Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دکتر امید بنفشی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به وضعیت کرونا در استان بر اساس آخرین رنگ‌بندی اظهار داشت: اکنون سنندج، دیواندره، بانه و کامیاران قرمز، بیجار، قروه، مریوان، سقز و سروآباد نارنجی و دهگلان در شرایط زرد قرار گرفته است.

وی افزود: ورود به مرحله قرمز کرونایی به منزله این هشدار است که هرگونه سهل انگاری می‌تواند موجب مواجهه با یک بحران جدی و ایجاد پیامدهای ناگوار برای سلامت خود و جامعه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر بنفشی ضمن تاکید بر رعایت جدی شیوه نامه‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و پرهیز از تجمعات ادامه داد: در شرایط کنونی که امیکرون به سرعت در حال گسترش است، ایمنی خود را تا حد امکان در برابر این بیماری افزایش دهید که مهم ترین توصیه در این زمینه، دریافت واکسن و به ویژه تکمیل واکسیناسیون با دریافت دُز سوم است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه تاکنون بیش از ۲ میلیون و ۴۲۶ هزار و ۶۲۷ دُز واکسن کرونا با احتساب سه نوبت در استان به جامعه هدف تزریق شده است، افزود: ۲ میلیون و ۹۸۸ هزار و ۳۸۶ دُز واکسن به استان تحویل شده که از این تعداد ۴۰۹ هزار و ۷۷۲ دُز باقیمانده است.

دکتر بنفشی به تزریق واکسن به یک میلیون و ۱۳۸ هزار و ۱۳۳ نفر معادل ۸۴ درصد جمعیت در نوبت اول اشاره کرد و گفت: ۹۶۴ هزارو ۸۵۳ نفر نیز دُز دوم این واکسن را دریافت کرده‌اند که ۷۱ درصد جمعیت هدف را شامل می‌شود.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: ۳۲۳ هزار و ۶۴۱ نفر معادل ۲۷ درصد جمعیت هدف نیز در قالب دُز بوستر (نوبت سوم) واکسینه شده‌اند.

دکتر بنفشی با اشاره به اینکه اکنون ۷۴ درصد مادران باردار نوبت اول واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند، افزود: ۵۱ درصد آنان نیز با دریافت نوبت دوم واکسن در مقابل این بیماری واکسینه شده‌اند.

وی از واکسینه شدن ۹۹ درصد دانش‌آموزان در قالب دُز اول واکسن خبر داد و گفت: ۸۱ درصد نیز با دریافت دُز دوم در مقابل کرونا واکسینه شدند.

دکتر بنفشی با بیان اینکه ۸۸ درصد نوجوانان نیز دُز اول و ۸۱ درصد هم دُز دوم واکسن را دریافت کرده اند، یادآور شد: یک درصد از کودکان در گروه سنی ۵ تا ۹ سال و ۱۷ درصد ۹ تا ۱۲ سال در قالب نوبت اول در استان علیه این بیماری واکسیناسیون شده اند.

کرونا از اسفند ۱۳۹۸ تا ظهر دیروز شنبه ۳۰ بهمن در کردستان یک هزار و ۹۶۳ قربانی داشته است.

برچسب‌ها کرونا کردستان واکسن کووید 19 سنندج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا کردستان واکسن کووید 19 کرونا کردستان واکسن کووید 19 سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۷۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

حامد جز جلالیان با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲/۵ ساله
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • مسمومیت ۱۰ کردستانی بر اثر مصرف قارچ سمی
  • مادربزرگ ۵۴ ساله قلب مصنوعی و کلیه خوکی دریافت کرد
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان