Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مسؤول تجاری‌سازی پژوهشکده ابن سینا جهاددانشگاهی گفت: پژوهشگران این پژوهشگاه موفق به تولید محصول بیولوژیکی شدند که در بازگرداندن توانایی باروری زنان ناشی از کاهش ذخیره تخمدان و رفع نارسایی زودرس تخمدان کاربرد دارد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی ، غزاله گنجی‌پور گفت: «سینابیو ام بی سل» از فرآورده‌های بیولوژیک پژوهشگاه فناوری‌های نوین علوم زیستی جهاددانشگاهی ابن سینا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماده اولیه این محصول سلول‌های بنیادی اتولوگ مشتق از خون قاعدگی حاصل از فرآوری و کشت در شرایط استریل است.
وی درباره نحوه استفاده از این محصول افزود: خون قاعدگی باید از خانم‌های سالم پس از شروع جریان قاعدگی جمع‌آوری شود؛ خون قاعدگی در داخل یک کاپ قاعدگی با گرید بالینی جمع‌آوری می‌شود و سپس به داخل یک لوله 5 میلی لیتری حاوی محیط کشت انتقال داده می‌شود، سپس این ظرف برای انتقال آماده خواهد شد؛ سلول‌های تک هسته‌ای حاصل از خون قاعدگی براساس دستورالعمل جدا می‌شود و این سلول‌ها متعاقبا در محیط استاندارد تکثیر می‌یابد.
مسئول تجاری سازی پژوهشکده ابن سینا جهاددانشگاهی ادامه داد: یک ویال واحد از این محصول حاوی تقریبا 3 میلیون سلول‌های بنیادی اتولوگ مشتق از خون قاعدگی در یک سوسپانسیون به حجم 300 میکرولیتر است؛ برای تجویز 150 میکرولیتر از این محصول کافی است، 150 میکرولیتر از این محصول باید پس از دریافت بی حسی عمومی، به طور مستقیم در تخمدان بیماران تزریق شود.
گنجی پور گفت: «سینابیو ام بی سل» می‌تواند به منظور بازگرداندن توانایی باروری زنان ناشی از کاهش ذخیره تخمدان و رفع نارسایی زود رس تخمدان استفاده شود.
وی با اشاره به موارد منع مصرف این محصول افزود: افرادی که از دارو‌های سیتوتوکسیک یا سرکوب کننده ایمنی استفاده می‌کنند یا مبتلا به انواع بدخیمی‌ها، اختلالات متابولیکی، آندومتریوما (کیست شکلاتی) یا دیگر کیست‌های تخمدان هستند و همچنین کسانی که تحت عمل جراحی قبلی تخمدان قرار داشته‌اند یا از آلوژن (پیوند سلول‌های بنیادی فرد دیگر به بیمار) استفاده کرده‌اند نباید از این محصول استفاده کنند.
مسئول تجاری سازی پژوهشکده ابن سینا جهاددانشگاهی ادامه داد: تاکنون هیچ عارضه جانبی مشابه خونریزی، تب و حالت تهوع پس از استفاده از این محصول گزارش نشده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رفع نارسایی خون قاعدگی ابن سینا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۷۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی‌های نهایی کارگزاران صندوق بیمه، خسارت ۱۰۰ درصدی به اراضی ۱۴۰ هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان را گزارش کرد. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا بیان اینکه این استان در تولید محصولات از جایگاه مهمی برخوردار است، اظهار داشت: استان بوشهر قطب تولید برخی از محصولات از جمله گوجه‌فرنگی خارج از فصل، خرما و برخی دیگر از محصولات است و تولید گندم در این استان از جایگاه مهمی برخوردار است.

وی اهمیت بارندگی مؤثر در تولید محصول زراعی استان را مهم دانست و بیان کرد: یکی از مؤثرترین فاکتور در میزان عملکرد گندم با توجه به شرایط آب و خاک استان پراکنش بارندگی موثر و اثربخشی آن در تولید است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه در سال زراعی جاری افزون بر 140 هزار هکتار اراضی استان تحت پوشش گندم دیم قرار گرفت، تصریح کرد: کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی نهایی کارگزاران صندوق بیمه‌ای استان خسارت 100 درصدی به اراضی 140 هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان بوشهر را گزارش کردند.

توکلی، اراضی تحت پوشش گندم آبی استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: از 18 هزار هکتار گندم آبی استان بوشهر محصول گندم حدود 4 هزار هکتار این اراضی به سبب کاهش باران و تداوم خشکسالی خسارت دیده است.

وی با بیان اینکه اراضی گندم استان بوشهر پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار دارد گفت: پرداخت غرامت خسارت به تولیدکنندگان گندم استان بوشهر در دستور کار قرار گرفته است و بر اساس مناطق کشت شده و ظرفیت تولید و نوع طرح بیمه‌ای، پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • افزایش سلامت دام‌ها با تولید محصول ایرانی
  • اجرای بیش از ۲۰ طرح آبخیزداری در استان اصفهان
  • ویدیو/ تشخیص نارسایی قلبی توسط هوش مصنوعی با اسکن پا