Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی طاهری، نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به مذاکرات در حال انجام وین اظهار کرد: این مذاکرات حول محور برجام و برای رفع تحریم‌های اعمال شده توسط ترامپ انجام می‌شود.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایران به هیچ وجه به دنبال مذاکرات نمادین نیست، افزود: ایران در این مذاکرات به دنبال تضمین در ابعاد حقوقی است، چرا که از نظر ایران توافقات برجام باید در مجلس امریکا تصویب از طرف دولت امریکا هم تضمین سیاسی برای زیرپا نگذاشتن این توافق داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ملت ایران باید از مذاکرات وین منتفع شود

وی با تاکید بر اینکه ایران باید تضمین ذاتی برای اقدام عملی در صورت نقض دوباره توافقات برجام توسط امریکا داشته باشد، تصریح کرد: مسئله بعدی در این مذاکرات راستی‌آزمایی اقدامات امریکا است، چرا که ایران به دنبال ویترین مذاکرات نیست و ملت ایران باید از مذاکرات وین منتفع شود.

طاهری فروش آزادانه نفت مبادلات اقتصادی و مالی و بدون محدودیت با دنیا را از تضمین‌های لازم برای مذاکرات رفع تحریم‌ها دانست و گفت: یادمان باشد طرف مقابل با وجود حضور بر سر میز مذاکره حاضر به برداشتن تحریم‌ها و بازگرداندن شرایط به وضعیت عادی نیست و در هر صورت به دنبال حفظ منافع خود است.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس برآیند کلی مذاکرات در حال انجام وین را مثبت دانست و افزود: منتهی امریکا از این مذاکرات به دنبال انتفاع بیشتر است.

 

مذاکرات رفع تحریم‌ها، ۶۰ به ۴۰ به نفع حصول توافق است

وی با بیان اینکه ظاهر وقایع در مذاکرات رفع تحریم‌ها، ۶۰ به ۴۰ به نفع حصول توافق است، ادامه داد: نکته مهم در مورد این مذاکرات که من همه جا گفته‌ام این است که هر اتفاقی در این مذاکرات روی دهد وضعیت موجود در مورد فروش نفت و انتقال ارز که همان خنثی‌سازی تحریم‌ها است باید حفظ شود.

طاهری تاکید کرد: مسؤولان باید توجه داشته باشند حتی اگر توافقی در مذاکرات وین انجام شود ساختار موجود به لحاظ مبادلات مالی با دنیا، تولید داخل و همه امور مربوط به تحریم‌ها به همین شکل باید حفظ شود تا اگر فردا روزی و به هر دلیلی دشمن در صدد احیای تحریم‌ها و ضربه زدن به کشور ما باشد، بتوان پس لرزه‌های ناشی از آن را کنترل کرد.

طاهری با تاکید بر اینکه کشور ما با هر شرایطی که بود توانسته بر تحریم‌ها فائق آمده و اوضاع را به ثبات برساند، افزود: باز هم تاکید می‌کنم کشور باید با فرض ماندگاری دائمی تحریم‌ها ساختار شکل گرفته برای خنثی سازی آن‌ها را حفظ کند و در کنار آن اگر تحریم‌ها لغو شدند، از مزایای آن استفاده بهینه شود.

انتهای پیام/73004

منبع: فارس

کلیدواژه: نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس مصطفی طاهری ساختار منافع مذاکرات توافق مثبت تحریم برچیدن تحریم رفع تحریم ها مذاکرات وین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۷۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی  در این دیدار ضمن خوش‌آمد گویی به سفیر عربستان سعودی و ابراز خرسندی از حضور وی در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای، بر پیوند عمیق دو کشور تأکید کرد و گفت: پیوند قلبی و اشتراکات دینی و فرهنگی دو کشور حدیث وصل دو ملت است. ‌آنچه برای ایران و عربستان اهمیت دارد، تلاش برای توسعه تعاملات در راستای منافع ملی دو کشور است.

وی با اشاره به موضوع توسعه و کاربرد فناوری‌های پیشرفته اظهار کرد: کشورهای خاصی در جهان وجود دارند که به دنبال فناوری‌های نوین هستند. برخی از این کشورها در نظر دارند که ایران خریدار چنین تکنولوژی‌هایی باشد درصورتی‌که رویکرد جمهوری اسلامی ایران در این زمینه کاملاً متفاوت است و به دنبال تحقیقات و توسعه فناوری در کشور است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با تأکید بر حفظ تعاملات با کشورهای منطقه خاطرنشان کرد: با این رویکرد و با ظرفیت‌سازی، ‌ به دنبال خلق فناوری هستیم زیرا بسیاری از کشورهای جهان در این عرصه با ما همکاری نمی‌کنند. با توجه به این شرایط، ما به دنبال پیشرفت و توسعه فناوری‌های نوین رفتیم و با توکل به پروردگار متعال اکنون در جایگاه خوبی قرار داریم.

اسلامی گفت: دستیابی به فناوری‌های نوین همچون هسته‌ای نتایج بسیار مثبتی برای ایران داشته؛ البته این مسئله موجب ناخرسندی کشورهای مخالف جمهوری اسلامی ایران و استکبار جهانی شده است.

وی با اشاره به رویکرد عربستان سعودی در زمینه توسعه فناوری‌های نوین عنوان کرد: عربستان سعودی رویکرد جدیدی را در پیش گرفته و به دنبال توسعه فناوری هسته‌ای است که ما آماده همکاری با کشورهای منطقه به‌ویژه عربستان هستیم. در این زمینه نکته مهم، بحث رویکرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است زیرا رویکرد آژانس اساساً باید مبتنی بر حمایت از توسعه فناوری هسته‌ای در کشورهای گوناگون باشد.

اسلامی تأکید کرد: ایران بیشترین همکاری‌ها را در زمینه بازرسی‌ها با آژانس داشته و دارد. در چارچوب پادمان و «ان.پی‌. تی» همچنان همکاری‌های لازم را با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خواهیم داشت.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران همچنین به لزوم توسعه نیروگاه‌های اتمی و گسترش میزان تولید رادیو داروها برای استفاده بیماران تأکید کرد و گفت: سالانه یک میلیون بیمار ایرانی از این رادیو داروها استفاده می‌کنند بنابراین توسعه تولید این‌گونه داروها بسیار ضروری است و در این زمینه آماده همکاری با سایر کشورها هستیم.

اسلامی با اشاره به ضرورت توسعه کاربرد پرتوها در حوزه‌های مختلف عنوان کرد: توسعه کاربرد پرتوها توسط یک شبکه دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده و دنبال می‌کنیم و جمهوری اسلامی ایران در این زمینه به پیشرفت‌های خوبی دست یافته است.

معاون رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران در ابعاد و سرفصل‌های مختلف صنعت هسته‌ای به موفقیت‌های فراوانی دست یافته و بسیار مؤثر عمل کرده؛ اظهار کرد:‌ با توجه به موارد ذکر شده اکنون شاهد توسعه و گسترش فناوری هسته‌ای در حوزه‌ها و بخش‌های گوناگون کشور هستیم.

اسلامی با بیان اینکه از ظرفیت‌های خوب پژوهشی و ‌آموزشی در زمینه فناوری هسته‌ای برخورداریم، خاطرنشان کرد: آماده همکاری و ارائه تجارب و دانش خود در زمینه‌های پژوهشی و آموزشی به سایر کشورها هستیم.

سفیر عربستان سعودی در ایران نیز ضمن تشکر از دعوت محمد اسلامی به‌منظور حضور در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای، بر پیشرفت و توسعه تعاملات میان دو کشور تأکید کرد.

عبدالله بن سعود العنزی در این دیدار، ‌ایران را کشور همسایه، دوست و برادر دانست و گفت: شاهد پیشرفت‌های بیشتر در حوزه‌ همکاری‌های دوجانبه و در زمینه فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • رژیم صهیونیستی به دنبال فشار نظامی بر مذاکرات است
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • جزئیات خنثی‌سازی عملیات جاسوسی آمریکا و اسرائیل در یمن
  • اعضای شورای فرهنگ عمومی در خنثی سازی توطئه دشمنان هوشیار باشند
  • بررسی ابعاد سفر گروسی به ایران/ حل چالش موضوع بازرسان/ خنثی‌سازی سیاست هدفمند تبلیغاتی
  • سرطان اسرائیل در روزهای پایانی
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • تربیت متخصص در علوم مختلف و ساختار سازی شیعه از مهم‌ترین اقدامات امام صادق علیه السلام بود
  • وزارت دادگستری آمریکا به دنبال تحریم گوگل است