Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی قیطانی روز یکشنبه در جلسه بررسی وضعیت دهیارهای شهرستان خلخال افزود: در حالی که پیش از این توسعه و عمران روستایی از جمله عوامل کاهش میزان مهاجرت از روستاها اعلام می‌شد، ولی ارتقای سطح شاخص بهره‌مندی روستائیان استان از امکانات رفاهی از جمله آسفالت راه‌ها و طرح هادی مانع از مهاجرت افراد جویای کار از روستاهای استان اردبیل به مناطق دارای فرصت شغلی بیشتر نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: در کنار نهضت توسعه و عمران روستایی و عزم جدی برای محرومیت زدایی از چهره روستاها با انجام اقدامات زیر ساختی، راهبرد جدید دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری اردبیل توانمندسازی روستائیان از طریق  ایجاد فرصت‌های شغلی و همچنین فعال شدن  دوباره تعاونیهای راکد و غیر فعال روستایی است.

او تاکید کرد که عزم دولت برای محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال پایدار جهت ماندگاری روستائیان در زادگاه و محل سکونت خود بسیاری جدی است.

قیطانی با اشاره به اینکه گزینش و انتخاب دهیاران جدید روستاهای استان با وجود تاخیر به دلیل انجام مراحل گزینش پایان یافته است، اظهار کرد: انتظار از دهیاران استفاده از ظرفیت نهادهای فعال در مناطق روستایی استان از جمله بیناد علوی و برکت در جهت ایجاد فرصت‌های شغلی برای افزایش ماندگاری روستائیان در زادگاه خود است.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری اردبیل به فعالیت ۹۰۳ دهیار در روستاهای این استان اشاره کرد و نقش این نیروها را ظرفیت بزرگ میدانی برای اجرای عملیات عمران روستایی ،ایجاد فرصت های شغلی و توسعه روستاها دانست.

وی از تلاش برای تامین ماشین الات مورد نیاز دهیاریهای فاقد خودروی آتش نشانی و جمع آوری زباله در مناطق مختلف استان اردبیل خبر داد و گفت: آن دسته از دهیارانی که در اجرای طرح‌های گردشگری اشتغال‌زا با بخش خصوص مشارکت کنند مورد حمایت مالی مرکز استان قرار می‌گیرند.

وی افزود: این مشارکت به صورت سهم ۵۱ درصدص دهیاریها در مقابل آورده ۴۹ درصدی بخش خصوصی صورت گرفته و اولین دهیاری که اقدام به این کار کند از دریافت پنج میلیارد ریال اعتبار مرکز استان بهره‌مند خواهد شد.

در این جلسه سرپرست فرمانداری خلخال نیز با اشاره به فعالیت ۶۰ دهیار در روستاهای سه بخش مرکزی، خورش رستم وشاهرود خلخال گفت: اعتبارات روستاهای فاقد دهیاری این شهرستان در سال جاری هفت میلیارد ریال بوده که در مقایسه با میزان اعتبارات سال گذشته ۵۰ درصد کاهش یافته است.

سید جواد یحیی زاده اظهار کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی برای دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستاهای خلخال در جهت ارایه خدمات بهینه به مردم مسیر محرومیت زدایی و توسعه روستایی در این منطقه را هموارتر می‌کند.

برچسب‌ها خلخال استان اردبیل توسعه روستایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خلخال استان اردبیل توسعه روستایی خلخال استان اردبیل توسعه روستایی عمران روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۷۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود خیرجو بعدازظهر یکشنبه در بازدید از پروژه‌های شبکه فاضلاب واحدهای مسکن ملی شهرستان خلخال اظهار کرد: پروژه شبکه فاضلاب واحدهای نهضت ملی خلخال علیرغم تخصیص اعتبار عمرانی با منابع داخلی در حال اجرا است.

وی به پیشرفت ۷۰ درصدی این پروژه اشاره کرد و گفت: طول شبکه جمع‌آوری فاضلاب ۷۳۰ متر با مسیری تماماً سنگی در حال اجرا است که بنیاد مسکن استان نیز در این پروژه مشارکت دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل ادامه داد: این شرکت بنا بر وظیفه ذاتی و حمایت از سیاست کلان دولت در بخش تولید مسکن و حمایت از قشر آسیب پذیر و محروم جامعه پروژه فاضلاب مسکن ملی را اجرایی می‌کند.

خیرجو با بیان اینکه پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال اسفند ماه سال گذشته از سوی اداره کل بنیاد مسکن اردبیل به این شرکت ابلاغ شده است، خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی این پروژه همزمان با دریافت ابلاغیه شروع شد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر پیمانکار پروژه در حال انجام عملیات پیکور زنی در مسیر بوده و تلاش خواهیم کرد پروژه در حداقل زمان ممکن به اتمام و بهره برداری برسد.

کد خبر 6091189

دیگر خبرها

  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند
  • ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان