Web Analytics Made Easy - Statcounter

عزیز ابراهیمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: طرح های مزبور در روستاهای بیگان، گلیان، فجرآباد، منصوران و اسلام آباد از توابع بخش مرکزی شهرستان است.

وی با اشاره به اقدامات و شتاب در اجرا و طرح های هادی طی سال های گذشته خاطرنشان کرد: از ابتدای آغاز این طرح تاکنون، اجرای طرح هادی در ۴۷ روستای شهرستان واقع در سه بخش مرکزی، سرحد و قوشخانه انجام شده و در ۴۰ روستای شهرستان در دست اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیمی اضافه کرد: برای تهیه و اجرای این طرح نیز ابتدا نقشه و وضع موجود روستا تهیه می شود و سپس مطالعات پایه ای و تشخیص وضعیت روستا به انجام می رسد و پس از تحلیل و تدوین چشم اندازها، تعیین پروژه های پیشنهادی صورت می پذیرد.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شیروان گفت: تعیین مسیرهای مشخص، پاکیزگی محیط زیست، ارزش افزوده ناشی از اجرای طرح، ترددهای آسان و سهل، دسترسی های روان و از همه مهمتر ایجاد امنیت را می توان از جمله مواردی دانست که با اجرای طرح هادی در روستاها ایجاد می شود و این مناطق از اجرای آن بهره مند خواهند شد.

شهرستان شیروان ۱۵۸ روستا دارد که  ۱۳۶روستای آن بالای ۲۰ خانوار است و طرح هادی در آن اجرا می شود.

شهرستان شیروان با ۱۵۷ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهر پرجمهیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد که هم اکنون ۶۸ هزار نفر در قالب ۱۸ هزار خانوار در روستاهای شیروان سکونت دارند.

برچسب‌ها بنیاد مسکن اعتبارات شیروان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بنیاد مسکن اعتبارات شیروان بنیاد مسکن اعتبارات شیروان اجرای طرح طرح هادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۵۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید

به گزارش خبرنگار مهر، حسن جهانیان عصر سه شنبه در حاشیه بازدید از پل سوخته سرا اظهار کرد: با تلاش های شبانه روزی و مدیریت جهادی این مجموعه، عملیات احداث پل سوخته کلاسالیان سال راکد بود و حدود ۲ سال قبل پروژه نیمه کاره از مجموعه اداره کل راه و شهرسازی منفک وجهت اتمام نهایی به این اداره کل واگذارشده بود در حال انجام و بزودی مورد بهره برداری قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه اتمام این پروژه تاثیر خوبی در کاهش بار ترافیکی ۳۰ روستای همجواردهستان بالا تجن شهرستان قائمشهر و همچنین شریان سوادکوه شمالی خواهد داشت گفت: با افتتاح این پروژه تردد بیش از ۴۰ هزار جمعیت ۳۰ روستای مذکور به آسانی فراهم خواهد آمد.

جهانیان با اشاره به اینکه توسعه و رفع محرومیت از چهره روستاها از اولویت های دولت مردمی است، گفت: روستاییان بیش از دیگران به خدمت رسانی و دریافت امکانات و خدمات برای تأمین نیازهای اساسی خود و رهایی از محرومیت نیاز دارند، به همین دلیل محور برنامه‌های خدمت‌رسانی، توسعه و مقابله با محرومیت باید متوجه نواحی روستایی می باشد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان افزود: فعال کردن اقتصاد روستا یکی از اولویت های اساسی دولت سیزدهم است و باید با برنامه ریزی اصولی روند مهاجرت معکوس جوانان روستا فراهم شود.

وی در ادامه گفت: طی یک سال گذشته ده ها پروژه نیمه تمام که سالیان سال راکد مانده بود ازجمله پل اروست شهرستان ساری، امیر ده وگردرودبار شهرستان بابل، بلیران و چنگ میان شهرستان آمل، کردخیل شهرستان جویبار و تیل پرده سر شهرستان تنکابن با همت راهداران به سرانجام رسید و عاقبت به خیر شد.

کد خبر 6093477

دیگر خبرها

  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس
  • انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید
  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • نصب شیر آلات تنظیم فشار در روستای توتک شهرستان مروست
  • ۴۰ روستای شهرستان اهر از نعمت آب شرب برخوردار شدند
  • توسعه خط انتقال آب روستای آبخورده شهرستان پیرانشهر
  • اجرای طرح هادی در ۵۱ روستای میاندوآب
  • اجرای طرح سرشاخه کاری درختان گردو در زارچ
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه