Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه، مقام معظم رهبری در زمینه نقش روحانیت در تداوم انقلاب معتقدند«روحانیت به خاطر انقلاب در مقابل این ملت، سرافراز است اما قضیه به اینجا خاتمه پیدا نمی کند؛ یعنی صرف پرونده خوب از انقلاب کافی نیست.»

ایشان در ادامه نقش روحانیت و ضرورت ادامه تلاش انقلابی فرمودند«اگر تداوم انقلاب به تلاش انقلابی بستگی دارد بخش عمده ایی از این تلاش بر دوش همان کسانی است که از اول هم حرکت انقلاب اسلامی را شروع کردند یعنی؛ علمای اسلام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

حوزه علمیه سفیران هدایت یک طرح نو برای حوزه های علمیه است که به منظور تربیت مبلغ جهت نشر احکام و معارف اسلامی در سطح عموم برای مناطق مورد نیاز تأسیس شده است.

حوزه علمیه سفیران هدایت دهدشت سال 96 با تلاش حجت‌الاسلام حسینی امام جمعه وقت دهدشت و نماینده فعلی ولی فقیه در استان تأسیس شد.پیگیری حجت‌الاسلام وحدانی‌فر که با دغدغه خاص امورات این حوزه علمیه را در دست گرفت و اعتماد او به یک طلبه جوان برای مدیریت حوزه باعث شکوفایی و درخشش آن شده است.

سفیران هدایت نوپا و مهجور مانده کمتر در رسانه‌ها معرفی شده است این حوزه علمیه کوتاه مدت تبلیغ محور است و بر اساس برنامه انجام گرفته طلاب بعد از پایان دوره تحصیل به یک مبلغ کارآزموده و ورزیده تبدیل می‌شود.

به رغم سابقه کوتاه اما خدمات و کارکرد سفیران هدایت دهدشت در سطح شهرستان و جامعه ملموس و مشهود است. طلاب جوان این مدرسه علمیه گرچه هنوز به اتمام دوره نرسیده‌اند اما همزمان با تحصیل به امورات فرهنگی و تبلیغی در مساجد، محافل، مدارس و ادارات مشغول هستند.

نهال چهار ساله سفیران هدایت دهدشت با درایت و دغدغه جدی امام جمعه شهرستان و به مدیریت حجت‌الاسلام دارات مدیر جوان، نخبه و انقلابی حالا درختی تنومند شده و به بار نشسته است.

جوان جهادی که تعطیل و غیر تعطیل نمی‌شناسد

حجت‌الاسلام عیسی دارات مدیر جوان حوزه علمیه سفیران هدایت دهدشت که خود دانش آموخته مکتب امام صادق«ع» در سفیران هدایت است برای تحقق اهداف این حوزه تلاش بی‌دریغ دارد.

این طلبه جوان بار سنگین سفیران هدایت را برای هدایتگری و ترویج احکام و دین به دوش می‌کشد، دوری از خانواده و سختی‌های راه اما باعث نشده ذره‌ای از اهداف و چشم انداز رشد حوزه علمیه برای تحویل خروجی مفید کوتاه بیاید.

گام‌های استوار برای خدمت انقلابی

در زمانه‌ای که همه دشمنان به دنبال تضعیف عقاید مذهبی و باورهای دینی و مسلط کردن استکبار هستند، یک طلبه جوان شبانه‌روز برای روشن بودن چراغ حوزه علمیه همت جهادی دارد ، سختی‌های راه گام‌هایش را سست نکرده و همچنان با اقتدار و با انگیزه خدمت می‌کند.

او در وصف سختی‌های کارش می‌گوید: از زمان آغاز فعالیت تاکنون بی‌مهری، کم لطفی، تخریب و طعنه‌های نیش‌دار آن هم از سوی کسانی که انتظار حمایت داشتم به خود دیدم، با این وجود عزم و اراده‌‌ام برای تربیت سربازان امام زمان«عج» نه تنها کاسته نشد بلکه فزونی یافت.

حجت‌الاسلام دارات البته از حمایت بی‌دریغ معنوی و لطف عده‌ای دیگر از هم سنگرهایش ابراز خرسندی و قدردانی داشته و اضافه کرد: برای خدمت به دین و انقلاب در پایگاه حوزه باید همکاری، همدلی و روحیه جهادی وجود داشته باشد.

این طلبه جهادی برای تحقق «هدی للناس» از خود می گذرد تا به واسطه رسیدگی به مرکز هدایتگری به دیگران روشنی و روشنگری ببخشد. با روحیه انقلابی در نهاد انقلابی خدمت می کند خدامحوری و اخلاص را سرلوحه کار قرار داده است معتقد است اگر انگیزه خدایی شد، می‌ماند.

حالا اولین دوره طلاب دانش‌آموخته سفیران هدایت دهدشت ملبس به لباس روحانیت و راهی خدمت در عرصه تبیلغات دینی شده‌اند تا خروجی این حوزه علمیه به عنوان نیروی مردمی و کارگزار متعهد به نقش آفرینی اجتماعی به رسالت دینی خود بپردازند. 

 

سفیران هدایت، مصداق بارز حوزه انقلابی

حجت‌الاسلام علی وحدانی‌فر مؤسس سفیران هدایت دهدشت سفیران هدایت را مصداق بارز حوزه انقلابی خواند و اظهار داشت: در این حوزه علمیه دوره فشرده پنج ساله برای تبلیغ ارائه می‌شود.

امام جمعه دهدشت با اشاره به استقبال خوب از حوزه علمیه و مهاجرت طلاب برای ادامه تحصیل به استان‌های دیگر بر ضرورت راه‌اندازی سطح عالی در حوزه علمیه دهدشت تأکید کرد.

وی بیان داشت: با اتمام دوره مقدماتی مدرک سطح 2 معادل لیسانس به فارغ التحصیلان اعطا می‌شود.

استاد حوزه و دانشگاه وظیفه حوزه انقلابی را نیروسازی و کادرسازی برای ظهور دانست و گفت: طلاب سفیران هدایت با انگیزه، با استعداد و توانمند به امورات حوزوی مشغول هستند.

حجت‌الاسلام دارات با بیان اینکه خروجی حوزه علمیه بایستی مبلغان توانمند برای تبلیغ دین باشد، گفت: سفیران هدایت دهدشت پایگاهی برای نشر احکام و معارف اسلامی است.

مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت دهدشت شکوفایی حوزه علمیه و اثرگذاری خروجی این پایگاه را در گرو برنامه‌ریزی منسجم و دغدغه جدی خواند و گفت: تلاش داریم وظایف حوزه در قبال انقلاب اسلامی و انقلابی ماندن حوزه که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است دنبال شود.

استاد حوزه تصریح کرد: در این حوزه با بهره‌مندی از اساتید مجرب و استفاده از ظرفیت ائمه جمعه به منظور تربیت مبلغ جهت نشر احکام و معارف اسلامی برنامه‌ریزی شده است.

این طلبه جوان در خصوص فعالیت طلاب سفیران هدایت دهدشت گفت: در این حوزه ضمن پاسداری از ارزش‌های حاکم بر حوزه، آموزش کاربردی مبتنی بر علم محوری و پژوهش اراده می‌شود طلاب نیز همزمان با اقامه نماز جماعت در مساجد شاخص شهر به بیان مسائل شرعی، موعظه و تبلیغ، جلسات قرآنی می‌پردازند.

وی با اشاره به عدم تعامل نهادهای فرهنگی با سفیران هدایت گفت: متأسفانه برخی از نهادهای فرهنگی هیچ گونه توجهی به حوزه علمیه ندارند و مدیران این نهادها و حتی برخی از ادارات از وجود چنین حوزه علمیه‌ای در شهرستان بی‌خبرند.

حجت‌الاسلام دارات ضمن تشکر و آرزوی توفیق و سربلندی برای حجت‌الاسلام بهادری مدیر جدید سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان ابراز امیدواری کرد این مدیر  جهادی و انقلابی نگاه ویژه و دغدغه‌مند به سفیران هدایت داشته باشد.

وی با بیان اینکه 18 طلبه در پایه یک، 2 و پنج در حوزه علمیه سفیران هدایت امام موسی کاظم«ع» دهدشت تحصیل می‌کنند، افزود: تاکنون سه نفر از طلاب معمم شده‌اند.

مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت دهدشت، حمایت معیشتی از طلاب را ضعیف خواند و با بیان اینکه طلبه حداقل برای ایاب و ذهاب نیاز به هزینه دارد، گفت: طلبه‌ای قریب به 6 ماه در مسجد ابوذر غفاری فعالیت داشت یک نفر سراغی از او نگرفت و دریغ از یک ریال کمک مالی.

مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت دهدشت در پایان گفت: از زحمات شبانه‌روزی حجت‌الاسلام وحدانی‌فر مؤسس مدرسه علمیه که برای پیشرفت این پایگاه علمی و معنوی سنگ تمام گذاشته‌اند و از ائمه جمعه شهرستان و اساتید که بدون هیچ گونه چشمداشت طی این 2 سال خدمت می‌کنند، قدردانی می‌کنم.

 

انتهای پیام/82016

منبع: فارس

کلیدواژه: سفیران هدایت حوزه انقلابی طلاب دهدشت فارس حوزه علمیه طلبه جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۵۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) مدال ولایت را از امام زمان خود گرفت

یک استاد حوزه و دانشگاه در مورد مقام ولایت حضرت عبدالعظیم(ع) گفت: ایشان پس از آزمون‌های بسیار به مقام ولایت رسیدند و به خاطر محفوظ ماندن روایات ائمه اطهار علیهم السلام سختی‌های فوق‌العاده‌ای را متحمل شدند و کینه دشمنان به آن حضرت به اندازه‌ای بود که در روایتی آمده که حضرت را به صورت زنده در قبر گذاشتند.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین سید حسین مومنی -استاد حوزه و دانشگاه- شامگاه سه‌شنبه(۴اردیبهشت‌ماه) در مراسم شب رحلت حضرت عبدالعظیم(ع) و شهادت حضرت حمزه سید الشهدا(ع) در شبستان امام خمینی(ره) آستان مقدس گفت: حضرت عبدالعظیم(ع) در زمان حضرت امام هادی(ع) با عبارت "انت ولینا حقا" از امام زمان خود مدال و نشان ولایت را دریافت کرد.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که امام هادی(ع) با بیان جمله "مرحبا بک یا اباالقاسم"، حضرت عبدالعظیم(ع) را خطاب کردند، افزود: ذکر کنیه بالاترین درجه تعظیم و تکریم است که امام هادی(ع) با این بیان حضرت عبدالعظیم(ع) را معرفی کردند.

حجت الاسلام والمسلمین مومنی اظهار کرد: حضرت عبدالعظیم(ع) با دریافت این مدال دچار عُجب و تکبر نشدند و زانوی ادب در محضر امام زمان خود نهادند و اعتقادات خود را عرضه کردند و این درس بزرگی بود که به همه انسان‌ها در همه زمان‌ها دادند.

وی با بیان این که مقام اهل‌بیت(ع) به واسطه قرب به خداوند متعال می‌باشد، افزود: مقام و منزلت بندگان و رحمتی که از جانب خدا به بندگان می‌رسد نیز به واسطه و به برکت ائمه اطهار(ع) است.

استاد حوزه و دانشگاه تأکید کرد: بنا بر روایتی از امام صادق(ع) اگر فردی مورد تأیید خداوند متعال قرار بگیرد، این مسأله صورت نمی‌گیرد مگر به واسطه عبور از یک سری آزمون‌ها و ابتلائات، چرا که بی‌جهت بنده‌ای مورد حمد و ثنای خداوند و ائمه معصومین علیهم السلام قرار نمی‌گیرد.

وی افزود: این حدیث نشان می‌دهد که حضرت عبدالعظیم (ع) پس از آزمون‌های بسیار به مقام ولایت رسیدند و به خاطر محفوظ ماندن روایات ائمه اطهار علیهم السلام سختی‌های فوق‌العاده‌ای را متحمل شدند و کینه دشمنان به آن حضرت به اندازه ای بود که در روایتی آمده که حضرت را به صورت زنده در قبر گذاشتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مومنی با اشاره به تکریم بزرگان دین از مقام حضرت عبدالعظیم (ع) و حرم ایشان اظهار کرد: بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی(ره) در شب زیارتی اباعبدالله (ع) به حرم حضرت عبدالعظیم (ع) تشرف می‌یافتند و از لسان آیت الله بهجت (ره) نیز نقل شده که حرم حضرت عبدالعظیم (ع) محل صعود و فرود ملائکه الهی است.

وی با بیان این که صاحب بن عباد در رساله خود به ویژگی‌هایی از حضرت عبدالعظیم (ع) اشاره کرده است، افزود: این محدث، حضرت عبدالعظیم (ع) را کثیرالحدیث و روایت معرفی کرده و ایشان را دین دار و دارای ورع خوانده است.

این مدرس حوزه و دانشگاه با بیان این که در عصر امروز نیروهای فراجا مورد هجمه خودی و غیر خودی در مورد مسأله حجاب در جامعه قرار گرفته‌اند، با بیان حدیثی از حضرت عبدالعظیم (ع) تصریح کرد: آن حضرت در روایتی که سند آن به امیرالمومنین علی(ع) می‌رسد، آورده است که روزی حضرت علی(ع) به همراه حضرت زهرا(س) به محضر رسول اکرم(ص) رسیدند و حضرت را در حال گریه مشاهده کردند و علت را پرسیدند و رسول اکرم(ص) فرمودند، در شب معراج دیدم برخی از زنان امت من که رعایت پوشش را در مقابل نامحرم نمی‌کنند، مورد عذاب و شکنجه هستند و من برای آنها گریه می کنم.

حجت الاسلام والمسلمین مومنی با اشاره به شب شهادت حضرت حمزه سید الشهدا (ع) بیان کرد: آن حضرت دارای شخصیت بسیار ممتازی بودند و این مقام به اندازه‌ای بود که حضرت زهرا(س) هفته‌ای دو بار و حتی در شرایط دشوار و آسیب جسمی خود بر سر مزار آن حضرت می‌آمدند.

وی در پایان گفت: حضرت حمزه سید الشهدا(ع) ولایت رسول گرامی(ص) را پذیرفت و آنچه داشت در راستای اعتلای اسلام و یاری پیامبر(ص) در طبق اخلاص گذاشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • انسیه خزعلی : الگوی ایرانی - اسلامی را در خانواده ها احیا می کنیم/ جنبش تعهد به خانواده را مطرح کرده ایم
  • آینده شغلی طلبه تداوم کار انبیاء است
  • معلمان در هدایت نسل جوان نقش مهمی دارند
  • لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش
  • حوزه علمیه خواهران سمنان طلبه می‌پذیرد
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • همایش جمعیت خدمت‌رسانی فاطمی‌ها در قم برگزار شد
  • حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) مدال ولایت را از امام زمان خود گرفت