوم اینکه اگر مبتلا شویم هنوز داروی رمدیسیویر می تواند اثر داشته باشد و درمان اصلی آن داروهای ضدالتهاب وداروهای رقیق کننده خون است که باید به مردم داده شود.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا درباره درگیری ریه با ویروس اومیکرون گفت: درگیری شدید ریه در دلتا وحشتناک بود به طوری که ریه را به سرعت مبتلا می کرد. به صورت بود که در ابتدا بیمار خوب بود اما در عرض 4-5 روز تمام ریه اش سفید می‌شد. 

وی بیان کرد: در حال حاضر اگر به طور فرض 50 نفر  بیمار سرپایی باشند تنها 2-3 نفر بستری می شوند که آن هم دارای بیماری های زمینه ای هستند یا سن بالایی دارند.

احتمال ایجاد عوارض طولانی مدت کرونا در بدن افراد مبتلا شده

محرز گفت: کسانی که اومیکرون می گیرند خیلی کم درگیری ریه دارند. آن چیزی که مهم است این است که ابتلا به بیماری کرونا در آینده و دراز مدت معلوم نیست چه عوارضی داشته باشد؛ بهتر است که مبتلا نشویم چراکه در  طولانی مدت ممکن است که یک یادگاری هایی به جا بگذارد. این ویروس حساب و کتاب ندارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سلامت برنا خانواده جامعه بیمارستان مرگ ویروس درمان بیمارستان ایران دارو ایران درمان ابتلا به بیماری رمدسیور اومیکرون عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۵۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری مهر، شهلا نوری، با بیان اینکه نرخ باروری در سال‌های اخیر به میزان قابل‌توجهی کاهش‌یافته است، اظهار کرد: میزان فرزندآوری از هفت فرزند در سال ۱۳۵۸ به ۱.۸ فرزند در سال ۱۳۹۰ رسیده است.

وی با بیان اینکه به‌صورت مقطعی تا سال ۱۳۹۵ میزان نرخ باروری افزایش یافت، مطرح کرد: طی سال‌های اخیر مجدداً روند فرزندآوری کاهش یافت، تا جایی‌که نرخ باروری در استان همدان به ۱.۵۷ رسید.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: نرخ باروری در درازمدت بر نرخ رشد جمعیت تأثیر می‌گذارد و یا حتی موجب منفی‌شدن رشد جمعیت و پدیده سالخوردگی و پیری جمعیت می‌شود.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر به علت کاهش نرخ باروری شاهد پدیده پیری جمعیت در کشور هستیم، خاطرنشان کرد: متأسفانه همدان چهارمین استان سالمند در کشور است که درصد سالمندان و جمعیت بالای ۶۰ سال در آن زیاد است.

نوری افزود: در صورت ادامه‌دار بودن روند کاهشی نرخ باروری و فرزندآوری پیش‌بینی می‌شود که تا ۳۰ سال آینده یک‌چهارم جمعیت کشور سالمند و پیر باشند.

وی یادآور شد: یکی از عوامل مؤثر در کاهش فرزندآوری افزایش سن ازدواج و تأخیر در زمان بارداری است به‌گونه‌ای‌که تأخیر در بارداری نخست موجب افزایش ناباروری شده و می‌تواند مشکلات متعددی را به دنبال داشته باشد.

نوری با بیان اینکه فاصله زیاد بین ازدواج تا تولد نخستین فرزند را از عوامل مهم تأثیرگذار کاهش نرخ باروری در کشور دانست و گفت: عوامل مختلفی همچون فاصله‌گذاری بین تولد فرزندان، افزایش سن ازدواج، تک‌فرزندی، افزایش میزان ناباروری و … بر کاهش نرخ باروری و افزایش پدیده پیری جمعیت در کشور تأثیر می‌گذارند.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه برخی مطالعات حاکی از آن است که ۲۰ درصد خانواده‌ها تک‌فرزند هستند، تصریح کرد: نرخ ناباوری طی سال‌های اخیر در استان همدان ۱۵ درصد گزارش شده است.

وی با اشاره به سقط‌جنین عمدی و یا غیرعمدی، افزایش میزان طلاق، تغییرات سبک زندگی، روند روبه‌رشد شهرنشینی و … هم بر پدیده پیری جمعیت و کاهش فرزندآوری تأثیر گذاشته است، گفت: شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جزو عوامل تأثیرگذار بر کاهش نرخ باروری هستند، اگرچه بیشتر میزان عدم تمایل به فرزندآوری در طبقات بالای اجتماعی و درآمدی به ثبت رسیده است.

نوری با بیان اینکه مرکز بهداشت مهمترین مکان برای ارائه آموزش‌های عمومی در زمینه فرزندآوری و جوانی جمعیت است، گفت: مشاوره قبل ازدواج، آموزش‌های حین ازدواج در راستای رضایتمندی از زندگی زناشویی، آموزش مهارت روان‌شناختی در راستای افزایش مهارت‌های زندگی و فرهنگ‌سازی در رابطه با ازدواج به‌موقع از مجموعه اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در حوزه جوانی جمعیت است.

وی با اشاره به مشاوره فرزندآوری در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی همدان اذعان کرد: سال گذشته ۱۸۷ هزار و ۴۳۰ مشاوره فرزندآوری در راستای بارداری سالم، فرزندآوری طی دو سال اول ازدواج و… برای مادران گروه هدف به ثبت رسیده است.

کد خبر 6092444

دیگر خبرها

  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد
  • کاهش پرشدگی مهمترین منبع آبی دامغان
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست