Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از فعالان و ادوار اتحادیه‌ها و تشکل‌های علمی دانشجویی کشور با هدف بررسی ابعاد استفاده از ظرفیت‌های علمی این اتحادیه‌ها طی‌ نامه‌ای به رئیس مجلس شورای اسلامی خواستار برگزاری نشستی با وی شدند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، متن نامه جمعی از فعالان و ادوار اتحادیه‌ها و تشکل‌های علمی دانشجویی کشور به این شرح ذیل است:

«جناب آقای دکتر محمدباقر قالیباف 

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی ایران 

سلام علیکم

ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام شهدا در ایام‌الله دهه فجر و بهاری دیگر از انقلاب شکوهمند ایران اسلامی، دهه فجر فرصت بازنگری در ارزش‌ها و آرمان‌هاست و این‌که چه بودیم و چه کردیم و چه می‌خواستیم و اکنون کجاییم و چه می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از ثمرات این انقلاب، گشودن فصلی نو در تاریخ معاصر است و این اتفاق بزرگی است، اتفاقی که باعث سربلندی ملت بزرگ ایران شد و امروز انقلاب اسلامی ایران به درجه‌ای از رشد و بالندگی رسیده که جهان را تحت تأثیر خود قرار داده و ملت‌های آزادی‌خواه از این انقلاب بی‌نظیر الهام می‌گیرند. 

همانگونه که مستحضرید، تشکل ­های علمی دانشجویی به عنوان یکی از دستاوردهای ارزشمند پس از انقلاب با مصادیق اتحادیه‌های علمی دانشجویی کشوری و انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاهی به منظور حمایت، تقویت و ترویج فرهنگ و اخلاق علمی و اسلامی، تقویت روحیه و بنیه علمی و مدیریتی دانشجویان مستعد و توانمند، فراهم آوردن زمینه­ های مناسب برای فعالیت­ های جمعی علمی، بهره­ گیری از توانمندی و خلاقیت آنان در تحقق توسعه علم‌محور ایران عزیز و نهضت تولید علم و جنبش نرم ­افزاری در حوزه­‌های مختلف دانشی و مدیریتی با حمایت دانشگاه ­ها و موسسات آموزش عالی کشور طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی بیش از ۲۰ سال است که تشکیل شده‌اند و منشا تحولات بزرگی در حوزه‌های علمی در عرصه ملی و بین المللی بوده‌اند، اما دریغ که ازین ظرفیت عظیم به عنوان بزرگترین تشکل دانشجویی کشور در عرصه مدیریتی کشور هیچ بهره‌ای نبرده‌ایم و همچنان در این حوزه در گیرودار جناح‌بندی‌های پوشالی سیاسی و سیاسی‌کاری هستیم. 

این در حالیست که در حال حاضر بیش از ۴۰ اتحادیه علمی دانشجویی کشوری با عضویت بیش از ۱۰ هزار انجمن علمی با جامعه آماری ۷۰ الی ۹۰ هزار نفری در حال فعالیت هستند که مبدا شکل‌گیری نخبگان شاخص علمی با سوابق مدیریتی متعدد هستند. 

بدینوسیله ادوار و فعالان این اتحادیه‌های علمی دانشجویی کشوری با توانمندی‌های علمی و مدیریتی در حوزه‌های مختلف به منظور ایجاد فضایی مناسب برای فعالیت بهتر و مدیریت خروجی نیروی انسانی و هم­‌افزایی در راستای توسعه­ ارتباط میان جامعه‌ علمی دانشجویی و نهاد­های مربوطه در کشور، کمال آمادگی خود را خدمت جنابعالی جهت همکاری اعلام می­‌دارد. 

از این رو خواهشمند است دستورات لازم را جهت برگزاری جلسه‌ای با حضور آن جناب به منظور بررسی ابعاد فعالیت ­ها و استفاده از ظرفیت و هم­‌اندیشی در راستای چگونگی تعامل این مجموعه عظیم علمی دانشجویی در توسعه علم محور ایران عزیزمان ذیل تاکیدات و منویات مقام معظم رهبری (مدظله­ العالی) در راستای تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب و اعتمادِ نقطه­‌زن به جوانان فعال علمی، مستعد و متخصص کشور مبذول فرمایید. 

امید است تا از این طریق بتوانیم به همت جوانان علمی کشور گامی هر چند کوچک در راستای آبادانی ایران عزیزمان برداریم.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رييس مجلس شورای اسلامی علمی دانشجویی کشور اتحادیه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۶۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوزهای الکترونیک به نفع فعالان اقتصادی واقعی است

به گزارش تابناک اقتصادی؛ دولت سیزدهم طی سال‌های اخیر اقداماتی را در راستای الکترونیک کردن امور در دستور کار قرار داده است. مصوبات مجلس نیز در این زمینه به کمک آمده اند. در حال حاضر، همه فعالان اقتصادی اعم از کسبه، تولیدکنندگان، باغداران، کشاورزان، دامداران، ورزشکاران حرفه‌ای، صاحبان پژوهشکده ها، باشگاه‌ها و هر کسی که دستگاه کارت خوان دارد، می‌تواند به راحتی برای دریافت شناسه یکتا اقدام کند. این افراد در صورتی که مجوز ندارند، به راحتی از درگاه ملی مجوز‌ها می‌توانند برای دریافت مجوز اقدام کنند. اگر مجوز کاغذی دارند، می‌توانند به راحتی آن را به مجوز الکترونیک تبدیل کنند.

به زعم کارشناسان، الکترونیک شدن امور مزیت‌های بسیاری دارد باید هر چه سریع‌تر به سمت الکترونیک کردن روند‌های اداری کشور گام برداریم. بزرگ‌ترین مزیت این موضوع، تسریع امور و از بین بردن بستر فساد و رانت است. الکترونیک شدن مجوز‌ها به از بین رفتن امضا‌های طلایی و دیگر سوءاستفاده‌ها منجر می‌شود.

بر اساس حکم تبصره ۶ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوز‌های کاغذی که قبلاً صادر شده اند، باید الکترونیک شوند و شناسه یکتا بگیرند. فعالان اقتصادی تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ مهلت دارند که برای دریافت شناسه یکتا (مجوز الکترونیکی) اقدام کنند. کسانی که بعد از این مهلت قانونی، نامشان در سایت بانک اطلاعات کسب‌وکار ایران (qr.mojavez.ir) وجود نداشته باشد، طبق قانون فاقد مجوز تلقی می‌شوند.

نظرات حسین ناظم زاده، رئیس اتحادیه لوازم بهداشتی ساختمانی را در ادامه می‌خوانید. ناظم زاده در گفتگو با تابناک اقتصادی در خصوص دریافت شناسه یکتا توسط فعالان اقتصادی توضیح داد: قبلاً کسانی که می‌خواستند از مزیت‌های جواز کسب استفاده کنند، باید از اتحادیه نامه دریافت می‌کردند و آن را به محل مورد نظر اعم از بانک، سفارتخانه و اداره خاص تحویل می‌دادند و کارشان انجام می‌شد. با الکترونیک شدن مجوزها، افراد با داشتن شناسه یکتا می‌توانند به دریافت خدمات بپردازند و نیازی به نامه نیست.

وی ادامه داد: دریافت شناسه یکتا و مجوز الکترونیک کمک می‌کند که زمینه برخی سوءاستفاده‌ها برچیده شود. به طور مثال، قبلاً در برخی موارد دیده می‌شد که افراد به جعل مدارک مورد نظر برای استفاده از تسهیلات می‌پرداختند. اما با الکترونیک شدن مجوز‌ها و دریافت شناسه یکتا، امکان این طور موارد از بین می‌رود.

رئیس اتحادیه لوازم بهداشتی ساختمان خاطرنشان کرد: صدور دستی مجوز‌ها و نامه‌ها زمان می‌برد. بنابراین، الکترونیک شدن آن‌ها به تسریع امور کمک می‌کند. به محض اینکه اداره مورد نظر شناسه یکتا را در سامانه وارد کند، به تمام سابقه اقتصادی فرد دسترسی دارد و کار‌ها زودتر پیش می‌رود.

ناظم زاده گفت: الکترونیک شدن مجوز‌ها و دریافت شناسه یکتا مزیت‌های زیادی دارد. این روش می‌تواند به مقابله با قاچاق کالا، فعالیت‌های زیرزمینی و پولشویی نیز منجر شود. باید در این رابطه کار‌های اصولی صورت بگیرد. به طور مثال، لازم است به اتحادیه‌ها این اختیار داده شود که تمامی واحد‌های بدون مجوز را پلمپ کنند.

 وی ادامه داد: نکته مهم این است که دریافت مجوز الکترونیک به سهولت انجام می‌گیرد. سامانه طوری ساماندهی شده است که افراد به سرعت و به سادگی می‌توانند نسبت به دریافت شناسه یکتا اقدام کنند.

رئیس اتحادیه لوازم بهداشتی ساختمان خاطرنشان کرد: اتحادیه ما با گذاشتن میز خدمت تلاش کرده است که روند دریافت شناسه یکتا را تسریع کند. این موضوع اهمیت دارد که فعالان اقتصادی هر چه سریع‌تر در مهلت مقرر شده نسبت به دریافت مجوز الکترونیک اقدام کنند. کسانی که مجوز کاغذی دارند نیز می‌توانند به سادگی مجوز الکترونیک بگیرند.

ناظم زاده گفت: روند ساده دریافت شناسه یکتا بستر مناسبی است که فعالان اقتصادی می‌توانند از آن بهره ببرند. تمامی این روند‌ها در نهایت به نفع فعالان اقتصادی واقعی است. زیرا امور تسریع می‌شود و کسانی که در فضای شفاف اقتصادی فعالیت می‌کنند، شناسایی می‌شوند. به این ترتیب، دولت می‌تواند بر فعالیت‌های اقتصادی نظارت داشته باشد و با موارد غیرقانونی برخورد داشته باشد.

 

دیگر خبرها

  • حمایت دانشگاه‌های جهان از فلسطین یادآور رسالت معلمی در دفاع از مظلومان است
  • جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت
  • ۱۰۰۰ واحد مسکن ویژه مددجویان کمیته امداد در بوشهر ساخته می‌شود
  • جنبش دانشجویی در آمریکا مورد حمایت دانشجویان شهرکرد قرار گرفت
  • مجوزهای الکترونیک به نفع فعالان اقتصادی واقعی است
  • مدیریت انقلاب اسلامی ایران، رژیم صهیونیستی را در جهان منزوی کرد
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • نامه مهم قالیباف به رئیسی
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم