Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-27@16:47:13 GMT

دخل و خرج استقلال و پرسپولیس چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۰۶۷۳۵

دخل و خرج استقلال و پرسپولیس چقدر است؟

ارقام ارائه‌شده در صورت‌های مالی نشان می‌دهد ۲ باشگاه پرسپولیس و استقلال ۴ برابر میزان دارایی‌هایشان ارزشگذاری شده‌اند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پس از مدت‌ها انتظار بالاخره صورت‌های مالی 2باشگاه پرسپولیس و استقلال منتشر شد که نشان‌دهنده مدیریت ضعیف در این دو باشگاه و عملکرد اقتصادی نامطلوب مدیریت این دو باشگاه در گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش همشهری، قرار است بخشی از سهام 2باشگاه پرسپولیس و استقلال ظرف روز‌های آینده در فرابورس عرضه شود. آنطور که سازمان خصوصی‌سازی‌ اعلام کرده احتمالا بین 10 تا 20درصد از سهام این دو باشگاه به عموم مردم فروخته خواهد شد. بخشی از سهام نیز به مربیان و بازیکنان کل ادوار تاریخ این باشگاه واگذار خواهد شد. بر همین اساس و در آستانه عرضه سهام این دو باشگاه روز گذشته صورت‌های مالی این دو باشگاه برای نخستین‌بار منتشر شد. ارقام ارائه‌شده در صورت‌های مالی این دو باشگاه نشان می‌دهد این دو باشگاه 4برابر میزان دارایی‌هایشان ارزشگذاری شده‌اند که یک روند غیرمعمول در بازار سهام است. میانگین نسبت ارزش سهام شرکت‌های بورس به دارایی‌ها در کل بورس یک است و به‌معنای آن است که به‌طور معمول بازار سهام ارزش سهام یک شرکت را در مطلوب‌ترین حالت تا یک برابر ارزش دارایی‌ها و اندکی بیشتر خریداری می‌کند. هم‌اکنون شرکت‌های زیادی مانند بانک‌ها در بورس حضور دارند که ارزش دارایی‌هایشان تا چندده‌برابر ارزش سهام‌شان است. هنوز مشخص نیست مدل ارزشگذاری سهام این دو باشگاه چگونه بوده است اما به‌نظر می‌رسد وزارت اقتصاد سهام این دو باشگاه را بر مبنای ارزش برند قیمت‌گذاری کرده‌اند. اما مشخص نیست آیا برند این باشگاه‌ها می‌تواند به سودآوری خریداران احتمالی سهام این دو باشگاه منجر شود یا خیر؟ طبق اطلاعات منتشر شده کل سهام باشگاه پرسپولیس 3هزار و 210میلیارد تومان قیمت‌گذاری شده است درحالی‌که جمع کل دارایی‌های این باشگاه 825میلیارد تومان است. ارزش باشگاه استقلال نیز 2هزار و 780میلیارد تومان قیمت‌گذاری شده است درحالی‌که جمع کل دارایی‌های این باشگاه 760میلیارد تومان است.

زیان انباشته و بدهی
ارزشگذاری انجام شده برای سرخابی‌ها در شرایطی انجام شده است که هم‌اکنون جمع کل زیان انباشته باشگاه پرسپولیس بیش از 195 و باشگاه استقلال 232میلیارد تومان است. طبق این اطلاعات میزان زیان انباشته استقلال 19درصد یعنی 37میلیارد تومان بیشتر از باشگاه پرسپولیس است.

بدهی‌ها
اطلاعات مالی باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال نشان می‌دهد این دو باشگاه جمعا 600میلیارد تومان بدهی دارند که از این میزان 320میلیارد تومان سهم پرسپولیس و 274میلیارد تومان سهم استقلال است. میزان بدهی‌های باشگاه پرسپولیس 17درصد بیشتر از استقلال است.

وضعیت سودآوری
اطلاعات دقیق‌تر از صورت‌های مالی سرخابی‌ها نشان می‌دهد باشگاه پرسپولیس با وجود آنکه سال گذشته زیانده بوده است اما امسال به سود رسیده است. باشگاه پرسپولیس سال قبل 52میلیارد تومان زیان ساخته بود که این میزان را در سال مالی جاری ترمیم کرده و 14میلیارد تومان سود به‌دست آورده است. با این حال باشگاه استقلال که سال قبل 51میلیارد تومان زیان کرده بود همچنان زیانده است و میزان زیان این شرکت در سال مالی جاری نیز بیش از 12میلیارد تومان بوده است.

همشهری

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: استقلال پرسپولیس خصوصی سازی پرسپولیس و استقلال باشگاه پرسپولیس صورت های مالی نشان می دهد دارایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۶۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیومرث هاشمی: نظارت کلان بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خواهیم داشت/ دخالتی در امور اجرایی سرخابی‌ها نداریم

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، کیومرث هاشمی پس از نشست مشترکی که با روسای کمیسیون ورزشکاران فدراسیون‌های ورزشی داشت، اظهار کرد: در دنیای ورزش، ورزشکاران قلب جامعه قهرمانی آن کشور هستند و اگر آن قلب از کار بیافتد، مدیریت معنایی ندارد. ما سلسله نشست‌هایی در بخش‌های مختلف ورزش کشور داریم برگزار می‌کنیم و این دومین جلسه با نمایندگان قهرمانان و روسای کمیسیون فدراسیون‌های ورزشی بود. هدف اصلی این بود که دغدغه‌ها و نگرانی‌ها مطرح شود.

وی ادامه داد: ورزشکاران در نشست‌هایی که با رئیس جمهور و مقام معظم رهبری داشتند، مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند و ما هم در این راستا و باتوجه به تاکید رئیس جمهور، جلسات خود را بیشتر کردیم تا دغدغه‌ها مطرح شود. این افراد نمایندگان قهرمانان هستند و آنها مشکلات خود را مطرح کردند و خودمان هم نسبت به برخی از آنها آگاه هستیم و تلاش می‌کنیم که شرایطی فراهم کنیم که قهرمانان با بهترین شرایط ممکن، در رقابت‌های بین‌المللی مقام کسب کنند و این نشست‌ها به ارتباط نزدیک مدیران با قهرمانان کمک کند و این ارتباطات می‌تواند مشکلات را برطرف کند.

هاشمی افزود: اقدامات خوبی برای تسهیلات ورزشکاران انجام شده است و در جلسه مطرح شد، اما کافی نیست و باید توجه بیشتری داشته باشیم. قرار شد این نشست‌ها فصلی برگزار شود و مسئولیت جمع‌بندی آن نیز بر عهده کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک است تا یک چارچوبی مشخص شود و فدراسیون‌ها هم توجه لازم را به ورزشکاران داشته باشند. در هر فدراسیون ۶ ورزشکار نماینده ورزشکاران هستند و این ارتباطات نزدیک می‌تواند به توسعه ورزش قهرمانی کمک کند.

وزیر ورزش و جوانان درباره نقش نظارتی این وزارت‌خانه در امور باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: طبق قانون اهداف و وظایف وزارت ورزش و جوانان که مصوب مجلس است، ما باید نقش سیاست‌گذاری و نظارت را پیش ببریم. الان ۳۴ هزار باشگاه در سراسر کشور داریم و مدیریت ورزش کشور باید امور لازم را پیش ببرد. نظارت جزو وظایف ذاتی ما است و منظور ما از نظارت، در چارچوب کلان آن است و دخالتی در امور اجرایی نداریم و این وظیفه سهام‌داران و صاحبان باشگاه است. در راستای خصوصی‌سازی، سرخابی‌ها باید بدهی‌های خود را پرداخت کند و برای بهتر اجرا کردن آن، باید نظارت‌های لازم صورت بگیرد.

وی گفت: یکی از کار‌های نظارتی ما در این زمینه بحث قانون فیرپلی مالی است. این قانون در مجلس تصویب شده است و آئین‌نامه‌اش را فدراسیون فوتبال باید در مجمع تصویب کند و نظارت روی اجرای این قانون بر عهده مجموعه ورزش کشور است و نماینده آن، فدراسیون مربوطه است. این نظارت‌ها در مورد همه باشگاه‌های کشور صورت می‌گیرد و سرخابی‌ها طرفداران بیشتری دارند و امیدوارم این واگذاری و خرید سهام این باشگاه‌ها مبارک سهام‌داران باشد و سهام‌داران دقت کافی و دغدغه لازم را داشته باشند. این دو باشگاه، مردمی هستند و ما کنار مردم هستیم و می‌توانیم زبان مردم برای همه باشگاه‌ها باشیم

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باشگاه استقلال جواب یاسین سلمانی را داد؛ ویس یا سند داری، منتشر کن!
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • مالکان جدید استقلال و پرسپولیس از کجا برای دوتیم خرج می‌کنند؟
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • کیومرث هاشمی: نظارت کلان بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خواهیم داشت/ دخالتی در امور اجرایی سرخابی‌ها نداریم
  • هاشمی: دخالتی در امور اجرایی استقلال و پرسپولیس نداریم
  • مدیر کنسرسیوم بانک‌ها: دیگر ما پرسپولیسی هستیم
  • بدهی کلان استقلال به بانک سهام‌دار پرسپولیس!
  • مالکان جدید پرسپولیس و استقلال هم باید قوانین سقف بودجه را رعایت کنند