Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباسی گفت: در خصوص عکس‌های هوایی، بین سال‌های 1358 تا سال 1374 هیچ تصویر هوایی در سامانه ها بارگذاری نشده در حالی که تصاویر دهه شصت در سازمان نقشه برداری موجود است لذا به منظور کمک به تصمیم‌گیران مدیریت شهری تصاویر دهه شصت در سامانه بارگذاری شود.

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری برنا؛ مهدی عباسی عضو شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور خود اظهار کرد: با توجه به اینکه تصاویر هوایی، ماهواره‌ای و شهرنما از جمله مهمترین منابع قابل اتکا و استناد در تصمیماتِ کمیسیون‌ها و کمیته‌های مرتبط با حوزه شهرسازی و معماری از جمله کمیسیون ماده هفت، کمیسیونهای ماده صد، کمیته های نما،کمیسیون باغات(تشخیص باغات) و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بوده وبا عنایت به اینکه مطابق بند"م" ماده(5) اساسنامه سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران "تهیه و تأمین نقشه‌های رقومی، کارتوگرافی، پوششی و ویرایش شده، تصاویر ماهواره‌ای، عکس‌های ماهواره‌ای و سایر نیازهای اطلاعاتی به منظور ورود به سسیستم اطلاعات جغرافیایی به منظور توسعه و بهبود مدیریت شهری خصوصا شهر تهران " وهم‌چنین مطابق بند "ن" همین ماده"تولید، ایجاد، نگهداری و بروزرسانی سامانه اطلاعات مکانی هوشمند پایگاه اطلاعات جغرافیایی جهت مرجعیت بخشیدن به اطلاعات مکانی و توصیفی کلان شهر تهران" از جمله وظایف سازمان هستند، سپاسگزار است نسبت به رفع مسایل موجود در بهره برداری از سامانه ها و نیازهای اطلاعاتی این کمیسیون در بستر سسیستم اطلاعات جغرافیایی، اقدامات لازم معمول و نتایج را اعلام فرمایید.

وی ادامه داد: در خصوص عکس‌های هوایی، بین سال‌های 1358 تا سال 1374 هیچ تصویر هوایی در سامانه ها بارگذاری نشده در حالی که تصاویر دهه شصت در سازمان نقشه برداری موجود است لذا به منظور کمک به تصمیم‌گیران مدیریت شهری تصاویر دهه شصت در سامانه بارگذاری شود.

عباسی افزود: جانمایی پلاک‌ها در تصویر هوایی سال 1381 دارای خطای زیادی است که قابل چشم پوشی نیست و جای تامل است که با این میزان خطا در جانمایی پلاکها چرا مورد تایید قرارگرفته و در سامانه بارگذاری شده لذا اصلاحات لازم به فوریت انجام پذیرد.

عضو شورای شهر تهران گفت: تصاویر هوایی در سال 1386، 1389 و 1393 تهیه شده اما بعد از آن به طور مستمر تصاویر هوایی با کیفیت و بروزی در سامانه در دسترس قرار نگرفته است در حالیکه رفع نیازهای اطلاعاتی و ورود به سسیستم اطلاعات جغرافیایی از جمله وظایف سازمان بوده لذا نسبت به تهیه تصاویر هوایی با کیفیت و ارتوفوتو (تصویر قائم شده) همراه با تصویر سه بعدی از شهر تهران (فتومپ تری دی یا Area Digital Reconstruction) اقدام شود. در صورت نیاز اصلاحات لازم  و بروزرسانی در سامانه به منظور نمایش تصاویر سه بعدی انجام شود.

عباسی گفت: تصاویر ماهواره‌ای با کیفیت مناسب سال 1400 برروی سامانه بارگذاری گردد. هم‌چنین تصاویر ماهواره‌ای سال 1399 در بخش‌هایی از شهر (مناطق شمالی تهران) کیفیت بسیار پایینی دارد که لازم است مجدد بارگذاری شود.

وی ادامه داد: تصاویر شهرنما یا تصاویر خیابانی (Street View) در سال‌های 1392 و 1394 تهیه شده و در دسترس است لیکن با توجه به تحولات کالبدی شهر، نیاز به بروزرسانی در سطح شهر تهران دارد. در سامانه اطلاعات مکانی تنها تصویر شهرنمای سال 1392 قابل استفاده بوده، این امکان برای تصاویر سال 94 نیز فراهم شود و همچنین امکان استفاده از تصاویر شهر نما در سامانه تصاویر ماهواره‌ای نیز فراهم شود.

عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: تصاویر هوایی سنواتی که در سامانه قرار گرفته‌اند، پس از یکپارچه‌سازی با افت کیفیت مواجه شده‌ لذا یا تصاویر باکیفیت قبل از یکپارچه سازی در سامانه قابل دسترسی باشد و یا اینکه مشکل افت کیفیت تصاویر یکپارچه برطرف شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهر تهران شورای شهر شورای شهر تهران مدیریت شهری شهرسازی و معماری عکس های هوایی اطلاعات جغرافیایی تصاویر ماهواره ای تصاویر دهه شصت سامانه بارگذاری تصاویر هوایی شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۷۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نقاره زنی در اردبیل احیا می‌شود

امیر رجبی در نشست فعالان حوزه فرهنگ و هنر در اردبیل،گفت: با شکل گیری اتاق فکر با مشارکت فعالان حوزه‌های هنری و فرهنگی سعی بر این است تا سنت نقاره‌زنی مذهبی در اردبیل احیا شده و افراد مستعد برای دریافت آموزش‌های مورد نیاز به شهر مقدس مشهد اعزام شوند.
او به برگزاری نشست تخصصی تاریخ معماری و هویت فرهنگی در اردبیل اشاره کرد و افزود: تجارب ارزشمند اساتید برجسته و فعالان حوزه معماری را در احیای جایگاه این حوزه شاهد هستیم و قطعا در مناسبت‌های مختلف به ویژه آیین‌های عزاداری ماه محرم در مسیرهای شمع‌نشانی در 6 محله شهر اردبیل اصالت و هویت تاریخی حفظ می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل تصریح کرد: معماری مجموعه جهانی شیخ صفی دارای ارزش و جایگاه خاص و از نمادهای مهم شهر اردبیل است که با گذشت سال‌های طولانی در این حوزه باید فعالیت‌های مؤثر و مفیدی را شاهد باشیم.

رجبی افزود: شرح احوال شیخ صفی‌الدین اردبیلی کتاب‌های متعددی تألیف شده و در دوره معاصر نیز استاد بابا صفری در عرصه اردبیل‌شناسی تحقیق و مطالعات فراوانی کرده است.
او در ادامه گفت: برای احیای هویت تاریخی اردبیل نیازمند برگزاری نشست‌های تخصصی با محوریت معماری و هویت فرهنگی هستیم که قطعا این نشست با همراهی فعالان فرهنگی و هنری ادامه خواهد داشت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل به برگزاری آیین‌های تجلیل از مفاخر استانی و بیان آثار آنها به عنوان عنصر انگیزشی و دلگرمی الگوسازی برای نسل‌های آینده اشاره کرد و ادامه داد: امیدواریم همه فعالیت‌های فرهنگی و هنری در راستای اعتلای بیشتر و قدرشناسی از این سرمایه‌های معنوی و فرهنگی انجام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • تاکید وزیر راه و شهرسازی به توسعه ناوگان هوایی ایران
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی
  • لیست 6 نفره از وکلای خوب تهران به همراه سوابق
  • آیت‌الله اعرافی: در ‌معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم
  • بندر کنگ نماد حفظ و صیانت از فرهنگ و معماری بومی است
  • استغاندار هرمزگان: نگران توسعه صنعتی هرمزگان هستیم
  • آیین نقاره زنی در اردبیل احیا می‌شود
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری